Влез

View Full Version : Влюбена в двама ..

mysterydoll
06-06-2010, 14:15
Здравейте !
Имам един проблем. Преди 3 години се преместих в Бургас. Преди това живеех в Ямбол. Там ходех с едно момче около 1-2 месеца, но когато стана време да замина за Бургас се наложи да скъсаме. :cry: И двамата страдахме много, но с времето свикнахме ... Тази година той беше абитуриент и ме покани да му бъда дама.Аз естествено приех, защото си останахме много добри приятели !!! .. : ) ... Когато за първи път от 3 години се видяхме аз се зарадвах много, защото много ми беше домъчняло. Всичко беше ОК до ноща на бала му !!! Тогава той ме целуна и изведнъж като че ли чувствата ми отново се вазвърнаха.В момента си имам приятел с коготото ходим от 4 месеца и го обичам !!! Но проблема е че съм влюбена и в двамата а сега идва лято ;( . Приятелят ми ще заминава за Слънчев Бряг да работи, а аз ще заминавам за Ямбол ии става малко кофти .. дори е възможно да скъсам с приятеля си понеже цяло лято няма да можем да се виждаме. Ако стане това няма да мога да тръгна с другото момче понеже ще сме заедно само за лятото .. :cry: :cry: :cry:

Какво да направя .. ?! ;ss

valdesbg
06-06-2010, 14:20
Ибаси филма :D

Каквото и да направиш ще съжаляваш. Дори и нищо да не направиш- пак ще съжаляваш.

Кофти тръпка, нали? :)

fatal4o
06-06-2010, 14:21
Е бил съм прецакан ама толкова пък никога... най-много просто да си траеш като стискаш болката от факта ,че правиш мръсно и на двамата....... аз друго решение не виждам ако не искаш да късаш с пича дето ще ходи да бачка и ще си временно със старата любов..

ivcheto0o
06-06-2010, 14:22
Ами оставяи приятеля си когото уж обичаш,няма смисъл да го лъжеш.

valdesbg
06-06-2010, 14:34
Между другото филма "Влюбена в двама" не го дават по телевизиите. Къде си го гледала?

ScarletBite
06-06-2010, 14:36
Яяя кажи, как се казва момчето и коя гимназия е завършил 8-)

valdesbg
06-06-2010, 14:38
Яяя кажи, как се казва момчето и коя гимназия е завършил 8-)

Мръсницооооооооо! 8-)

mysterydoll
06-06-2010, 14:39
имена не казвам

завърши ПГ

w0sh
06-06-2010, 14:56
Ямболска майка какви ги е раждала и ще ги ражда.

Почти си завършила гимназия. Можеш да си вземеш решението и сама.

kindergarden
06-06-2010, 14:59
Ямбоооооооол е градът
Ямбооооооооол е стилът 8) 8-)

Кофти се е получило...и в двата случая ще има прецакани и ревящи...

SmilezZz
06-06-2010, 15:29
Такива "Обичам и двамата" - НЯМА..
Или чувстваш нещо повече към единия,или към другия,или пък не чувстваш нищо към нито един на двамата..А е просто моментно "състояние"..Седни и си помисли кого наистина обичаш,и с кого наистина искаш да бъдеш..И Тръгни с този,към който имаш чувства,защото е подло да си играеш с чувствата на другия

BlueFace
06-06-2010, 18:13
Ямбол - много долен град. На състезанията по баскетбол всеки път като отидат училищни отбори от Бургас и лъжат за точките! Аз ямболски теми няма да коментирам 8-) :lol:

П.П. За да не е спам ще ти кажа ,че си КиФлА и наистина такова положение " Влюбена съм в двама" няма :) Nice,A? 8-)

bobito_th
06-06-2010, 18:15
Или чувстваш нещо повече към единия,или към другия,или пък не чувстваш нищо към нито един на двамата..А е просто моментно "състояние"..Седни и си помисли кого наистина обичаш,и с кого наистина искаш да бъдеш..И Тръгни с този,към който имаш чувства,защото е подло да си играеш с чувствата на другия

няма какво да добавя освен излез от филма ;]

tanch3t093
06-06-2010, 18:51

няма какво да добавя освен излез от филма ;]
+1

Still1ME1Still1HERE
06-06-2010, 18:55
Абе кви ги бръщолевите? Не можело двама,две или повече.. Айде стиа глупости - може рабира се.

Иначе по темата - какво да правиш? Радвай се, че не са трима :D

givemereasontolive
06-06-2010, 19:00
Ямбоооооооол е градът
Ямбооооооооол е стилът 8) 8-)

Кофти се е получило...и в двата случая ще има прецакани и ревящи...

m0n4yyy
06-06-2010, 19:19
На мен ми се е случвало нещо подобно .. обаче не харесвах и двамата, а просто си мислех така . Подсъзнателно знаех, че имам чувства само към едното момче, но не исках да нараня другото, защото не го заслужаваше .. не исках да си го призная .. той беше по- добър, но аз имах чувства към другия. И стана така, че аз спрях да държа контакт с момчето, към което нямах чувства и се почувствах свободна .. колкото и гадно да звучи. И всичко се нареди. Помисли към кой всъщност имаш чувства. Може да е както беше при мен.