Влез

View Full Version : Проблем с цикъла

smth
06-05-2010, 14:06
Последно правих секс в началото на април, без да е свършвал и с презерватив. Април и май имах редовен цикъл. Този месец обаче закъснява с 3-4 дни. Нямаше да се притеснявам, ако беше нещо нормално, но никога досега не е закъснявал и не виждам на какво може да се дължи. Чувствам и някакво напрежение в корема, все едно непрекъснато си го стягам. Има ли вероятност да съм бременна? Или въобще някакви предположения за причините?
Знам колко такива теми има, но ми е много притеснено, а просто няма с кого да се посъветвам. Благодаря предварително.

britzy
06-05-2010, 14:29
Последно правих секс в началото на април, без да е свършвал и с презерватив. Април и май имах редовен цикъл. Този месец обаче закъснява с 3-4 дни. Нямаше да се притеснявам, ако беше нещо нормално, но никога досега не е закъснявал и не виждам на какво може да се дължи. Чувствам и някакво напрежение в корема, все едно непрекъснато си го стягам. Има ли вероятност да съм бременна? Или въобще някакви предположения за причините?
Знам колко такива теми има, но ми е много притеснено, а просто няма с кого да се посъветвам. Благодаря предварително.
Господи ,след секса си имала мензис и повече секс не си правила не е логически реалнооооо

smth
06-05-2010, 14:36
Ъ, кое не е логически реално, че нещо не разбрах? ; )

SmilezZz
06-05-2010, 14:41
Вероятност винаги има,но в случая - не мисля,че си бременна..А и щом си имала мензис след секса - няма проблеми,но все пак не знам..

TheBeliever
06-05-2010, 15:23
При бременност няма цикъл. Не може да си имала два поредни нормални цикъла и да питаш дали си бременна. Елементарна сексуална култура бе хора!
А причини за закъснение много - времето, нерви, лекарства. Ако закъснее с повече от седмица/десет дни отивай на гинеколог.

t0d1t0
06-05-2010, 15:52
Стягал те е корема => си бременна... От къде ви идват на акъла тея глупости...
Ако те боли малко по-надолу от стомаха значи ще ти идва.

zority7
06-05-2010, 16:00
ами вземи си тест и виж няма смисъл да се измачваш ако е сериозно,ако закъснее още 2-3 дни ходи на гениколог

stupid0boy
06-05-2010, 16:01
Не мога да разбера 1... във вашия град няма ли гинеколози..? Мислиш ли, че ние в този форум сме по компетентни от всички лекари?

MissKriss
06-05-2010, 17:34
миличка не се притесняваи и на мен ми закъснява и още не съм правила а онова за корема вече незнам :(

stupid0boy
06-05-2010, 17:40
Не мога да разбера 1... във вашия град няма ли гинеколози..? Мислиш ли, че ние в този форум сме по компетентни от всички лекари? не се заяждай майна :lol:
По темата: спокойно, не си бременна (guess so) :lol: Казвам само истината, майна 8) 8)

alonedark
06-05-2010, 18:20
Няма начин , да си бременна , щом ти е идвало вече , просто няма начин и второ напрягането в корема е съвсем наромално , защото при мене първият ден от цикъла и преди той да ми дойде , в областа на яйчниците изпитвам огромна болка , и за това пия спазмалгон , за да облекчи спазмите. Иии споко на мен ми е закаснявало един път така и ми дойде на 33 ден , аа попринцип трябва да ми дойде както винаги на 24 / 25 ден...Такаче споко , щото според мене не си бременна...

fear4o
06-05-2010, 18:23
Може да ти закъснява по много различни причини! Много ви се чудя как може да тръгнете да се чукате без да знаете елементарни неща за собственото ви тяло!

ReachlessGirl
06-05-2010, 18:39
Авторке по твоята логика на сперматозоидите им е трябвало 2 месеца да се доберат до матката ти?! .. :shock: :shock:
И още нещо .. от къде са се взели след като сте го правили с презерватив и той не е бил спукан?! .. :shock:

vaseto0o
06-05-2010, 18:42
Има нов начин за забременяване(ся ми хрумна), момчето свършва в устата на момичето а при втория акт тя използва своя слюнка за да се увалжни и вуаля :D :razz:

pebals
06-06-2010, 08:33
Господи ,след секса си имала мензис и повече секс не си правила не е логически реалнооооо

да.................

3oPuTy
06-06-2010, 10:30
1.За "умниците",които казаха,че щом авторката е имала менструация значи не е бременна - има едно понятие "цветна бременност" и като гледам начина на мислене на авторката съм сигурна,че ако менструацията й е била по-различна въобще нямаше да забележи.
2.Към авторката:нищо ти няма.Напрежението в стомаха е,защото ти закъснява и скоро ще ти дойде.Причините за закъснението могат да са много - промяната в температурите,стрес,напреж ение ...

britzy
06-06-2010, 11:41
1.За "умниците",които казаха,че щом авторката е имала менструация значи не е бременна - има едно понятие "цветна бременност"
2

Не е свършвал и е бил с презерватив.Цветната бременност не се среща под път и над път

3oPuTy
06-06-2010, 11:50
1.За "умниците",които казаха,че щом авторката е имала менструация значи не е бременна - има едно понятие "цветна бременност"
2

Не е свършвал и е бил с презерватив.Цветната бременност не се среща под път и над път
Е нали се сещаш,че може гафа да е станал по друго време ;)
А и цветната бременност не е чак толкова рядко срещана,просто не се коментира толкова често,но в случая на авторката нищо й няма (примера ми беше даден заради няколкото умници,които казаха,че щом е имала кръвотечение значи не е бременна).

monincetyyy
06-06-2010, 13:32
Може да ти закъснява по много различни причини! Много ви се чудя как може да тръгнете да се чукате без да знаете елементарни неща за собственото ви тяло!
абсолютно съм съгласна! Не знам на колко години си но едва ли си минала 20-те.. така че цикъла ти не можеш да очакваш да е редовен и точен като швейцарски часовник! винаги може да закъснее - причини колкото искаш. Катоп си решила да се самофилмираш ние няма как да те спрем :)
( малко уточнение - дори и да минеш 20те пак може да ти закъснява по хиляди причини, просто при нас е най-нормално защото не сме напълно развити :) )

kremen4eto
06-06-2010, 20:27
Не мога да разбера 1... във вашия град няма ли гинеколози..? Мислиш ли, че ние в този форум сме по компетентни от всички лекари?

Просто е по-лесно да седнеш пред компа и да пишеш на хора, които дори не виждаш, отколкото да отидеш при лекар, да го погледнеш в очите и да му кажеш за проблема си. :)

Закъсняването може да е от много фактори и това, че досега ти е бил редовен цикълът, не означава, че абсолютно всеки месец ще е.

И верно, тъпо е да мислиш, че след 2 цикъла, наличен презерватив и некви болки в корема си бременна.

Team
06-06-2010, 21:16
ще взема пример от вас и ще повторя това което казвате сички ;) не си бременна :razz: :razz: ей постхънтери навсякаде :grin: :grin: :grin: