View Full Version : за овлажняването при жените
portokal4eto
06-05-2010, 18:46
ако момичето с което сте е много овлажнено проблем ли ще е защото не видях такава тема а с приятелката ми се решихме да го направим и мисля че трябда да знам..и ако някои може да даде съвети за сублазняване и от 2те страни ще е добре
magicfairy
06-05-2010, 19:10
Колкото по-овлажнено, толкова по-добре. :)
Колкото по-овлажнено, толкова по-добре. :)
+ много!
Защо според теб са измислени лубрикантите?
За съблазняването! Малко повече любовна игра! Целувай я по вратлето, захапвай й леко ушите, гали я и т.н.!
Grudi_SeXa
06-06-2010, 11:56
Тея над мен са ти казали всичко нужно, възбудиш ли я достатъчно, ще влиза като в разтопено масло и ще ви е супер яко :P
portokal4eto
06-06-2010, 17:49
някои казват че така се издава странен звук и че момичето издавало газ*ве вярно ли е
Callisto
06-06-2010, 17:52
някои казват че така се издава странен звук и че момичето издавало газ*ве вярно ли е
Хаха не-това се получава, когато момчето е зле и допусне да влезе въздух във влагалището й. Иначето и аз доста се овлажнявам, но никога не е било проблем. Най-малкото икономисвам от лубриканти. :D
portokal4eto
06-06-2010, 20:05
в какъв смисъл зле и как може да се вкара въздух
marin4itu
06-07-2010, 08:41
Когато практикувате пози при които краката на момичето са вирнати нагоре (:D) Тогава влиза въздух и после излиза със звук подобен на пръцкане. Ако момичето е неопитно доста може да се притесни.
А иначе никога не може да се получи прекомерно овлажняване.
Ти ще кажеш ,че не може :D
Иначе до автора : По- добре е да драпа на сухо . Така няма да я боли изобщо :lol:
ръгай беее
да не ти пука
+1 :D :D :D
marin4itu
06-07-2010, 19:51
Ти ще кажеш ,че не може :D \:D/ може ! (Личен опит 8-) :oops: )
Абе то и аз съм като извор :D ама така бях чела..
Хаха не-това се получава, когато момчето е зле и допусне да влезе въздух във влагалището й. Иначето и аз доста се овлажнявам, но никога не е било проблем. Най-малкото икономисвам от лубриканти. :D
+1