PDA

View Full Version : ТРЯБВА МИ БЪРЗ ОТГОВОР

Greennight
06-04-2010, 20:07
Окей,извинявам се за поредната тема.Еми са проблема е следния вече писах 1 подобна но имаше 3-4 коментара... Еми в нащо училище тия изпитите след 7 клас се смятат за елементарния минимум и,ако имаш под 5(аз ще имам под 5) не мис е мисли... Като нищо ще ми намалят оценките по БЕЛ и МАТ с по 1 единица и ще ми преебат кандидатстването :cry: Та въпроса ми е възможно ли е да си изпрося дипломата другата седмица,с обяснението,че ще пътувам и да бягам някъде надалеч,че става лошо :lol:

elito0o0o0
06-04-2010, 20:10
Да бягаш от отговорност е най-тъпото нещо на света. :? Седни и учи! Темата ти наистина е глупава..

Greennight
06-04-2010, 20:15
Какво да уча.... :? Края на годината е нямам никви шансове тепърва,да се доказвам.. въпроса ми е конкретен... Щото 2 бал ще отиде на вятъра...

Goddess
06-04-2010, 20:23
Естествено, че не може. Външното ви оценяване е държавно, задължително. И щом има значение за дипломата, съответно и оценката от него е важна. Нали се сещаш, че ако ставаше така всички щяха да заминават спешно...не може едни да го карат този изпит, а на други да си им връчват дипломата и чао.

Greennight
06-04-2010, 20:34
Еми какво... то пише и,че тая оценка може да ти е само като текуща и не влияе годишната ама някой пита ли ни ? тва е некоректно от тяхна страна :-x

elito0o0o0
06-04-2010, 20:55
Докато има спящи хора, ще има и слаби оценки. Сам си си го направил! :)

Goddess
06-04-2010, 21:05
Еми какво... то пише и,че тая оценка може да ти е само като текуща и не влияе годишната ама някой пита ли ни ? тва е некоректно от тяхна страна :-x

Ми не, никой не ви пита. Не може за едни така, за други иначе.

Greennight
06-05-2010, 07:04
Да,точно,че не може за Гичо от Казичане тая оценка да е само като текуща,и щото прекопал нивата на господина да има 6ци,а при нас всичко да ти зависи от нея.... :-o

SmilezZz
06-05-2010, 08:42
Оценките от изпитите се пишат като текущи...Някои учители при пресмятането/оформянето на годишния успех ги взимат под внимание,каква оценка си изкарал и какви оценки си имал цялата година

iiordanova
06-05-2010, 08:44
Как ще си вземеш дипломата преди това .. и хоп .. гудбай.
Нямаш шанс.
Ако учителите са ви казали , че ще намалят оценката .. било е , защото са искали да ви сплашат да учите.
И за какво е тази тема , след като си взел решение. :-o

Greennight
06-05-2010, 13:14
Ми темата е,щото ако не успея да си взема по-рано дипломата после освен,че ще ми намалят оценката,всички ще ме имат и за лъжец.... :oops: