Влез

View Full Version : На тъмно

December
06-05-2010, 17:59
В темата за гривничките казаха,че има на тъмно в Добрич :shock:
Сериозно ли има такива магазин?
Кажете къде се намира магазина?
И на тъмно в някакъв подлез ли означава 8-) :lol: ?
И също така

Обаче "На тъмно" винаги ми е било страшно как звучи :lol: Там има ли наркомани и метъли които като ме гледат ще си представят как ме изкормят?
И на това Тъмно други интересни неща какви продават?
Абе някой ако иска лятото като му е скучно може да се срешнем :lol:

Никой не ми отговаря в онази тема,затова пускам нова.Дано да има хубави отговори :)

billytalent
06-05-2010, 18:03
http://www.natamno.com/pages/%D0%9C%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD-%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B8%D1%87.html

Един от любимите ми магазини.

8-)

December
06-05-2010, 18:19
Много интересно :shock: :shock: :shock:
Ама кажете,дори и тези които не са от Добрич.Това "на тъмно" като някакъв подлез ли се води попринцип?И има ли кръчма до него?И нз...изчерпаха ми се въпросите :lol:

Обаче мене ме е страх сама :lol: Желаещи да ме придружат?
И къде точно се намира?Пише Пл.Незавасимост №1 обаче аз не се оправям с улиците.Не съм от Добрич,но лятото ходя там с колелото.Ах ще е много интересно 8-)
Как така не съм видяла магазина досега?Не е ли на центъра?
Някой да ми обясни до кои сгради е това,защото старото кино не ми говори нищо :lol:

Rounder
06-05-2010, 18:20
Ти си супер овца !

December
06-05-2010, 18:23
А ти си спамер :lol:

lovey0u
06-05-2010, 18:34
не съм от Добрич, но не ми се вярва да е в подлез :lol:
има интересни неща :)

darrie
06-05-2010, 18:35
А ти си спамер :lol:

и ти направи цяла тема за да покажеш колко си проста, нали :-x
ти случайно да не си 5-6 клас? :-o

December
06-05-2010, 18:51
Ами не съм 5-6 :lol:
А някой ще каже ли конкретен отговор?
Освен на billytalent други полезни отговори няма.

ELiTyYy
06-05-2010, 18:56
а я да попитам тук за да не правя нова тема :
в понеделник ще ходя 'На тъмно' да си правя татоо... някой знае ли какви са цените що годе...?
там съм си пробивала и пъпа и езика на добра цена(27-28)..но за татос не знам как вървят цените ? ... нещо насочващо ?

Rounder
06-05-2010, 19:19
Не знам,по принцип е доста скъпичко (където и да е...) за около 10-15 см. взимат по една 100-150...

аз имам от плешката до края на ръката....тоест цял ръкав....платих 1900 лв. в Германия си я правих !

zlatnata_ribkaaa
06-05-2010, 19:27
Ами не съм от Добрич но реших да драсна два реда .. това че момичето не знае къде се намира магазина не означава ,че е овца или че е проста , как може да иматолкова заядливи хора , никои не казва къде се намира магазина всички я обиждате как може да не го знаела . Магазина не е в подлез , не е страшно , няма метъли наркомани съвсем обикновен магазин за тениски , обеци и такива работи така да се каже по тиинеджърски предполагам ще ти хареса. Най-добре попитай някоя приятелка или като отидеш в града и знаеш че си в близост до въпросната улица питай някои човек надали ще ти се изрепчи както тука направиха няколко .

ELiTyYy
06-05-2010, 19:30
Не знам,по принцип е доста скъпичко (където и да е...) за около 10-15 см. взимат по една 100-150...

аз имам от плешката до края на ръката....тоест цял ръкав....платих 1900 лв. в Германия си я правих !

о глупости... не може да е толкова много ...
някой с опит в България ? :D :-o

badblood
06-10-2010, 22:32
я па не няма наркомани и метъли коит искат да те изкормят мисленно(ах как ги мразя тея нарицания) амиии даже при назе са много любезни когато си купувах халка за устната и тъй като ми беше трудно да я сложа накарах продавачката да ми я сложи и тя най-учтиво ми помогна :дд иначе си купувам разни джунджурии от там последното беше раничка с колички и една малко плашеща верига към нея нося си я и ми е удобна :ддд :grin: :grin:

dan4ety
06-11-2010, 04:15
От магазина Бурлекс, срещу него има един цветарски магазин и отляво на цветарския магазин има една уличка (то не е точно уличка, но... Мястото между някакъв магазин за дрехи втора употреба и едно заведение). Минаваш от там и от другата страна вляво е магазина.
Няма от какво да те е страх, то този магазин тооолкова се промени... Вече си е просто магазин за глупости, според мен.

Надявам се си разбрала :)

HexGirl
06-11-2010, 05:10

имам тъкмо 3 татуса
Значи първия си го правих при един който взимаше доста скъпо защото е мега гига добър и не татуира в бг. та той за нещо горе доло дълго 20 санта и широко 10 ми взе 130 лв

Тези дето са от онзи ден . Единия е около 7-8 санта в диааметър а другия 3 санта в диаяметър и ми зе 60 лв .
Така ,че не е чак толкова скъпо . И да знаеш обикновенно има начална цена .

one_love
06-11-2010, 06:01
няй-просто казано, "на тъмно" се намира зад ропотамо (което вече е магазин за дрехи)

ELiTyYy
06-11-2010, 14:54

имам тъкмо 3 татуса
Значи първия си го правих при един който взимаше доста скъпо защото е мега гига добър и не татуира в бг. та той за нещо горе доло дълго 20 санта и широко 10 ми взе 130 лв

Тези дето са от онзи ден . Единия е около 7-8 санта в диааметър а другия 3 санта в диаяметър и ми зе 60 лв .
Така ,че не е чак толкова скъпо . И да знаеш обикновенно има начална цена .

о благодаря ти за отговора :)
мисля да си приготвя едно 200 лв,защото моето никак няма да е малко... хъх :) Утре отивам да ме надраскат...Стискайте палци хаха

Glamour92
06-11-2010, 15:14
Авторке,по-тъпи въпроси не можа ли да зададеш...Кви кръчми,кви подлези...
2012 наближава... :smt069 :-s

Djenka
06-11-2010, 15:32
И аз не съм от Добрич, ама в нашия град има "На тъмно" и мога да ти кажа какво представлява...
Значи в него се продават значки, ключодържателчета, гривни, има и обувки, вратовръзки, има и маски такива като за Хелоуин... Абе с две думи магазин за джунджурийки. 8-) :P
Лично в нашия град "На тъмно" ми беше трудно да го намеря. :oops: И аз в началото го мислех за такъв "лош" магазин :D Ама един ден си рекох "я да си купя значки", питах къде продават и хоп! - намерих магазинчето. :D
Мн ме кефи, има яки работи. :grin:

П.П. Въпросите ти не са тъпи, нормално е магазина да ти звучи страшен 8-) :smt023

Callisto
06-11-2010, 16:03
Пфф, ако знаеш как мразя подобни нарицания от типа на "метъли, чалгари, наркомани и тн"...Ей всички сме хора. Има всякакви хора в магазините им, даже и от най-чудатите, ама понеже чалгарките често си служат с нарицанието метъл и под това обикновенно имат в предвид пропаднал кален и пропил се просяк честно казано, аз ако видя чалгарка в този тип магазини ще я утрепам от бой и само следи от кръв ще останата....такаче, да има и метъли, които си представят как убиват някои от купувачите. :D

Не си вири носа и нямаш проблеми. Иначето всичките им магазини са много готини. Има всичко в тях, като се почне от забавни дрешки,обувки,кърпи,обици и всякакви накити, спрейове, наргилета и тн. :) Честно казано не съм чувала много добри отзиви за дупченето в тези магазини. Аз ако ще се дупча ще е на Пиротска 3. Може да е по-скъпо, но познавам възможностите на този човек. За татуси също почти винаги съм ходила при него и ги прави невероятни. :) Само 1 път не съм си правила при него, понеже нямах много пари и отидох при един приятел от училище, който се занимава с това. Направи ми татус като този: http://img80.imageshack.us/img80/4492/tattoo2nf7.jpg , за което ми взе само пари за мастилото. :)

boomboom
06-11-2010, 21:39
ти не си за там
не си рискувай животеца така наивно
това е магазин все пак, току-виж те блъснал самолет

December
06-13-2010, 12:42
ти не си за там
не си рискувай животеца така наивно
това е магазин все пак, току-виж те блъснал самолетхаха не ме разсмивай така ще ме заболи корема :razz:
Тая тема още ли е жива бе :lol: Вчера бях в Добрич,но не ходих на тъмно.Намерих си това което ми трябваше другаде.А също така да ви препоръчам,мака че вие 100% го знаете :lol: Розовият магазин за аксесоари до хотел Добруджа на пъпа на центъра е уникалееен <333 Леле купех си сладки обички със личица(такива наплезени,усмихнати) гривнички,фибички <33

roshlichka
06-13-2010, 15:47
на тъмно в поддлез с наркомани.. абе човек смешна си.. осъзнай се малко.. да в подлез е пълен с паяци метали и хипита причакващи те с ножки да ти одрежат главата докато пушат трева и се е*бат на посоки.. :d Наеми си охрана като отиваш че да не те изядат.. :D

zlatnata_ribkaaa
06-13-2010, 15:57
на тъмно в поддлез с наркомани.. абе човек смешна си.. осъзнай се малко.. да в подлез е пълен с паяци метали и хипита причакващи те с ножки да ти одрежат главата докато пушат трева и се е*бат на посоки.. :d Наеми си охрана като отиваш че да не те изядат.. :D

е като човек нещо не знае и веднага бързате да му се подигравате , к'во значи смешна си , не виждам нищо толкова смешно човек да се притеснява все пак хората са различни , помолила ви е човешки да и обясните не тука 4 страници да я храните колко е тъпа , смешна и тн. много сте ми интересни такива захапливи заядливи :D като не искаш да помогнеш на някои не му помагай , не е нужно да го обиждаш и да го караш да се чувства зле , ама и аз какво съм седнала да се занимавам все едно нещо ще променя :D