Влез

View Full Version : кандидатстване с матура

zvezdi4ka_su
06-04-2010, 09:15
Някой може ли да ми обясни как седят нещата, ако кандидатствам в университет с матура. За какво става вапрос точно, кога е по удачно да се кандидатства с нея... знам ли нещо такова.

filmimilmi
06-04-2010, 11:49
С матурите си можеш да кандидатстваш най-несериозните специалности. В СУ можеш например педагогика. А "знам ли нещо такова" ми говори, че въобще не знаеш какво искаш. Поне се стегни и понъпъни догодина да кандидатстваш някъде сериозно ако тази си пропуснала да учиш... :)

SmilezZz
06-04-2010, 12:06
С матурите си можеш да кандидатстваш най-несериозните специалности. В СУ можеш например педагогика. А "знам ли нещо такова" ми говори, че въобще не знаеш какво искаш. Поне се стегни и понъпъни догодина да кандидатстваш някъде сериозно ако тази си пропуснала да учиш... :)Напълно съм съгласна
П.С - Седни и се научи да пишеш,че....се излагаш така

Princessani
06-04-2010, 13:45
Някой може ли да ми обясни как седят нещата, ако кандидатствам в университет с матура. За какво става вапрос точно, кога е по удачно да се кандидатства с нея... знам ли нещо такова. в почти всеки университет можеш да кандидатстваш с оценка от матурата и в някой определени спецялности ,но също и бала от дипломата има значение,ако има някой с по висок бал ще предпочетат него въпреки матурата.

zvezdi4ka_su
06-05-2010, 08:19
ами не ви "говори" савсем правилно, имам достатъчно добри оценки на изпити и диплома като цяло, просто исках да попитам. Благодаря все пак, за не чак до там конкретния отговор