PDA

View Full Version : Малко помощ

wanabe
06-04-2010, 13:58
Здравейте... Имам нужда от малко помощ, защото аз каквото и да опитам никога не се получават нещата. Проблема е свързан с майка ми. Имам връзка с едно момиче от една година, а майка ми е против връзката ни, защото сме излизали прекалено често. Когато започна да й обяснявам, че си е мое решение какво да правя и с кого да бъда, започва да ме заплашва, че ще каже на родителите й, че сме правили секс, че приятелката ми постоянно псувала майка си и моята майка също. Това за псуването не е ясно, не знам майка ми как си вярва когато ги говори тези неща, а за секса разбрала като ми се ровила в компютъра. Явно съм си забравил скайпа включен и така... Това, че ми се рови из нещата и преглжеда абсолютно всичко под лупа е друг проблем. Някакви идеи, как да се справя с това, че е мое решение с кого да бъда, с това да не ми се меси във връзката, а просто да ме остави, всякаш излизам с приятел и за това да спре да рови и обръща всичко, не знаейки какво търси...

П.П: на 16 съм

SummerParty
06-04-2010, 14:08
Просто прекалено много се грижи за теб, или иска така да се каже тя да е единтсвената в твоя живот. Майчина любов, какво да се прави. Но все пак седнете и поговорете, кажи й как стоят нещата. Просто трябва да се примири с този факт.

Callisto
06-04-2010, 14:14
На колко години е момичето?
Аз лично съм на 17(момиче съм), а гаджето ми е на 14. Правим секс(в началото го мислех за 18/19 годишен) :D Родителите ми знаят, родителите му също. На Коледа се видяхме с майка му, запознахме се, тя ме гушкаше към 1 час, а аз си виках "Помощ". :D Разговаряхме за училище, секс, чувства, за мен, за нея, за гаджето ми и всичко мина адски добре. Всичко си казахме адски честно и нямахме проблеми. Аз винаги си казвам всичко директно честно и според мен, за да се разбираш с някой не трябва да имате тайни един от друг. Отиди при майка си и поговорете сериозно на тема секс. Тя има нужда да се увери, че си/сте готови за това. Обясни и, че ползвате презерватив, че сте отговорни деца, че разбирате какви могат да бъдат последиците и тн.
Отностно псувните: поговорете 3мата заедно на тази тема и се изяснете. Всяко дете е нормално да псува от време на време по адрес на родителите си...все пак пубертет си е. Майка и съм сигурна, че знае отлично какво и се говори зад гърба. Обясни на майка си, че не е нейна работа да ви се меси колко често ще се виждате. Аз се изнесох да живея при мойто гадже още на 2рия ден от връзката ни. Баба ми не беше много доволна, почна да го псува и аз и затворих телефона, понеже не беше нейна работа, понеже не го познава, а аз го познавам то 5 години. Една седмица по-късно тя ми звънна. Беше разбрала грешката си, извини ми се и сега всичко е перфектно и не ми прави проблеми.

wanabe
06-04-2010, 14:14
там е проблема, че когато почна да говоря с нея за това ме наказва да не излизам, без компютър и телевизия, а ако реша да наруша наказанието започват заплахите, че ще каже "всичко" на майката на приятелката ми, което със сигурност значи раздяла.

EDIT: за секса, моята майка няма нищо против, но нейната майка е доста консервативна. И двамата сме на 16. Няма как да се изместя от нас, щото тез заплахи просто...

SummerParty
06-04-2010, 14:15
Просто прекалено много се грижи за теб, или иска така да се каже тя да е единтсвената в твоя живот. Майчина любов, какво да се прави. Но все пак седнете и поговорете, кажи й как стоят нещата. Просто трябва да се примири с този факт.

там е проблема, че когато почна да говоря с нея за това ме наказва да не излизам, без компютър и телевизия, а ако реша да наруша наказанието започват заплахите, че ще каже "всичко" на майката на приятелката ми, което със сигурност значи раздяла.

Оу, това вече е лошо. Ами баща ти какво мисли? Защо не му кажеш той да поговори с нея?

wanabe
06-04-2010, 14:25
баща ми... няма го :(