View Full Version : Моля за съвет ...
sladko_teenche_v
06-06-2010, 12:23
Такам ... хванах се с едно момче преди седмица ... и нали уж много се харесваме тва онова ... обаче поняго не можем да си обелим дума .. не знам каква тема да подхвана той също и е некво тъпо ... даже не знам за кво я пиша тая тема като никой освен самите ние не може да ни разплете езиците но все пак напишете нещо по темата :booooomb: :(
сърца червени...
ако не ви стига акъла да си приказвате, няма кой да ви налее нов.
ludakobila
06-06-2010, 12:53
:D щом се чудите какво да си кажете, вероятно просто не сте един за друг
вие щом от първата седмица няма закво да си говорите,значе сигурно не сте за друг.Ако искаш да продължите,опитай се да го опознаеш,хем тема за разговор,хем сближаване :)
BlueFace
06-06-2010, 13:07
+1
И на мен ми се е случвало така да нямаме какво да си кажем...Когато нямате общи теми за разговор нещата между вас няма да се получат :(
Но все пак не може висчки да сме сродни души ...Ще си намериш друг ;)
ivcheto0o
06-06-2010, 13:59
valdesbg
06-06-2010, 14:11
Бе вие не можете ли да си развържете езиците по друг начин?
По наше време се целувахме, прегръщахме... романтика, секс, а-у... и такива проблеми, като вашите хич не са били на дневен ред :) Мълчали сме си по цял ден примерно... и беше супер :)
До нагласа е всичко.
Определено щом нямате какво да си кажете значи всичко е до тук.. евентуално той може просто да се срамува още или нещо такова.. подхващай някви измислени теми.. питай го кво мисли примерно за ... знам ли.. любов от пръв поглед? понеже примерно някой си те бил срещнал точно 1 път и вечерта ти говорил колко е влюбен в тебе.. :-o абе подхвани няква глупава тема да видиш дали ше ти отг затапващи кратки отговори.. помогни му да си отвори устата.. да се отпусне с тебе да знае ,че може да си говорите и за най-тъпото ,а в същото време и за най-сериозното.. някви такива.. ако не стане.. .. "това беше всичко от мен за тази вечер и завинаги..." и така..
valdesbg
06-06-2010, 14:22
Стига с тоя скайп бе фаталчо. Няма да си пишат!
На живо да се виждат! Наживо!
Стига с тоя скайп бе фаталчо. Няма да си пишат!
На живо да се виждат! Наживо!
Човече никъде не съм писал за скайп :D аз обичам да излезна на разходка в парка да си говоря на някви или тъпи теми или сериозни или за проблемите ми или за нейните.. като в тъпите теми просто си подхвърляме взаймно някви шегички хумор да става..
Едит: да бях написах "пише" вместо "отг" извинявай 8-)
kindergarden
06-06-2010, 14:45
Бе вие не можете ли да си развържете езиците по друг начин?
По наше време се целувахме, прегръщахме... романтика, секс, а-у... и такива проблеми, като вашите хич не са били на дневен ред :) Мълчали сме си по цял ден примерно... и беше супер :)
До нагласа е всичко.не че имам голям опит ама на тва връзка ли му викаш...да седите само и да са млящите 8-)
valdesbg
06-06-2010, 14:48
А тей, ся всичко е на6 фаталчо.
Киндерче - душичке мамина - да се млящите е част от връзката. А да сиговорят 24/7 и да не се млящат е ненормално.
Затова - да ги редуват - приказватси малко, после се целуват,после паксиприказват, после... други неща... после... абе ей... аз ли да им измислям програмата за всеки ден :D
kindergarden
06-06-2010, 14:51
не че нещо ама това което написа беше по цял ден сме си мълчали и е било супер....кво каиш мами? 8-)
VinDiesel
06-06-2010, 14:52
Ако се познавате и от тази една седмица е нормално.
Що не пробвате да се разхождате из центъра(от където и да сте) да коментирате някви неща и междувременно от чувството за кеф ,че сте заедно да ви се създаде желание за 1-2 страстни целувки и да продължите на някъде? Е ако до това чувство не успеете да стигнете.. адиос и кой от къде е ... това е моето мнение.. :?
btw.. Левски АЛЕ але але але! 8-) 8-)
valdesbg
06-06-2010, 14:53
Е тва че сме си мълчали... не значи че сме гледали тъпо в една точка цЕл ден.
Решихме ей така да не си проговаряме и думичка във въпросния ден. Кой квото иска да каже/покаже на другия - само с жестове :)
И така и стана де.
Капиш?
kindergarden
06-06-2010, 14:54
еее тва па си го изсмука от пръстите
в темата не става въпрос за това как са решили да не си говорят
а че нямат какво да си кажат
капиш?
а това че ти си имал такъв ден не знам защо го вкара в темата просто няма допирни точки
капиш? :D
partychild
06-06-2010, 14:57
И аз имах такава връзка...продължи 5 дена :lol:
valdesbg
06-06-2010, 15:00
Аз.. не капя. Ти - капиш :D
Иначе... тряя ли да си развалям гениалните слова, като обяснявам че присъства елемента на иронията и скрития или не чак толкова момент на лека подигравка/пързалка по адрес на некреативността на девойката?
kindergarden
06-06-2010, 15:03
"гениалните" ти слова са като на 90% от живущите във форума
много думи,ама нищо не е казано 8-)
и щях да избегна тези форумни обяснения ако не ме беше нарекъл по ник...сякаш не ми знаеш името ейй не си проси заяждането не се знае кога ще дойде моментът в който ще те надцакам 8) :D
valdesbg
06-06-2010, 15:07
Е добре бе Ивелино - що се хващаш на плоските ми опити да те пързалям тогава?
Иначе.. отколко време ме познаваш и все ме плашиш с тоя момент... бива ли такова нещо... ми ако взема да поставя под съмнение думите ти и реша че такъв момент няма да дойде? :-o
kindergarden
06-06-2010, 15:09
ма аз не се хващам
просто реших да се заяждам
пък и никога не съм те плашила с това
не искам да убивам крехкото ти самочувствие изродило се в наглост все още 8-)
п.п. нищо лично :oops: 8-)
justwondering
06-06-2010, 15:18
E толкова ли нямате общи интереси? :-o Просто почни някаква тема- филми, музика, къща или апартамент, толкова глупави (и не глупави) неща, за които може да си говорите има, че... Според мен да се разделите, само защото не се сещате за какво да си говорите е просто глупаво и най-лесното решение. А най-лесното не винаги е най-доброто.
Ми ... ако му имаш доверие, може да му разкажиш нещо инт., малко да се посмеете...може пък и той да се сети....
апък ако не....може бии....ми попитай го за нещо инт. или нещо от сорта...просто като започнеш от една тема и....тка
абее надявам се че съм била поне малко полезна... :? :)