View Full Version : косата ми,. :X
danibebi
06-04-2010, 19:59
Здравейте.Искам да ви задам някои въпроси относно косата ми. :? Ужасна е.Дори пресата не я оправя.Примерно изправя се на вечерта и сутринта вече ми е начупена или сега ще се изправя и след 3-4 часа ще ми се начупи. :( Незнам защо се получава така.Вие как мислите?
Ии искам, ако може да ми препоръчате нещо за косата,поне като я изправям да ми стои права. :( Може и аз да не я изправям хубаво,незнам,но..все пак мерси предварително. :-) :)
ПП: Или пък е по-добре да слагам лак за коса,за да ми е права?
пръскай си кристали майна
danibebi
06-04-2010, 20:07
добра идея.Ще чуя още мнения,но сигурно ще пробвам кристалите. :)
Лореал Хот лис :) при мен помага :)
добра идея.Ще чуя още мнения,но сигурно ще пробвам кристалите. :)идеята е един път, нема да сбъркаш! ама на мойта коса нещо не и помагат тея кристали майна...
Аз като се изправям сама става така.
Друг като ми я изправя и издържам доста.
На мен никакви продукти не ми помагат.
^ и при мен, не виждам абослютно никакъв ефект от тях..
danibebi
06-04-2010, 20:18
На мен никакви продукти не ми помагат.
точно,и при мен е така.Друг като ми я изправя не става така,но аз изправям ли се..ужас. :?
На мен никакви продукти не ми помагат.ти си момиче :shock: :shock:
На мен никакви продукти не ми помагат.ти си момиче :shock: :shock:
Мисля,че да :lol:
Тук повечето ме мислят за мъжко.
вече са с един по-малко 8)
pussucetka
06-04-2010, 21:10
Дам и при мен е много гадно, защото като се изправям ми става като на теб като се има предвид, че ми е много къдрава косата. Но виж сега, не винаги е от косата, например моята преса не е много добра и затова така става, понякога се изправям с на приятелка пресат, която е мн добра и повече ми стои . . Пробвай някоя преса с повече градуси, по-мощна и не ти предлагам да слагаш лак, защото ти ставаа отвратителна поне при мен :-x . Пък и така повече си съсипваш косата :?
prosto_edin_chovechec
06-04-2010, 22:14
След като я изправиш , пръскай с лак бе.. няя ли да стане ;)
SheIsAggressive
06-05-2010, 08:35
Ами като се изправяш пръскай с лак.. :)
Абе дай някоя снимка на косата ти да я видим толкова ли е ужасна колкото казваш :)
deSireeE
06-05-2010, 08:47
много зависи и от пресата..ако косата ти е чуплива или къдрава с преса от 15 20 лева нищо няма да стане :)
danibebi
06-05-2010, 10:32
много зависи и от пресата..ако косата ти е чуплива или къдрава с преса от 15 20 лева нищо няма да стане :)
косата ми е чуплива..а пресата е 32лв. говори се,че е хубава обаче.
mlakniwe
06-05-2010, 10:40
Не мога да разбера, защо всички момичета си изправят косата-като на някои и с чуплива коса много им отива, защо си „хабите“ косата-оставете я с естествената и форма и цвят