View Full Version : Епилиращ крем за крака
Ами искам да попитам - вие как си епилирате краката?: с епилиращ крем или с епилатор??? Аз преди около година-две си купих епилатор с обезболяваща глава и при покупката на епилатора, в началото си се епилирах без никакъв проблем - нито ме болеше, нито ме щипеше, нищо! Но сега, като се обезкосмявам много ме боли и ме "пощипва" епилатора, затова си купих епилиращ крем на Veet. Доволна съм от него, само дето понякога след епилацията имам лек сърбеж! Ако може да ми препоръчате други кремове, защото кожата явно ми е много капризна! :(
KumchoValcho
06-04-2010, 16:50
Не се казва "епилиращ крем", а Депилиращ.
Съжалявам, изпуснала съм в бързането "д"-то! :)
FilmiranM
06-04-2010, 17:12
Съжалявам, изпуснала съм в бързането "д"-то! :)На 4 места?
интересно :-o
Оффф, не съм написала темата само, за да ме поправяте, а да ми предложите нещо! :x
KumchoValcho
06-04-2010, 17:24
грешка, не прочетох правилно.
Оффф, не съм написала темата само, за да ме поправяте, а да ми предложите нещо! :xБожее, къде съм ти се подиграл?
Мислила си, че си се казва епилиращ крем, голяма работа, просто те поправих, не съм го казал с подигравателен тон :-o
Аман от кухи Ами тя това е написала.
Няма смисъл да се изръсваш за вийт,Елеа също имат много хубав и е около 3лв с много яко балсамче върви,имаше и на още една амрка доста евтинки окло 2лв. ,които също са хубави,но то си е същото като самобръсначка.