View Full Version : Изсветляване на косата
Може ли да се изсветли косата с нещо друго освен с боя?Вреди ли по някъкъв начин ако има
BebYlzZz
06-06-2010, 16:02
Може с кислородна вода от аптеката, но и тя доста уврежда косата. Пробвай с тези бои дето са без амоняк. Те маи по-малко я увреждаха. За друго ся не се сещам...
gegata15
06-06-2010, 16:56
вариш лайка измиваш си косата с нея и излизаш на слънце , клед 5тата процедура ефектът е на лице
VinDiesel
06-06-2010, 18:25
Перхидрол,Кислородна вода,обезцветител за коса,боя и спрей. Избери си :D
До колкото си спомням имаше една боя на билкова основа, която не изгаря толкова косата.Преди години майка ми си я беше взела от фризиорката, и беше много доволна.За съжаление не си спомням каква марка беше, поразпитай в някой фризиорски салон или някой магазин за козметика няма начин там да не знаят.За друг по-безвреден начин освен прахче, не се сещам.
Чувал съм, че и с лимонов сок става.
Имаше някакъв крем на Аvon, вършеше хубава работа.
Да, има го този крем още в Avon, добър е, но стои по добре само ако косата ти е светла. Нещо като отенък става. Но ако ти е по тъмна или черна - забрави, освен с боя с друго не става :)
blondeVIP
06-08-2010, 17:24
Добре де и как се казва този крем на Avon, защото съм с русолявка коса, но искам лятото малко да си я изсветля. . :D
fUcKsMiLe
06-08-2010, 17:58
Перхидролът е най добрият начин за изсветляване на: космите на ръцете, краката, триъгълникът и мустачките /ако имате такива/. Но за коса не съм чувала .. дали ще стане ? .. аз искам да си изсветля косата, но не ми дават, заради боята .. :(
SmileyFace
06-08-2010, 20:27
аз съм чувала за водка и след тва седиш на слънце...
ама не съм пробвала и не мога да ти кажа със сигурност :D :)
fUcKsMiLe
06-09-2010, 11:53
аз съм чувала за водка и след тва седиш на слънце...
ама не съм пробвала и не мога да ти кажа със сигурност :D :)
Пхахаха :razz: :razz: :razz: :razz: Това ще е яко! :D Ще пробвам /или по скоро ще накарам някоя ФР да пробва.. ;dd/ и ще кажа дали става .. ама да дойде истинското ЛЯТО .. не като сега хем топло, хем студено :( Вече ми писна ! :D :?
вариш лайка измиваш си косата с нея и излизаш на слънце , клед 5тата процедура ефектът е на лице
Действа ли ?
SladkotoPoly
06-15-2010, 18:00
Действа ли ?
и какво русо става точно ?,ако някои е пробвал да сложи снимка плс
Тва с лайката едва ли ще стане, ако си с черна или тъмнокафява коса.