View Full Version : СПАМ Разговорник vol.3
Няма лошо. Кака ми работи това : ]
Мисля, че е супер работа.
Танцуваш и си център на внимание + се забавляваш ;р
Танцуваш и си център на внимание + се забавляваш ;рче и пари ти дават, идеално е за момиче
хаха абе мани ти парите .. яко си е
забавляваш си сее .. става си купона
запознаваш се със секви образии
отделно ,че е яко некфи женски пръчки
да те гледат злобно доакто танцуваш с гаджето им :D хаха
Танцуваш и си център на внимание + се забавляваш ;р
и аз бачках нещо подобно за кратко
и никак не ми беше яко хах
твърде много кофти хора се заираха в заведението което бях
много според зависи е
Еми, ако си се набутала в гадно заведение, да. Зависи и от обстановката.
strangler
06-25-2010, 19:01
Ще й обърна чорпогащника, само да го е доближила и няма да е от ревност.Точка.
Еми, ако си се набутала в гадно заведение, да. Зависи и от обстановката.
Заведението си беше яко колегите също но имаше разни " хора " клиенти които не ми се понравиха
а те си бяха системно там и се отказах ....
но като цяло е забавно особенно там където бях аз нищо че беше чалга заведение имаше много готини тематични вечери 8-) нз дали някой въжобще у ходил в някои от бар от веригата Версай .
Има примерно лоли поп вечер или садо мазо или бели партита 8-)
strangler .. мнението .. ми пълни душата
Абе вианги си има и отрепки .. не всичко е ток и жица :)
Защо? Тъпо е някак, безпричинно.:]
Не е нужно все пак да я псуваш, като не ти харесва 8-)
това и е работата и вътрешно в себе си изпитва погнуса
Не мога се съглася.
А, прости, че не ти разбирам иронията.
Ама тва с чичаците ми се струва, че не ти се получава като оправдание за неоснователната храна, щото не е 100% резонно и има много примери за това.
Отделно не мисля, че трябва да те е гнус от това, че си хубава и можеш да танцуваш. Не е задължително и да си курвичка. Като цяло да си секси не е курвенско.
Но всеки с мнението си:]
strangler
06-25-2010, 20:57
А да ти доставя удоволствие да дразниш "Селските пръчки", като демонстративно танцуваш с мъжете им не е ли кувенско?
Canis_Dirus
06-25-2010, 21:00
Еми що си хващате мъже, които могат да танцуват?
Аз докато не съм достатъчн пиян - не танцувам. Когато съм достатъчно пиян - не мога да си стоя на краката.
Изобщо, какви са тия мъже, дето танцуват?
Прикрити хомоскесуалисти 8-)
strangler
06-25-2010, 21:02
Айде , честит международен ден на (борбата с) наркотрафика!
А да ти доставя удоволствие да дразниш "Селските пръчки", като демонстративно танцуваш с мъжете им не е ли кувенско?
Тва въобще не го коментирам. 8-)
АФреналинките трябва да си седят на дансинга и да създават настроение, да помагат в промоции/състезания и т.н.
Е, може и да си танцуват с хора де,ддз. Като цяло ако всичко е в тона на забавлението, кво лошо.
Изказването съвсем съм го изключила инак. И на мен не ми направи добро впечатление главно заради злобата. Но професията си е яка! 8-)
подкрепям горното с две ръце !
Canis_Dirus
06-25-2010, 21:09
Елеонора Палавейска май ви е модел за подражание. 8-)
Тя може ли да се приеме за представителна извадка?
Luscious_Heart
06-25-2010, 21:10
Ама колко пари взимате вие, дето го правите тва? :D
Мда, всички танцьорки изпитват удоволствие от "злобните погледи" или бачкат нещо такова заради "погледите" и за да се натискат с мъже. Една miminia се е изказала и вече целият бранш е пълен с такива момичета.
Няма такова нещо, не само защото роднина работи подобна работа, а и защото където съм била в дискотеки, момичетата просто си танцуват и се кефят. Тва да отидат при някого, че да се наложи той да им каже: "Бягай от тук, бе, уруспио триперлива", не се е случвало.
Работа като работа.Трябва да танцуваш, за да изглежда заведението по-вълнуващо.
Къде ходите вие..
И аз, примерно, достатъчно се самоуважавам, но бих работила като танцьорка.И?
ShtrudeL
06-25-2010, 21:13
Canis_Dirus !
Ника ти има ли нещо общо с вълци? (Глупав въпрос. Трябва да има)
е?
Canis_Dirus
06-25-2010, 21:18
Canis_Dirus !
е?
Има.
защо?
ShtrudeL
06-25-2010, 21:22
Canis_Dirus !
е?
Има.
защо?
Гледах по National Geographic (или Дискавъри...) за сивите и мечи вълци и на латински беше Canis нещо си и от там.. :> Сравняваха костите им.
Ми закрий се тогава...
Типично консервативно мъжко мислене. :)
Хората трябва да работят нещо, което им е приятно. Докато си млад, се забавляваш => заработваш джобните с лека и приятна професия. После, разбира се - бачкаш нещо сериозно.
Защо аз без квалификация мога да съм само флаерка/сервитьорка/камериерка/танцьорка и кое е най-добрия избор? Работа, която ми харесва, докато я върша. Не ми харесва да разнасям питиета, нито да въртя парцала или цял ден да раздавам листовки. Уви. Иначе щях да съм по-самоуважаваща се, сигурно и достойна жена и нямаше да ми се налага да се "самозакривам" 8-)
Само защото на някои от вас мисленето ви е ограничено и си мислите, че всички са курви и т.н.
Шансец.
Не разбирам какво е това мислене,че едва ли не е по-достойно да си със "запотен гз", да бачкаш едва-едва за парите си и да не ти е приятно, да се мориш и т.н. Това било най-достойното. Работата трябва да се върши с удоволствие, има си и притча по тоя въпрос.
И тва с бакшишите.. ае, не мога да го разбера! Наистина не знам за какви заведения говорите. Кой оставя бакшиш на танцьорка?! (освен на еротична)
То и много си зависи за какво са те взели и ква е политиката на заведението, но съм останала с впечатлението, че не се насърчава натискането по клиенти. Тва даже усложнява нещата и на охрана после и т.н.
Canis_Dirus
06-25-2010, 21:29
Интересно, как хора без особен трудов стаж знаят, коя работа как е да се работи.
Поработета малко, па вижте. Барманче не е най-яката професия, както си мислят всички на по 16.
Luscious_Heart
06-25-2010, 21:40
^ Еми някои момичета нямат избор... Да не мислиш, че всеки се натиска да работи в кофти условия? :D
Е, щом почна с леко личните нападки, значи вече отива на зле.
Даже на един стол си призна, че с това обичаш да спечелваш спорове. Окей, автоматично се изключвам от дискусията, защото няма да мога да измисля нищо за теб, с което да те "злепоставя".
Поизлязла съм да се разхождам насам-натам и не, честно, не съм виждала описаните от теб неща. Може и да има джофрички тук-там, но като цяло не съм съгласна с теб.
Останалото ми мнение се дължи на факта, че сестра ми работи на 2 места като танцьорка и аз я разпитвам за подробности - относно поведението на клиенти/шеф спрямо нея /дали е защитена от набези/дали има право да налита и т.н. Откритието ми е, че няма нищо ПИКАНТНО - тя просто си танцува и забавлява по време на партита, а преди тях раздава флаери.
Doubleposting:
Гротеска ли е най-силното ти оръжие? Потни филии, осолени медузи. Прекалено много натурализъм в описанието на картинката.
Никой не е казал, че е престижно. Просто е забавно.
SilentGrey
06-25-2010, 21:45
jghgh, успокой топката - няма да те вземат за танцьорка.
SilentGrey
06-25-2010, 21:57
Иначе разговора си го бива.. признавам.
Ето, че и аз мога да кажа нещо по-въпроса с танцьорките от почти първа ръка. Но знаете ли, най-странното е, че това, което ще кажа всички го знаят добре.
Танцьорките се разделят на два вида - такива, които би трябвало да "продават" заведението и такива които заведението ги продава. Разликата е нищожна.
За никой с малко повече клубен и дискотечен живот не е тайна, че всяка една от танцьорките /с наистина минимални, почти нищожни изключения/ е момиче, с което можеш да имаш взимане даване срещу определена сума :)
Тези, които "продават" заведението обаче не са такива. Те се е.ат само с много богати :D
jghgh, пак ти казвам.. няма да те вземат за танцьорка :)
Е, тя е от седмица максимум на работа. Не е заради нея.
Просто не съм попадала на истъпления, а съм била "насам-натам"
За нападките - имах предвид за това колко съм "еднаква" и в последствие не знам защо вметна колко си бил комплексиран и т.н. Надявам се не се опитваш да се изкараш на жертва на подобни епитети.
Излишно е да сакрализираме професията, ама не мисля, че и трябва толкова да се мърси заради някакви случаи.
То е като стриптиз бар и стриптиз бар - в единия си вършиш работата, като навсякъде около теб има табелки, че танцьорките не предлагат сексуални услуги, а в другият за 10лв отгоре може да не си само еротична сервитьорка, щото нямаш право на избор и си се набутал. И тва ми е от сигурен източник. Вече не сестра ми, ахах.
SunSmile
06-25-2010, 21:59
Супер мразя тракива лиготии
"обичкам си те много"....
ти си ми всичко
не мога без теб...
тоя не е добре 8-)
SilentGrey
06-25-2010, 22:01
Говориш непроверени глупости. Ако в страната има общо пет стриптизьорки, които да не се е.ат срещу определена /може и да не е много малка/ сума пари - евала и бира даже ще черпя. Просто няма такива.
И к'во :) Денси ли си сестра ти ? :D
Canis_Dirus
06-25-2010, 22:03
Момчета, в момента намеквате едни много неприятни за момичето работи.
Оставете сестра й на мира, пък тя няма да я споменава повече.
SilentGrey
06-25-2010, 22:04
За една седмица вече може да има събран актив от пет-шест вида различен полов епидермис в естественото шкафче.
уотевър,
преди беше казала, че съм глупав, докато не знаеше кой седи зад този ник
Е и, кво? Като те уважавам по някви причини нямам право на мнение ли? Не съм знаела кой стои зад ника. Е,сега знам и пак спорим.
Не помня за кое мнение говориш, но мога да предположа. Не ми хареса тогава, затова си написах и коментара. Нищо тъжно няма.
Бягам от простотията и квалификациите, остроумните включвания на приятеля ти и по някаква причина мисля, че няма да мога да те убедя в обратното. Какво да бягам, от какво да бягам?Моята позиция е една - и вече я изказах.
SilentGrey, и към теб - не си забавен. :) Не смятам да ти се доказвам по никакъв начин дали ще ме вземат или не.
За проституиращите танцьорки - окей, в някои заведения може и да е така. В други не е.
Не е много сложна сметка.
И не мисля, че е нищожна разликата в това теб да те продават или ти да продадеш заведението (и то с танц, не със свирка)
Това не те прави недостойно момиче. Мое мнение.
Може би нямаше да го напиша грубо, но не значи, че нямаше да се обадя. И е напъъълно в реда на нещата. Ако трябва да сме обективни, и ти мен не ме храниш, или някой, който по някъв начин ти е по-симпатичен, иначе можеш да използваш и къде-къде по-унищожителни фрази с/у него. Макар и форум, тук си има някаква 'йерархия' и уважение.
Още сега напускам спора и моля да сте по-внимателни с майтапите за сестра ми, защото в крайна сметка мога да се оплача по всякакви начини. Тези майтапчета с ясен тон и привкус на насмешка клонят към клевета и оронване на авторитет/достойнство,затова си мерете приказките. Има заведения и заведения и сестра ми не работи в такива, каквито вие описвате и шефките й са супер точни. /в ж.р./
С нея си имаме достатъчно доверие, за да знам, че няма да ме излъже за това какво работи и как го работи. Не е такъв човек да проституира и т.н. Много добре я познавам. Напускала е работи заради подобни изпълнения.
Не омаловажавай опитите ми да я защитя и, всъщност, това не са опити, а истини за нея.
Сериозно, ако продължавате с провокациите, засягайки и нея, поставяйки я в общия кюп, ще помоля ВСИЧКО да се изтрие от първото мнение нататък.
SilentGrey
06-25-2010, 22:20
SilentGrey, и към теб - не си забавен. :) Не смятам да ти се доказвам по никакъв начин дали ще ме вземат или не.
За проституиращите танцьорки - окей, в някои заведения може и да е така. В други не е.
Не е много сложна сметка.
И не мисля, че е нищожна разликата в това теб да те продават или ти да продадеш заведението (и то с танц, не със свирка)
Това не те прави недостойно момиче. Мое мнение.
Тъй.. знаех си, че такава ще е реакцията ти - както и да е, не те обвинявам за което..
Проблема не е в момичетата, които отиват на интервю за такава работа, заблудени от факта, че на тях им се предлага да танцуват /нещо, което може да обичат/ и да им дават пари за това.
Проблема не е дори в тези момичета, които нямат против техните полу-голи тела да стават достояние на цялата дискотека /което в един или друг смисъл също си е вид проституция/ .. да речем.
Но проблема е преди всичко в логиката на това, че тънката разлика между танца на бара и е.ането зад бара се прекрачва изключително лесно. Т.Е. аз мога да бутна момичето от бара директно зад него самия, образно казано и това само с малко повече пари отгоре. И тук не става дума за личен или друг морал. Това всички танцьорки го знаят.
Не знам как е в "други" заведения. Знам как е в повечето, които притежават танцьорки.
jghgh, ако не си съгласна и с това, което казвам, тогава ми кажи каква е функцията на танцьорките по заведенията.
Не е задължително да минаваш от тъмната страна.. :-o
Зависи си от теб. Или евентуално от шефа ти, ако те принуждава, но в нашия случай не е така.
Иначе началникът просто те е взел, за да привличаш клиенти с външен вид и танци. Да, един вид - продаваш си тялото, защото е красиво и го показваш.
Но не мисля, че е толкова долно, колкото да го продадеш чрез сексуален контакт.
Когато казвах това за "сексито", все още говорихме за танцьорки като miminia, които зарибявали чужди гаджета и т.н. Каза, че игнорираш такива, които ти се бутат и ги обиждаш.
Стори ми се, че генерализираш образа на танцьорката, защото тя може да е на дансинг по-висок от пода и да няма досег с клиенти, които да "зарибява", нали? А отделно, тва че си работи, не я прави курва. Стори ми се, че типично по мъжки, всяко по-хубаво и леко облечено момиче е курва, държи се по курвенски начин и т.н. Моя грешка, не си имал това предвид.
А да танцуваш си е работа преди всичко, особено със свестен шеф, който просто иска да си красива, да привличаш клиенти с външния си вид.
Функцията на момичетата е да привличат клиенти. Ти, SilentGrey, го приемаш за проституция, защото се използва външен вид за примамка. Може и така да е. А може и да си прекалено консервативен. За добро или лошо, сексът продава и е възможно мъже да влязат в заведението, само защото ги кефи момичето, което танцува и искат да я погледат. Това са +5 текили оборот за дискотеката. Т'ва е функцията на момичетата.
Мда, танцьорките може да приемат повече пари и да "заработят" по друг начин, но значи ли,че всички го правят.. Много ме обиди това с "лъжичката", защото познавам сестра си. Е сега се върна от смяна и я питах дали проституира и тя ми каза да не я занимавам с глупости, защото танцуваш с часове и няма как да стане тва, хората просто се забавляват, не са седнали нея да закачат. Може и да е случила на заведение де.
то ти призна, че се цени единствено външността и тя се използва като продукт, който се продава.
Това е голата и груба истина, не важи само за дискотеките.
Явно точно това е трагедията и това приемаш за 'девалвация' на поколението. Че превръщането на красотата в продукт аз го приемам за нормално, а ти се отвращаваш. Но е така. Използва се за всичко, не единствено за дискотеки.
Да, по това се съди за един човек.
Летните работи обаче логично са по-лежерни. Дългосрочните амбиции са друго нещо 8-)
Взимат се само момичета, нормално.
Не е кой знае какво унижение да привличаш клиенти с танци, ако си държиш на достойнството. По-леко е от сервитьорство/камериерство и си по-платен от флаер.
Нямам желание повече да спорим, вече става боза.
Благодаря за тая вечер, батко.
Айде!
pp.няма майтап
Спора ме подсети за едно посещение в дискотека наскоро. Танцьорката си се качи на колоната и започна да танцува. Обаче на никой не му пукаще за нея, защото в дискотеката имаше точно 3 заети маси + още една за персонала. Съответно мадамата си събра гащите и се качи да танцува на масата на коч къмпанито отсреща. Единия и пъхна в боксерките 20 лв, а тя ги извади и си ги пъхна в ръкава. Накрая почти се сбиха за тези пари, 'щото собственика им май не ги беше прежалил напълно.
Никой да не ми се обижда. Просто се сетих и пак ми стана смешно.
shadow4e
06-25-2010, 23:15
E, да, но има и други неща, които могат да се вършат лятото. Аз бих предпочела 100 пъти да съм сервитьорка пред такава танцьорка. Това за мен си е работа, която е жалко въобще да се нарича професия.
Сестра ти може и да започва работата само като танцьорка без консумация, както се казва, но това е до време и то обикновено съвсем кратко, все с един момент ще дойде някой, който да иска да си плати. Шефът й, ако трябва да откаже, нали се сещаш, че няма да му стане приятно и ще й се наложи да избира.
А това за дразненето на приятелките на мъжете е много похвално. Браво. Евала!
И сестра и, разбира се, ще предпочете да напусне вместо да я консумират. Каквото и да ви мението за работата не бива да омърсявате представата на който и да е за близките му!
Стига, нека почнем нов разговор. Баща ми смята, че е "евтино" да си сервитьорка. Всички "пощипвали" сервитьорките. 8-)
Имам колежка, много добра пианистка като професионалист, и много точна като човек.. не някаква разпоретина, без излишно самочувствие.. купонджийка си е, с авантюристичен дух.. и бачкаше като танцьорка в Ликьор.. не е задължително да си К, за да се забавляваш, изкарвайки едни добри пари.Това, че масата са такива, не е повод за предрасъдъци към конкретен човек.
има танцьорки и танцьорки. такива с висше, но винаги забаваляващи се, танцуващи за удоволстивие, в страни от тълпите и раздаващи само усмивки. но има и такива със съзнание на еротични феи и само се 'гъзят' за двайсетачка. гледката е много грозна.
аз обожавам да танцувам, чувствам се страхотно, а съм чувала и че изглеждам добре. обаче не бих се съгласила да танцувам в оскъдно облекло в дискотека. наистина е под себеуважението ми.
спокойно, дори да го направиш, няма да си първата форумна девойка престрашила се :Д
---------------
http://www.dnes.bg/world/2010/06/25/30-metrovo-kopie-na-titanik-greina-v-tenesi.93371
Голям спор сте изкарали хах
И аз като докоснала се за няколко дни до тази работа да си дам мнението . Масата танцьорки раздават и други услуги . Затова то си се и знае коя каква и е работата или по скоро сама си се намества на мястото .
от външния край изглежда едно но зад колисите е съвсем друго . Охрани работи има да но имаи богати чичковци за който охраната не е нищо .
За тези хора работят заведенията , работи и персонала .
Тъпото е , че има жени за който това да се набутат при такива хора е връх в кариерата . Примерно аз обичам да се забавлявам ноо на такова място никога пак няма да работя , защото малко или много на втория ден ти изясняват ти работиш за еди кой си господа .
И да танцьорките мога да кажа , че са примерон на едно ниво оп доло от екзотичните танцьорки . Защото с тях не вървят яки чичковци охрана .
Чесно казано като съм опитала не бих се наела втори път . Имаше една дама на 26 с второ дете но продължава да се занимава с това и дори мъжът и и уреждаще участия .
тъпото е , че за някой хора това се превръща в единствената значима професия .
никой нема у форона, много спите...
SunSmile
06-26-2010, 08:31
Днес съм станала сравнително рано.
Дори не знам защо ме боли рамото и не мога да си дигам дясната ръка, по дяволите :shock: :o Умирам от болкаааааа! :(
http://vbox7.com/play:e6271123#commentTop
Кажи какъв е този страшен пастет! :razz: :razz: :razz: :razz:
Що беее? Не искаш ли да намажеш? 8-)
Бъди доволен и на това! 8-)
винаги искам повече :grin:
до Прага е около 10-12 часа не са много ако колата ти е удобна и си свикнал с нея, има много хубави отбивки на които може да починеш. Само те съветвам през Сърбия да следиш ограниченията щото там полицията е много злобна и не знаеш от къде може да изкочат... За колко дена мислиш да ходиш??
на отиване няма да ти е много трудно ама на връщане незнам 8-) няма ли с кой да се сменяш, то не че може да починеш много в кола, ама все пак.
Canis_Dirus
06-27-2010, 10:09
От адидас пускат ебати моделите :shock:
http://i49.tinypic.com/z1rbo.jpg
Canis_Dirus
06-27-2010, 10:32
Има и модел София. Но явно са се вдъхновили от вчерашните събития 8-)
http://i46.tinypic.com/x1yeki.jpg
http://i50.tinypic.com/30cozs8.jpg
http://i48.tinypic.com/e9ajpl.jpg
:lol:
модел ямбол има ли, некви по-кафевички :D
Canis_Dirus
06-27-2010, 10:42
Canis,
сложи нещо лилЯво отпред вместо червеното и ще заспят.. 8)
Трябваха им и едни бели връзки май.
Но тези май ги докарах
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4c/Asenovgrad-coat-of-arms.svg
http://i47.tinypic.com/2ugnlnd.jpg
Тъпото е, че имат само няколко цвята и не винаги можеш да ги докараш.
http://shop.adidas.com/miadidas/Main.action
http://shop.adidas.de/miadidas/Main.action
Canis_Dirus
06-27-2010, 11:28
Samba 99,95
Gazelle - 109.95
+ доставка, която е 10 евро, ако са само custom продукти, или 15 ако има и стандартни.
Скъпичко.
В Мосю Бриколаж продават ли се кухненски потреби, като например съд за печене на кекс и т.н.?
Не съм влизала досега там и се чудя да ходя ли да видя какво има, какво няма или ще си загубя времето.
Wildchildd
06-27-2010, 13:54
There were ten German bombers in the air,
There were ten German bombers, Ten German bombers,
And the RAF from England shot one down,
And the RAF from England shot one down,
And the RAF from England, The RAF from England,
And the RAF from England shot one down
http://site-forum.levski.com/images/smilies/bigok.gif
BrigadeSUD
06-27-2010, 13:55
http://www.youtube.com/watch?v=4aJzYioSDi4
Мила, в пловдивския М. Бриколаж съм виждала, но това беше преди няколко месеца. :)
Откъде ми знаеш името? Да не си Н.? :)
Видях сайта на Бриколаж, има за градина и баня принадлежности, но не и за кухненски потреби.
Както и да е,намерих в какво ще си направя кекса за рождения ден. Ахаха.
А някой да ми каже със сладко какъв алкохол върви? Отказах се да правя Мохито.
С какво сладко?
Може би ром, бейлис?
Canis_Dirus
06-27-2010, 17:01
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Дойчланд Дойчланд юбер алес,
юбер аллес ин дер Велт! :grin: :grin: :grin:
http://www.youtube.com/watch?v=rrKmPM8XRc0
Почти налучкаха резултата!
Ми ще правя един много шоколадов кейк с бисквити,орехи.. прави се и с много масло.
Абе калорийност до не знам си къде, ама много съм си го харесала от списание GoodFood и просто съм решена да го направя!;р
Пише да го поднеса с плодове или сладолед, ама много сладко ще стане според мен о_О
Най- не обичам да мисля такива неща :х Много трудно е, щото аз съм способна да пия бира и да ям сладко (отврат, нали 8-)), а другите не ги знам как са.
Който има мнение, да се изкаже.
Евтиняк Атлантик, дам 8-) 8-) 8-)
Мерси. Може би това ще взема. :-)
Ром, да, определено. :)
Пък в крайна сметка това си е твоя рожден ден мамка му, стига се съобразява толкова с другите. :) Важното е ти да си доволна, ти да си пиеш нещата дето ти харесват и т.н. :) Весело изкарване все пак ;р
То колко ще пием.. просто ще сложа да има.
Не става без съобразяване иначе.На моя рд мога да ги черпя с един скок бънджи, ама няма да искам посе кисели физиономии.
Мерси за пожеланието
BrigadeSUD
06-27-2010, 18:04
http://img59.imageshack.us/img59/2582/46536.jpg :D :-P
http://prikachi.com/images/297/2271297d.jpg
mArMaLaDkA
06-27-2010, 18:22
jghgh, може ли после да споделиш какво е станало с кекса?
Колкото пъти съм се пробвала да правя, толкова пъти не ми се е получавало - смисъл, изпълнявам всичко по рецептата, удвоявам дозата за тестото примерно и пак ми излиза някаква сравнително детска доза. Та така. Ще съм ти много благодарна. 8-)
Ще е голям резил, ако не стане кексчето.
Ще споделя иначе, да.
DaemonBoy
06-27-2010, 18:31
Пфф, как може да го направят компютърът да го играе толкова тъпо кажете ми? Излизам му с гола десятка спатия, а той преди това е казал спатия(играем на без коз) и вместо да сложи туза и да направи 5 ръце, нашият си слага осмака :-x
http://vbox7.com/play:02f57a50
KVLT 8-)
Лелее тука след едно мое мнение колко неща се изписаха .
Нямам време да прочета всичките ви постове, но
бих искала да поясня нещоо .. танцьорките изкарват бакшиши
независимо дали си на сцена ,на дадена позиция в заведението или щъкаш из клиентите.
Някой се изказа,че плюе по танцьорките ... а тези по Ялта и тях ли плюеш???
Когато си танцьорка в дискотека част от работата ти
влиза и това да танцуваш с клиенти и да не се държиш грубо.
Когато си адреналинка там с тематично парти ...
ти трябва да събудиш интереса им и да създадеш настроение.
Не отиваш там като курва, която да танцува полугола
на маса мъже и да чакаш да изкараш пари
като им се търкаш.
Явно ви смутих с мойта скандална личност.
Не смятам да влизам повече! :)
SilentGrey
06-27-2010, 20:32
Германци и германски фенове може да се радвате на ПОДАРЕНАТА ви победа с гол от ЧИСТА ЗАСАДА, отменен изравнителен гол и свирена измислена засада на Руни в началото на мача. Нека ви е сладка ПОДАРЕНАТА победа и ви пожелавам още в следващия мач да изпитате "удоволствието" от загуба с 3 : 0, по възможност с 3 измислени дузпи. Никой да не говори за немски дух и чест, защото това беше всичко друго, но не и чест.
Canis_Dirus
06-27-2010, 20:39
Германци и германски фенове може да се радвате на ПОДАРЕНАТА ви победа с гол от ЧИСТА ЗАСАДА, отменен изравнителен гол и свирена измислена засада на Руни в началото на мача. Нека ви е сладка ПОДАРЕНАТА победа и ви пожелавам още в следващия мач да изпитате "удоволствието" от загуба с 3 : 0, по възможност с 3 измислени дузпи. Никой да не говори за немски дух и чест, защото това беше всичко друго, но не и чест.
Че те англичаните още се радва на световна титла. За засадата не съм съгласен, но и англичаните признават, че освен последните 15 минути на първото полувреме след това просто не играха. Защитата им беше като разгаден двор, Руни в много слаба форма.
Но в следващия кръг Германия среща Аржентита, които също минават заради гол от 100% засада.
Какво правим сега?
SilentGrey
06-27-2010, 20:44
Tакам.. хронологично.
Руни излиза срещу немския вратар - отсвирена е несъществуваща засада.
Клозе вкарва гол. Той самият не е в положение на засада - гледай повторението, обаче в момента на паса на вратаря има ДВАМА немски футболисти в 200%-ова засада на два метра. В този момент съдията е длъжен да вдигне засада.
Оставяме това на ръка.
Германия повежда 2 : 0 - хубаво.
Англия намалява и в рамките на 1 минута вкарва и втори гол, отменен, това предполагам не се коментира изобщо.
Питам при това развитие на двубоя какво щеше да се случи с психиката на "немския" тим ?
Питам пак.. при това положение - реалното вече, какво се изисква като психически багаж от английските национали, за да продължат да се борят ?
Жалко е да се търсят оправдания след такъв пердах.
Англичаните са гола вода.Факт.
"Немците" с една-две атаки им показаха как стават нещата.
SilentGrey
06-27-2010, 20:50
Смях да става е важно.
Гледам фенски на нещата - да. Но фактите са факти. А при положението на Клозе гледах сега сто пъти повторението и ще извади очите на хората. На живо не съм го видял.
Друго - стига простотии. Никой не говори, че Англия са най-добрия отбор в света / което не важи за Германия, щото всички техни фенове го твърдят /, аз нямам нищо против "немският" национален отбор да победи Англия, ако могат и с 12 : 0, но да стане честно.
Въпроса тук е имат ли нужда немците от съдийско подпиране или не. Според мен не. Тогава кому беше нужен този фарс днес ?
Canis_Dirus
06-27-2010, 20:58
Само да кажа, че коментаторите тук доста пъти повториха, че победата не им е сладка. За гола ясно. За засадата на Руни, дали я имаше или не, е доста тънка ситуация. Ако приемем, че подаването е дошло от немски футблист - то засада нямаше, но ако е в момента когато топката я пусна напред играч на Англия имаше.
И все пак странното е, че ти повече се ядосваш от англичаните, които си прзнават, че немците са били по-добри.
Аз лично, не виждам с какво толкова бяха подпряни.
Вярно, гола си беше 100 %.
Но въпреки това, имаше един отбор на терена (като изключим първите минути на второто полувреме).
Общо взето, англичаните за пореден път се прибират с оцапани гащи :D
BrigadeSUD
06-27-2010, 21:02
За гола на Клозе няма засада защото топката е центрирана от аут .. но иначе за пръв път има толкова много съдииски грешки на такова първенство , сега и на Аржентина дадоха гол от засад ..
SilentGrey
06-27-2010, 21:03
Пичове разликата тук е, че аз изобщо не твърдя, че Англия са стока. Всъщност никога не съм го твърдял. Но вие твърдите, че Германия са най-добрите. А аз при тези обстоятелства се съмнявам, че великия маншафт щеше да продължи.
Не ми давайте за пример второто полувреме, защото отбор желязо да е при тези положения ще рухне най-малкото психически.
мен от Аржентина само Марадона ме радва :lol:
а понеже не успявам да следя всички мачове заради пътувания и учене.. исках да питам Меси вкара ли 1 гол досега ?
мен от Аржентина само Марадона ме радва :lol:
а понеже не успявам да следя всички мачове заради пътувания и учене.. исках да питам Меси вкара ли 1 гол досега ?
Тевез и Хигуан вкараха с/у Мексико последно, за другите мачове не се сещам.
BrigadeSUD
06-27-2010, 21:21
Да засада няма когато топката се получава от аут или тъч
antiWHAT
06-27-2010, 21:45
Германия-Аржентина ше е мн интересен и вече планирам да го гледаме на 1 тераса :grin: с бирички и скара
Добро утро.
Някой буден, освен мен?
Добро утро.
Някой буден, освен мен?
да от 1 час вече 8-)
Е, аз от малко повече, но току що пристигам на работа :)
Аз пък стигнах до извода че в къщата ни има паралелен свят който поглъща предмети !! :-o
Но поне имам голяма доза черно кафе което компенсира ..
antiWHAT
06-28-2010, 06:14
аз пак стабилно си закъснявам...
не съм лягал да спя...преди няколко часа се прибрах от варна :shock:
с приятелчета решихме че вчера в 8 часа (сутринта) ще Варим у варна,апнем пиинем по нещо,се поразходим и така....запалихме колицата...ходихме тая сутрин в 7:20 у дома :shock: не ми се спи....мисля да напазарувам и след това да излизам :?
Добро утро на всички станали
KoRnFlAkE
06-28-2010, 06:34
http://en.tackfilm.se/?id=1277674081884RA80 :razz:
изчакайте да стигне до 0 и ще почне
kalpazanka
06-28-2010, 06:46
Аплодисменти за всички станали преди 10.00.
Да засада няма когато топката се получава от аут или тъчтака е.
cherinka
06-28-2010, 09:13
Аплодисменти за всички станали преди 10.00.
аз станах 10:05ч. :-x
kalpazanka
06-28-2010, 09:16
Сори. Опитай пак утре. :D
Някой знае ли откъде мога да си поръчам ключодържател на Lexus? Единична бройка ми е нужна, за подарък.
Serseri91
06-28-2010, 11:12
Яяя, аз се върнах у дома :grin:
:-) :-) Една супер седмица :-)
някои да обади някоя добра,бърза,лесна програмка за рязане на снимки че ми тряяя
SolemnityOfDeath
06-28-2010, 13:16
^ irfan view примерно.
http://file.qip.ru/file/133311659/4591b69d/6cf9dbc2_psina.html
ахахаха, нинджа куче
Ако си на vista/7, можеш със Snipping Tool
не е точно за снимки, а за това, което ти е на екрана за момента
^ irfan view примерно.
http://file.qip.ru/file/133311659/4591b69d/6cf9dbc2_psina.html
ахахаха, нинджа куче
Мерси
Пхахахахахах! Тая коментаторка не може да е толкова тъпа! :lol: :lol: :lol:
Футболиста от холандския отбор АриеЛ Робен вика.... шматка загубена.
Който слага такива руси женички да обсъждат футбол не е добре психически. 8-)
SilentGrey
06-28-2010, 15:12
За Ели Гигова ли говориш ? :D :-D
strangler
06-28-2010, 15:16
Дискриминация? :-o
Нека има, аз съм приятното изключение в случая. 8-)
Май така се казваше, да. Вярно, хубавичка си е, не отричам ама... Това не беше даже и грешка на езика, тя просто си каза Ариел :lol: И после след като я попитаха - "Кой?", тя седя, седя и се засмя с извинението, че днес не знае какви ги говори. :lol: Случва се, ама аз се посмях 8-) Ариел, ох :lol:
strangler
06-28-2010, 15:19
Петя Дикова също не е особено адекватна, а не е руса
:D
Сякакви ги има. 8-)
Абе.... мене ми писна от тия мачове. Тъкмо решавам да ги спра и да изляза навън да се разходя, че много съм се разпалила или нервирала и какво става като изляза - навсякъде около мен запалянковци викащи и крещящи, спорещи, псуващи, пиещи... гррр ядосват ме още повече и съм длъжна пак да се прибера и да си пусна мача. Каква ирония. :lol:
SilentGrey
06-28-2010, 15:23
Ели Гигова може да не чатка, ама е доста рожбеста :D За това студиото се гледа на "муте". :D 8)
Мъжка му работа... 8-)
Да сложат и за нас тогава по някое хубаво мъжле в студиото! 8)
strangler
06-28-2010, 15:28
А супер, значи си намерих жена, която да ми обясни какво е корнър, засада, дуспа ( 8-) ).
Ненавистта ми към футбола започна от невръстна детска възраст и е разбира се свързана с daddy issues.Всеки път когато баща ми гледаше мач, го питах защо става така, защо правят това и това, какви са тези цветни листчета?Той ми казваше да си гледам работата.
В последствие, израстнах сред момчета, които винаги ми казваха, когато ми порастне пиле, тогава ще разбера футбола.
АЕ, до 11ти има малко време. 8-)
SilentGrey
06-28-2010, 15:32
Стефиту, това е световно. СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТО ПО ФУТБОЛ. Т.Е. "менс тайм.. ок ?? "
Да махнат щерката на Диков преди да сме я заклали за нова година. Доста е пуФкава.
Както и Йоанка, която преди ми беше фаворитка.. уви "големи дааажби по време на празници".
Елито си рожбее достатъчно. И има сериозен шанс да й пусна.
:lol: На мене тате старателно ми обясняваше всичко, когато бях детенце. Ама на мен идеята някакви чичковци безспирно да гонят някаква топка ми се виждаше доста глупава и ми доскучаваше от всичко това, затова и не слушах. И такааа мина се време, с баща ми се отчуждихме, но аз продължих да гледам мач, непознавайки правилата, но обичайки играта заради сантименталния детски спомен как тате ме държеше на коляно, мъчейки се да ми разясни всичко. 8-)
Ех, разчувствах се, отивам да си взема бира. :D
strangler
06-28-2010, 15:40
Абе и аз вчера ентусиазирано си взех едно кенче с намерението да се направя на Tough Enough, ама си стои така неотворено и стопленко.Нарочно си го сложих до компютъра за да може да ми напомня да го изпия, но уви, днес си признах пред себе си, че не мога и го сложих в шкафа за да почерпя някой който евентуално ще му се зарадва. :D
И браво на баща ти, така се прави, а не цял живот да се опитваш да си алфафимейл и се доказваш пред мъжете, само защото баща ти като малка не ти е обяснил няколко прости правила.
Аз съм до тук с прочувствените спомени. :D
Canis_Dirus
06-28-2010, 16:06
Ели Гигова може да не чатка, ама е доста рожбеста :D За това студиото се гледа на "муте". :D 8)
Освен това е МНОГО финансово красива. Само хубави неща и наследници й мислим 8-)
ArrowsOfDeath
06-28-2010, 16:18
Watching sports with girls is a pain,
They don't know the rules, there's no time to explain. 8-)
shadow4e
06-28-2010, 16:21
Елито радва, но Петя Дикова не мога нито да я гледам, нито да я слушам. Много дразни!
Аз пък искам палачинкииии.... :( Няма ли някой добър човечец, който да зарадва измъчената ми душа?
Canis_Dirus
06-28-2010, 18:42
Благодарение на МВР открих на сайта http://chitanka.gdbop.com/ ето това:
http://chitanka.gdbop.com/text/2898.html
Прочетох го кажи-речи на един дъх. Още една причина да плюя на МВР и БСП.
8)
Четенето -висша форма на протест срещу сервилното МВР!!!
Книгата смятам да си я закупя и на хартия, въпреки че ми се струва леко надценена. Пак са ползвали големите шрифтове и големи празни полета.
Canis_Dirus
06-28-2010, 19:37
преди малко получих това:
In the jungle, the South African jungle
The 3 Lions sleep tonight
....coz in the morning, the early morning
they have to catch a flight
No win away, no win away, no win away, no win away...........
Bad weather warning, forecasters are advising people to close all windows tonight!!
There's a shower of shit on it way from South Africa
Въобще няма да ги разкъсат от критики...
BrigadeSUD
06-28-2010, 20:42
Тази Галя дето раздава телевизори и тя ми харесва :D още от преди от едно предаване за игри по канал 1 съм я запомнил :D
а Дикова е на кафево
SilentGrey
06-28-2010, 21:11
Галчето, за да й дам да го подържи трябва да пийна няколко по тежки бирички - например загорка.
И тъй като се заговорихме за ТВ водещи не мога да не ви споделя моята лична фаворитка - НИКОЛ дето води ТВ играта на Гала в "На кафе"во. Просто нито една лоша дума за нея, че ще ви бием с тъпото на ножО !!!
Нашият малък спор я вижте каква тема отвори:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=346353&postdays=0&postorder=asc&start=0
Иначе тая Никол наистина е много готина :oops:
ArrowsOfDeath
06-28-2010, 22:30
Най ме кефеше Веси, дето се хвана с грозника Топузаков :lol:
SilentGrey
06-28-2010, 22:33
Шш! Топчо е машинка ве ! :grin: Може да е грозен, ама не му е работа да е красив :-o :D
SunSmile
06-29-2010, 03:13
Абе тая Галя, как може да се казва като мене 8-) ужас
Всичките такива водещи... за нищо друго не стават
SunSmile
06-29-2010, 03:27
И съм яко прецакана, че снощи не си легнах рано....
Пак ще ми се сливат спирките с билбордовете и ше умираме от смях с инструктора ми :lol:
Пази се Враца, че от днес съм градско 8-)
Бахти отвратителната сутрин. И толкова ми е нервно, че мога да пребия някого... пък после и да си го излежа.
dead_princess
06-29-2010, 07:03
Някакви идеи как да оправя размера на шрифта?
всичко е..много малко :D
http://i47.tinypic.com/6q9u94.jpg
натискаш ctrl и с скрола на мишката даваш там на горе-надолу,и то съответно увеличава или смалява...нагласи си го както ти е удобно...
дано съм помогнал...(ако изобщо е за това)
dead_princess
06-29-2010, 09:14
Оправих го. Благодаря ти :smt056 8-)
Радвам се,че съм помогнал.
Много мразя някви хора да ми пращат негативна енергия с постоянни оплаквания, тъпи бъзици и т.н.
Под път и над път да ги ринеш, мамито им..
И съм яко прецакана, че снощи не си легнах рано....
Пак ще ми се сливат спирките с билбордовете и ше умираме от смях с инструктора ми :lol:
Пази се Враца, че от днес съм градско 8-) при кой караш?
SunSmile
06-29-2010, 10:38
в школата на Ивайло Иванов :)
antiWHAT
06-29-2010, 10:43
Рррррусе
TrustNobody
06-29-2010, 11:48
http://store.picbg.net/pubpic/14/82/5c5190102d361482.jpg
Ммм, денят става все по-прелестен... Лошо е след отпуска да се връщаш на работа.
Violenza
06-29-2010, 12:33
Пореден фрапиращ случай на жестокост спрямо беззащитно животно...
Отврат е. То да беше само един... всеки ден пишат за нови и нови случаи.
Психопати, но ще им се върне, вярно е.
Canis_Dirus
06-29-2010, 13:06
http://i719.photobucket.com/albums/ww198/Longanlon12/Untitled-11.jpg
Много корав суйчър-нинджа! Ще си поръчам един от Англия!
BrigadeSUD
06-29-2010, 13:47
Пореден фрапиращ случай на жестокост спрямо беззащитно животно...
линкове няма да давам, че снимката ме потресе...
В тези моменти се сещам само за едно:
Violence against violence, let the roundups begin.
A firestorm to purify the bane that society drowns in. No mercy, no
exceptions, a declaration of total war.
The innocent's defense is the reason it's waged for.
Всичко се връща... и ще се върне.. с лихвите. Сутринта като видях снимката ми стана адски зле как може да има такива уроди :-x
а Цвети Пиронкова бие наред на полуфинал след победа над Винъс Уилямс!
antiWHAT
06-29-2010, 14:06
пратете ми линк на лс ?
И аз искам да видя за ко стаа дума
shadow4e
06-29-2010, 14:25
За Цвети или за кученцето искате линкове? Да знам за кое от двете да ви пратя.
antiWHAT
06-29-2010, 14:28
и за 2те може 8-)
И аз искам да видя това за кученцето...
нека компетентните си дадат мнението
това как ви се струва като първа кола за момиче
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11276871265331249&f1=details
SunSmile
06-29-2010, 15:37
^ на мен ми се струва добре. И аз искам Опел Тигра като за първа кола с пари на наште.
А след време ще си събера и ще си купя лично моя кола :)
DaemonBoy
06-29-2010, 15:41
Йесссс! Дават времето в Обзор да е хубавооо :grin: :grin:
^ на мен ми се струва добре. И аз искам Опел Тигра като за първа кола с пари на наште.
ти си вземи некоя по-голяма да исползваме задната седалка..
ако ше си купуваш тигра може на капака :evil:
ArrowsOfDeath
06-29-2010, 17:55
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs017.ash2/34237_1447849389993_1045928538_1299779_12944_n.jpg :razz:
SunSmile
06-29-2010, 18:14
ти си вземи некоя по-голяма да исползваме задната седалка..
ако ше си купуваш тигра може на капака :evil:
На капака де :lol: Пък семейната кола е комби, има място :-D
Canis_Dirus
06-29-2010, 18:22
Карай 50 километра в тая жега и после седни на капака, че да видиш как ще замирише на свински пържоли 8-)
dead_princess
06-29-2010, 18:39
http://neverojatno.wordpress.com/2010/05/16/doklad/
Мислите ли, че точно така ще изглежда бъдещето в следващите 30-40 години?
Canis_Dirus
06-29-2010, 18:48
Каква жега бе?
Тука е октомври :lol:
А тук е 31 градуса и с високата влажност на въздуха изобщо не се трае.
Калените на дъжд и есен ханзеати не сме свикнали на такива извращения.
Но московчани хич не им е леко ...
Не стига, че онзи дърт алкохолик цял ден ми лази по нервите, ами и се разболях за капак на всичко...
AcrossYourFace
06-29-2010, 19:36
Трябва да спя ! :x
УНИКАЛЕН ДЕН!
Просто невероятен.
И за тези, които питаха - кексът ми стана НЕВЕРОЯТЕН.:)
Страхотен ден от 6 сутринта до сега, 22:53. :-) :-) :-) :-) :-)
SunSmile
06-29-2010, 20:01
Карай 50 километра в тая жега и после седни на капака, че да видиш как ще замирише на свински пържоли 8-)
Няма да ходим в най - голямата жега :lol:
Нощем е хладно 8)
mArMaLaDkA
06-29-2010, 20:49
Агрррррррр! Изтървах си телефона в локва по възможно най-малоумния начин. Почти веднага извадих батерията, за жалост нямах възможност да го продухам със сешоар навреме. То вече и замина, де. Смисъл, бутоните ми не работят. Какво може да се направи, евентуално колко ще ми струва и мога ли по някакъв начин да избегна частта пред баща ми(ако евентуално водим телефона на ремонт) "ами, поизпуснах си телефона в локва и не можах да го спася, докато беше време"?
"ами, поизпуснах си телефона в локва и не можах да го спася, докато беше време"?изкуствено дишане прави ли му?
mArMaLaDkA
06-29-2010, 21:00
не. явно там ми е била грешката. :(
и все пак, на някой не му ли се е случвало?
Какво има да обясняваш на баща си?Да не би да си виновна, че не си имала сешоар под ръка?
Спокойно.:) В реда на нещата е да се повреди телефона.
Даже невинаги навременното изсушаване помага. Знае ли човек.
абе ако със сешуар се оправяше намокрен телефон, сервизите за подобна техника отдавна щеха да са затворени даже забравени...вие жените сте страшни инженери
strangler
06-29-2010, 21:56
Да питам, макар че се съмнявам че има будни.
Трябваше отдавна да съм в леглото, но една запалка , която не е ползвана от доста време, започна да "съска", сигурно изпуска газ.
Страх ме е да не гръмне, страх ме е да я хвана и да я хвърля, с метлата ме е страх да я взема, защото няма после къде да я сложа на далечно място.
Ако я пусна във вода , дали ще помогне да не гръмне?
SunSmile
06-29-2010, 21:58
Samsung-a на майка ми се изпра с прах за пране, в пералнята, центрофугира се.... Майка ми беше полудяла. Аз го разглобих изсуших, после няколко дни на радиатора и беше готов :)
strangler
06-29-2010, 21:59
Помогнете ми със злокобната запалка! :(
shadow4e
06-29-2010, 22:14
Има будни, обаче май не такива, каквито ти трябват. :(
Аз лично бих я изнесла с метлата и в контейнера, леко съм страхлива и не бих могла да заспя иначе.
ArrowsOfDeath
06-29-2010, 22:16
Ако е пластмасова, що не й удариш един чук и да се свърши? 8-)
SilentGrey
06-29-2010, 22:21
Това е запалка, а не термоядрена бомба.
shadow4e
06-29-2010, 22:24
Е, ама гърми страшно. :-x
Това е запалка, а не термоядрена бомба.остави я/го да я заобикаля като мина
Serseri91
06-29-2010, 22:24
Какъв е проблема със запалката 8-)
strangler
06-29-2010, 22:28
Проблемът е, че съм лигла и че параноясвам, запалката почна да издава странни звуци и в транс я наблюдавах 20 минути и поспамих всичките си будни приятели да ми помогнат в разрешението на този тежък житейски въпрос, представяйки си сценарии как ще заспя, ще се взриви, ще подпали всичко и ще изгоря жива в съня си.
Но рационалното мислене на един човек надви глупавия ми страх и събрах смелост и я хвърлих през прозореца. :)
Спокойна нощ на всички!
SilentGrey
06-29-2010, 22:29
Е, ама гърми страшно. :-x
Брех.. какви са тези запалки дето гърмят от самосебе си ? Някаква разработка на КГБ и СССР :D
shadow4e
06-29-2010, 22:31
Сега остава и да не ти се е отспало. Лека. :)
А разработките са на КНДР!
SolemnityOfDeath
06-29-2010, 22:31
Хаха, звучи супер сладко, к'во ^^
Проблемът е, че съм лигла и че параноясвам, запалката почна да издава странни звуци и в транс я наблюдавах 20 минути и поспамих всичките си будни приятели да ми помогнат в разрешението на този тежък житейски въпрос, представяйки си сценарии как ще заспя, ще се взриви, ще подпали всичко и ще изгоря жива в съня си.
Но рационалното мислене на един човек надви глупавия ми страх и събрах смелост и я хвърлих през прозореца. :)
Спокойна нощ на всички!
Браво бе! 'Ми с'а ако гръмне и взриви квартала? :lol:
Whoopdedoo
06-29-2010, 23:17
Случвало ли ви се е като ходите по голяма нужда и като нали... напъвате и падне квото падне, и цопне във водата да ви опръска гъзО?
Много е гадно, дееба xD
ArrowsOfDeath
06-29-2010, 23:21
Случвало ли ви се е като ходите по голяма нужда и като нали... напъвате и падне квото падне, и цопне във водата да ви опръска гъзО?
Много е гадно, дееба xD
Гадно си е хахахахахах :lol: Иначе си представи как, докато си вършиш работата и ти е адски спокойно, изведнъж някаква ръка излиза от гърнето и те сграбчва за оная работа! Адската побърквация :lol: :razz: 8-)
Whoopdedoo
06-29-2010, 23:24
ХАХАХАХАХАХ, даже го има и на картинка тва пресъздадено... http://ragethread.com/fs/img/2009/4/6-things-you-hate-1219911977776.jpg
:razz:
Whoopdedoo
06-29-2010, 23:25
Много е гадно, дееба xD
Гадно си е хахахахахах :lol: Иначе си представи как, докато си вършиш работата и ти е адски спокойно, изведнъж някаква ръка излиза от гърнето и те сграбчва за оная работа! Адската побърквация :lol: :razz: 8-)
:razz: :razz:
ArrowsOfDeath
06-29-2010, 23:28
Тва ми е най-изчанчената фантазия за нещо ужасно, което може да ти се случи в тоалетната :D
Whoopdedoo
06-29-2010, 23:33
цензура
shadow4e
http://pix.motivatedphotos.com/2008/6/20/633495987683532308-what-has-been-seen.jpg
ау, чак ме заболя :shock:
shadow4e
06-29-2010, 23:44
Налагам цензура, а клипчето беше наистина кофти. Горкият човечец. :(
Ако ArrowsOfDeath не успя да го види, му го прати на ЛС, въпреки че едва ли ще му хареса и после, ако сънуваш кошмари, ти ще си виновен!
Whoopdedoo
06-29-2010, 23:49
aз... аз няма да мога да спя една седмица, ти за кошмари ми говориш... само като се сетя сега и ме боли :( 8-)
Добро утро на всички :) Как сте днеска?
Canis_Dirus
06-30-2010, 05:57
Ахахаха. Можеше да станеш човекът убит със запалка. Защото това не е била просто запалака, а оръжие по-съвършено дори от българския чадър. Запалаката е изпускала на външен вид съвсем безобиден газ, но нощно време, когато температурата падне под 18 градауса протича химически разпад и газът се превръща в адската отровна смес, която не оставя никакви следи. Пази се strangler, нарочена си за жертва. Някой много властен ти е вдигнал мерника. :booooomb: :booooomb:
Мисля, чее редно да предуредиш близките си да стоят далеч от теб, защото така само излагаш живота им на опасност!
Canis_Dirus
06-30-2010, 06:18
набирай смело, не е с изненнада 8-)
Само самият телефон излъчва мощни микровълни и дори и 2 секунден разовор с грешния номер е достатъчен да ти изпържи мозъка 8-) 8-)
Canis_Dirus
06-30-2010, 06:26
По-опасното е да ти звъннем докато ти е в джоба на панталона ;)
cherinka
06-30-2010, 09:00
http://vbox7.com/play:85c4835a
http://vbox7.com/play:6ff25ef6&al=1&vid=10751
:lol:
Serseri91
06-30-2010, 09:06
Добър ден на всички.
Уф.... писна ми с това време :/ Само облаци, дъжд, вятър... пекне слънце за малко и после пак дъжд. Омръзнаха ми калните улици, локвите и задушното подтискащо време. :(
ArrowsOfDeath
06-30-2010, 10:41
aз... аз няма да мога да спя една седмица, ти за кошмари ми говориш... само като се сетя сега и ме боли :( 8-)
Къв клип си пуснал бе, че чак да го махнат 8-)
SilentGrey
06-30-2010, 11:04
http://www.youtube.com/watch?v=_DOFHwkyTlU
Поклон пред големите български футболни звезди - Георги Аспарухов Гунди и Никола Котков, загинали трагично на днешния ден през 1971г.
Поклон
+1 :smt023 =D> =D>
Whoopdedoo
06-30-2010, 11:37
Къв клип си пуснал бе, че чак да го махнат 8-)\
напиши в google 2 kids 1 sandbox :smt095
Pwnmaster
06-30-2010, 11:44
You fucking cunt :shock:
Whoopdedoo
06-30-2010, 11:49
You fucking cunt :shock:
http://valgrave.com/albums/userpics/10004/pwned.jpg
ShtrudeL
06-30-2010, 11:52
Тъжно съм. Отрязали са ми любимото дърво. Залезите зад него бяха толкова хубави. Сега няма да е същото.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs274.ash1/20157_103142456374405_100000359521526_76418_355466 3_n.jpg
Pwnmaster
06-30-2010, 11:59
@Whoopdedoo
Щом си падаш по хардкор пр0н - http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0
взех си дипломата, крайна оценка 4.94 8-)
Whoopdedoo
06-30-2010, 12:06
@Whoopdedoo
не е пр0н, terrifying e :(
ShtrudeL
06-30-2010, 12:06
взех си дипломата, крайна оценка 4.94 8-)
Друго си е 4.99 като мен
http://vbox7.com/play:fe266a5e
Тоя е някакъв пълен луд. 8-)
ArrowsOfDeath
06-30-2010, 12:30
@Whoopdedoo
Песничката е яка, бе 8-) А от другото очаквах нещо по-фрапиращо, а пък и е фейк май.
antiWHAT
06-30-2010, 12:32
aз съм с 5.69 в дипломата ама важното ми е да ме приемат, че за 1 хуй ми е тая диплома ако не ме приемат.
Whoopdedoo
06-30-2010, 12:35
@Whoopdedoo
Песничката е яка, бе 8-) А от другото очаквах нещо по-фрапиращо, а пък и е фейк май.
ддз, повечето такива не са фейк, има много мазохистЕ по тоя свят
aз съм с 5.69 в дипломата ама важното ми е да ме приемат, че за 1 "мъжки полов орган" ми е тая диплома ако не ме приемат.
така си е ...
и аз съм в такова положение
antiWHAT
06-30-2010, 12:49
дано на изпита по руски се справя добре :o
MajeStic
06-30-2010, 12:51
http://vimeo.com/5068240
поздрави http://vbox7.com/play:7910702e
MajeStic
06-30-2010, 14:27
поздрави http://vbox7.com/play:7910702e'
Мерси (:
http://vbox7.com/play:fc14219b
antiWHAT
06-30-2010, 14:28
станах 84 килограма :shock: :-o
Serseri91
06-30-2010, 15:02
^ колко си висок :-o
Между другото моята дипломна оценка е 5.19 :grin: Само една четворка по Математика ЗИП :<
antiWHAT
06-30-2010, 15:07
185 ама никога не съм бил слаб или дебел, винаги в неква норма.. но 84 килограма за 1ви път виждам такава цифра на кантара 8-)
преди бях около 75
Serseri91
06-30-2010, 15:13
Лятно време да качваш килограми ... :-o
Лятно време да качваш килограми ... :-o
що бе...зависи какво ядеш...ако ядеш само салати и пиеш течности...ще сваляш.
Примерно аз зиме/лете/пролет/есен винаги пържолата (тя е задължителна) и други месърлаци присъстват в менюто ми...
то тия мазнини ги изразходвам...примерно той може да яде но да не спортува толкова и за това. :-D
185 ама никога не съм бил слаб или дебел, винаги в неква норма.. но 84 килограма за 1ви път виждам такава цифра на кантара 8-)
преди бях около 75идеален си! някой казват, че от височината изваждаш 100 и тва е идеалното тегло...не знам колко е верно
преди бях около 75идеален си! някой казват, че от височината изваждаш 100 и тва е идеалното тегло...не знам колко е верно
И аз така съм чувал...но има какво да желая още от себе си (180/80) съм..
аз отслабнах дееба...178съм, а съм 65кг...
strangler
06-30-2010, 15:38
При мен разликата е 125 и се чувствам чудесно.Тези дни ако имам време, ще мина през калипер, че ми е супер интересно. :)
ArrowsOfDeath
06-30-2010, 16:35
Идеално е, когато обаче тея килограми са стегнати и превърнати в мускули. Ако не са, не изглеждаш чак толкова добре. Имам наблюдения върху доста хора и мога да го твърдя това.
Serseri91
06-30-2010, 16:42
Ето ви една равносметка:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
Искам малко помощ
Сетила съм се за един филм, но не мога да се сетя как се казваше.
Та разказваше се за едни, които готвят и участват в някакво състезание. И единият отбор са си сладкари цялата рода и имат някаква тайна съставка, която слагат в един специален сладкиш. И накрая на състезанието се оказва, че и двата отбора ще готвят този сладкиш, но печели този със специалната съставка. А накрая се оказва, че било само вода.
Реших, че тук сте по-отзивчиви отколкото във Музика и ТВ
Мерси предварително :)
Canis_Dirus
06-30-2010, 17:27
Бари манекените. Аз съм 90 кила минимум. Наяден както трябва и до 95 стигам 8-)
Искам малко помощ
Та разказваше се за едни, които готвят и участват в някакво състезание. И единият отбор са си сладкари цялата рода и имат някаква тайна съставка, която слагат в един специален сладкиш. И накрая на състезанието се оказва, че и двата отбора ще готвят този сладкиш, но печели този със специалната съставка. А накрая се оказва, че било само вода.
Just Desserts (http://www.imdb.com/title/tt0363728/)
Искам малко помощ
Аааа знам го, знам го. Доста е старичък, но ми е любим... уф... ама как се казваше деее. 8-) И там дето единия прави шоколадова кутийка за пръстен сус тази съставка ех... много хубав филм. Айде ако се сети някой да каже, че и з искам да го гледам пак.
Whoopdedoo
06-30-2010, 18:43
Just Desserts (http://www.imdb.com/title/tt0363728/)
Ибаси хах
днеска седя си аз на работа и едни момичета дойдоха да искат за се снимат с мене :shock: следяли ми постовете в този форум :shock:
уат да фък
^
Хахаха 8-) Това е малко стряскащо... 8-)
^
Хахаха 8-) Това е малко стряскащо... 8-)
малко ли ?
Доста, ама не исках да те плаша. :/ 8-)
Ибаси хах
днеска седя си аз на работа и едни момичета дойдоха да искат за се снимат с мене :shock: следяли ми постовете в този форум :shock:
уат да фъкставаш звезда бе :-D :-D
Добро утро на всички. :-) Събудете се и се усмихнете, новият ден започна. :) Успешна работа на всички работещи и приятен ден на почиващите ;р