View Full Version : Спешно ми трябва нещо като послание!!!
CryToDie
06-05-2010, 13:55
Здравейте! Значи ще поръчваме на класната тениска по интернет и ще пише класа и годината и ще и го подаряваме за 15 юни, защото тя ще поема друг клас догодина и нас на няма, та за спомен да й остане. Ще й го оставим на бюрото когато я няма, обаче за картичката не можем да измислим текст :? . Давайте някакви идеи, пък малко по малко от всеки ще го оформя. :)
ПОМАГАЙТЕ! :)
Princessani
06-05-2010, 14:01
Здравейте! Значи ще поръчваме на класната тениска по интернет и ще пише класа и годината и ще и го подаряваме за 15 юни, защото тя ще поема друг клас догодина и нас на няма, та за спомен да й остане. Ще й го оставим на бюрото когато я няма, обаче за картичката не можем да измислим текст :? . Давайте някакви идеи, пък малко по малко от всеки ще го оформя. :)
ПОМАГАЙТЕ! :)
" Простете болките и грешките от другите и мен Вие хора ни направихте учителко любима и т,н " тва е текст от песен :D
За знанията...
За подкрепата...
За светлината...
За доверието...
За любовта...
За добрината...
За приятелството...
За това, което сме и ще бъдем!
Ние ви благодарим!
CryToDie
06-05-2010, 14:06
Това е страхотна идея! :grin:
Други идеи?
В краен случай това ще бъде
0riginalSin
06-05-2010, 15:25
Как тъжна е раздялата за нас в този час
сърцето сякаш плаче с глас...
Но мисълта за щастие, успехи, радост,
я допълва с малко сладост.
Вие бяхте с нас така добра
и ще ви помним вечно в нашата душа.
Благодарим ви за всичко преживяно
и ви пожелаваме в живота да ви
да няма нищо нежелано -
само щастие, успехи радост
плюс купища усмивки, вечна младост!
iiordanova
06-05-2010, 16:27
Както Princessani каза . . за песента .. според мен тази част може да стане за послание ..
"Прости ми прегрешенията много
и болките от другите и мен -
ти хора ни направи със тревоги.
Учителко любима, добър ден.
Снегът в косите падал е неволен,
но аз не вярвам че е сняг това,
а все си мисля - кръг е ореолен.
Учителко, целувам ти ръка."
Напишете й кратко оригинално стихотворение. Не харесвам много много споменчеета и разни такива копнати от нета. Това много ще я трогне според мен ;)