View Full Version : Кво мислите ?
Greennight
06-03-2010, 15:15
Абе опасявам се,че сега на 11 като излезнат резултатите ии може да имам слаба оценка и накрая да ми намалят и годишните оценки да кажем по БЕЛ и МАТ с по 1 единица и да ми преебат кандидатстването баш накрая :( Щото наще учители смятат тея изпити за елементарния минимум и просто ако имаш под 5ца (аз ще имам под 5ца) не ми се мисли...Кво мислите ?
Princessani
06-03-2010, 15:23
Абе опасявам се,че сега на 11 като излезнат резултатите ии може да имам слаба оценка и накрая да ми намалят и годишните оценки да кажем по БЕЛ и МАТ с по 1 единица и да ми преебат кандидатстването баш накрая :( Щото наще учители смятат тея изпити за елементарния минимум и просто ако имаш под 5ца (аз ще имам под 5ца) не ми се мисли...Кво мислите ? не се притеснявай толкова,тея оценки няма да ти се отразят на кандидатстването ,след нас има дефицит на ученици и в много университети миналата ,а със сигурност и тая година ще има много свободни места,за всички желаеше.Прависи сметката ,тука приеха с 3 още април на предварителните ..така ,че все ще влезеш ,ако не сега ,мисля че има и второ класирване.Най-много наплив на желаещи има в София там найстина би ти било проблем да влезеш -УННС ,Софиския и т,н .На всяко друго място ще влезеш .Това е след 12 клас нали? или след 7 ?
Greennight
06-03-2010, 15:26
Аз съм 7 клас,и да от софия съм...
Princessani
06-03-2010, 15:27
Аз съм 7 клас,и да от софия съм... пф след 7 клас не съм наясно как стоят нещата ,аз като бях 7 не съм кандидатствала,след 8 се преместих в техническа :grin: :grin: :grin: ,ако толкова се притесняваш изкарай 8 клас в старото си училище и после със сигурност ще те приемат някъде .Не е толкова проблем ,поне според мен.
Greennight
06-03-2010, 15:31
Хмм... аз мисля,че след 8 клас се кандидатстваше в много малко училища,сега е мащабното кандидатстване,а и училището ми е основно 8-)