View Full Version : как да започна разговор за секс с приятеля си ..
Здравейтеее :P .. значии с приятеля ми ходим от 7 месеца аз съм на 16 той почти на 17 . Много пъти ме е питал дали не е време за нещо по интимно , но аз все му казвах че не съм готова . Обаче не последък мисля, че съм по -уверена и искам да го направим .. Въпроса е , че преди да хукнем да се е*ем искам да поговорим и да изясним някои работи, за да нема фалове и да сам спокойна .. Та как да започна един такъв смущаващ разговор .. Да спомена , че съм малко срамежлива и нямам и да идея какво първо да му кажа .. след това имам цял репертоар :D :D
п.п Благодаря Ви предварително ии може да има такива теми , но поне аз не можах да намеря :-)
Щом сте толкова време заедно, 6 месеца... на по 16-17 години... смятам, че сте достатачно зрели, без никакви овъртанки и т.н., да си седнете и като хора да си поговорите, чисто, лесно и спокойно. Нямам предвид, да направите план как да действате, а ти си задай твойте въпроси към него, после той към теб, ако щете и на игра го направете, незная... аз никога не съм имал проблем с говоренето на тема Секс, интимност и т.н. Успех :)
vaseto0o
06-03-2010, 18:47
Вземи един презерватив (и повече може) в случай че той не си носи в себе си и започнете да се натискате после отиди малко надолу той ще се сети какво искаш, няма нужда да говорите :P
TheThinker
06-03-2010, 18:59
Горната идея е добра. Може само да загатнеш темата и той е много вероятно да поеме нататъка, а може и да му поставиш въпроса направо- освен да го зарадваш друго няма да стане :D
juveteam
06-03-2010, 19:01
Вземи един презерватив (и повече може) в случай че той не си носи в себе си и започнете да се натискате после отиди малко надолу той ще се сети какво искаш, няма нужда да говорите :P
Може и така,но ако иска преди това да си кажат някои др неща по-добре да го направят и не виждам какво ще те е срам....Почвате да си говорите за общи неща и след това ще почнете леко полеко и то само щ си дойде темата и после вече ще започвате хубавото.... ;)
1
+1
Най-добре направо ми изтърси въпроса, защото може и да не се досети, че искаш да поговорите и направо да ти налети!
vaseto0o
06-03-2010, 19:13
+1
Най-добре направо ми изтърси въпроса, защото може и да не се досети, че искаш да поговорите и направо да ти налети!
Тя като налапа питона няма как да не се досети 8-)
YouDontKnowMe
06-03-2010, 19:17
Име/слънце/коте/бебе/ - искам да си поговорим на темата "секс".
stelSs21
06-03-2010, 19:22
+
Ми фащай и се ебете ве путко заспала ше ти се е** майката
Айде сега да помоля за един бан!
superradi
06-03-2010, 19:55
Феарчо не се прай на админ плс...
Еми просто си го направете малко по романтично и с целувки всичко се започва. Ако не се досети той кво да прай - като осетиш че си се възбудила (ако ест. той те разположи както трябва :) ) просто го фани за атрибута и от там лесно вече ;) :D
Радо брат аз не се правя на админ! Нищо, че така прозвуча!
SisinkaS
06-03-2010, 22:19
След като сте от толкова време заедно невиждам от какво те е срам.Даваш и направо деректно каквото имаш да му казваш - казвай ;)
мерси много на всички за отговорите.Чувала съм, че хапането(лижене и т.н.) на ухото означава, че искаш секс има ли нещо вярно също така и галенето на дланите :) :)
мерси много на всички за отговорите.Чувала съм, че хапането(лижене и т.н.) на ухото означава, че искаш секс има ли нещо вярно също така и галенето на дланите :) :)
Не просто ушите са ерогенни зони и за 2та пола принципно!(все пак всеки човек е различен)
Ако ти е да му покажеш, че искаш секс фани го за кура и ще те разбере гарантирам, но доколкото разбрах ти искаш първо да говоритe!
ПС: Използвайте презерватив!
juveteam
06-04-2010, 08:14
И псоле задължително да разкажеш какво е станало.... ;)
dimitar_ak
06-04-2010, 08:32
Пак да си кажа приказката, че секса е за правене, а не за говорене.
FamauseBaby
06-06-2010, 07:45
1
+ С бившия ми, г0 правихме след куп0н .. т0й зап0чна да ми се натиска и да съблича малко п0-малко и така .. :oops:
fortvilelse
06-06-2010, 07:53
Хах.. сядаш срещу негои му казваш Глей ся, искам да правим секс, ама първо тря си поговорим.. и тва е.. теб ако те е срам да го заговориш на тая тема как ще се съблечеш и ще го правите..
mir4eto93
06-06-2010, 11:59
Питай го и ти дали не е време за нещо по-интимно :) Можеш да подходиш по същия начин като него. Можеш да му кажеш, че се притесняваш, но вече си готова и така. Той ще предприеме съответните действия :smt058
ReachlessGirl
06-06-2010, 12:29
е т'ва е най - умното, което прочетох от тая тема .. ++
е т'ва е най - умното, което прочетох от тая тема .. ++
++++ :-)
monincetyyy
06-06-2010, 13:15
Хах.. сядаш срещу негои му казваш Глей ся, искам да правим секс, ама първо тря си поговорим.. и тва е.. теб ако те е срам да го заговориш на тая тема как ще се съблечеш и ще го правите..
Няма кво да увърташ.. Когато нещо те притеснява и имаш сериозно отношение към него, няма място за притеснения. Смело и дано имате само прекрасни преживявания под завивките :)
anonymous708973
06-06-2010, 15:43
Ама защо всички й казвате да го хване за "мъжкия полов орган"? Тя иска първо да поговорят... :)
Авторке, не си представяй разговора все едно говориш с родителите си - т.е. седнали на маса, сериозни и т.н... Можете да се гушнете, целувате и ти да му кажеш тихо на ухо (ако те е срам) "Виж, иска ми да правя секс с теб, но ме е страх от/притеснявам се от/опасявам, се че... " - ако е свестен, ще те разбере. :)
BiGBaDWolF
06-16-2010, 15:26
Започни с това което те интересува най много ..