View Full Version : Искам да е по-груб
Такаа .. Момиче съм на 17 и с приятеля ми сме заедно от близо 7 месеца (той е на 18 ) , обаче имам един малък проблем .. Попринцип си пасваме идеално във всяко едно отношение, обаче когато започнем да правим секс ми се иска да е малко по-груб, прекалено нежно се отнася към мен и съм му го казала ама оправя се за 2-3 минути и после пак. Нямам предвид че е бавен или нещо такова даже си е доста добре, просто искам да е малко по груб някак си и аз не мога да го опиша. Не мога да свърша ако не се държи така, иначе не ме възбужда достатъчно и не знам какво да направя .. Надявам се да ме разбирате ? .. :(
Моля, пиши описателни заглавия!
т.7
krem4et0
Такаа .. Момиче съм на 17 и с приятеля ми сме заедно от близо 7 месеца (той е на 18 ) , обаче имам един малък проблем .. Попринцип си пасваме идеално във всяко едно отношение, обаче когато започнем да правим секс ми се иска да е малко по-груб, прекалено нежно се отнася към мен и съм му го казала ама оправя се за 2-3 минути и после пак. Нямам предвид че е бавен или нещо такова даже си е доста добре, просто искам да е малко по груб някак си и аз не мога да го опиша. Не мога да свърша ако не се държи така, иначе не ме възбужда достатъчно и не знам какво да направя .. Надявам се да ме разбирате ? .. :(
ами покажи му какъв искаш да е ;) защо не го пояздиш така както ти се иска и да му кажеш че така ти харесва .. а у ... незнам нямам идея какво да направиш пък мисля че през 2-3 ммин ако му напомняш ще се справи ;) :D Успех дано да намериш начин и на теб да ти е кеф :)
YouAteMyHeart
06-06-2010, 18:45
Качи се ти отгоре.Така ще можеш да конторлираш всичко. :) Покажи му кое ти харесва и тои ще разбере.
Не,не нямам това предвид .. супер си се справя в това отношение даже свят ми се вие ама .. проблема е .. и аз не знам как да го кажа искам вместо да ме целува примерно да ме удари ама не да ме убие де .. :D просто по-грубо не знам защо ама много ми харесва такаа :( на мен ли ми има нещо или кво .. а на него изобщо не му харесва каза ми че спирал защото го било жал .. уфф :(
Кажи му, скъпи искам садо мазо бе човек!!!! Може и да те разбере.
lovely_b
06-06-2010, 18:58
Дааам и аз имам същия проблем, обичам по-грубичко, а моя един нежничък, пази ме като писано яйце, какво да се прави. Веднъж говорих с него, опита се да ми угоди, беше яко, но просто на него не му харесва така. Трябва двамата да поговорите и да стигнете до компромисен вариант.
YouAteMyHeart
06-06-2010, 19:03
Нищо ти няма на теб.Просто всеки харесва нещо различно в секса.Прегложи му роли или нещо такова.Накарай го да се вживее малко,накарай го да е по груб.Да те притисне плътно до стената и да го направите прави. :)
stupid0boy
06-06-2010, 19:33
Пусни му песничката... Азис - Удряй ме ;))
krem4et0
06-06-2010, 19:37
Нахъсвай го с думи по време на акта, а когато прави това, което ти харесва, повтаряй, че е хубаво.
Не можел така било го жал трябвало да го надъхам ама как ? :D
Нахъсвай го с думи по време на акта, а когато прави това, което ти харесва, повтаряй, че е хубаво.
Постоянно го правя .. амаа .. минат ли 2-3 минути и си почва по неговия начин и .. :(
Не можел така било го жал трябвало да го надъхам ама как ? :D
Ем дай му виагра!
krem4et0
06-06-2010, 19:48
Е, ти не спирай де!
А може просто да не е такъв тип. Тогава какво правим?
Е, ти не спирай де!
А може просто да не е такъв тип. Тогава какво правим?
Е няма да го сменя де .. ама е леко кофти и след всеки път казва "Аз пак те разочаровах" и ми става тъпо че го карам да прави неща които не харесва ама просто няма как :(
krem4et0
06-06-2010, 20:06
Нека да погледнем истината в очите. Ти обичаш груб секс, той - не. При теб нежният секс не е задоволителен, а за него да е груб е неестествено. Колкото и да ми е гадно да го кажа, не мисля, че с това нещо може да се направи кой знае какъв компромис. Ти или ще си недоволна (може би и незадоволена) или той ще е насилен да прави неща, които не харесва. Да се жертва единия колко - 5-10-20 пъти, но не може винаги,нали? Или ти приемаш този факт, че с този партньор няма да получиш еди какъв си секс, или търсиш разнообразие извън връзката, а може и двете. Решението е твое. Замисли се обаче как би влияла незадоволеността ти и на чувствата ти към него. Смяташ ли, че може да се примириш да правиш такъв секс още 1-2-5 години? Смяташ, ле че той по принцип е нежен или просто се притеснява да се отпусне? Какво незадоволство изпитваш - физическо или и психическо и емоционално?
Някои хора са си по природа грижовни, нежни и внимателни и просто не им идва отвътре да се отнесат грубо с който и да е, камоли с партньора си. Ако твоят човек е такъв, то просто няма как да се промени. Помни едно - в секса първо трябва да дадеш, а после да получиш. Ако ти му даваш това, което той обича, и той ще ти го даде. Ако не мислиш за собствения си кеф, а на първо място за неговия, и той ще прави същото. С настояване, хленчене, цупене, сърдене нищо не става. Със снизхождение и самоподценяване - пак. Идеята да да му направиш ефекта УаУ, така че и той после да иска да ти върне жеста.
VinDiesel
06-06-2010, 22:19
И аз съм имал преди 2 така по особени гаджета :D :D :D :D
Едната обичаше да и го набивам в :-) и да й сплитам рацете,някви хватки там :-D да се чувства беззащитна(това я възбуждало много)
Другата :shock: да я хапя ама зверски за циците и клитора ,това много я възбуждаше.Не ми се е искало да го правя,но като знам,че по този начин ще й направя кефа го правех.
Lancelot
06-06-2010, 23:25
Захапи докато му правиш орална любоФ... да видим дали няма да ти тресне няколко..
elvenqueen
06-07-2010, 08:14
Захапи докато му правиш орална любоФ... да видим дали няма да ти тресне няколко..
Щом пича е толкова нежен, най-много да се развика и да му се сецне желанието. Същото направих няколко пъти и на гаджето ми. :Д:Д:Д
Авторке, много кофти положение. Знам какво е. Казвам на моя - "Захапи ме зверски!" пък той ми отговаря - "Не ми харесва да те наранявам..." Кофти е така. Явно "проблема" няма решение...
Grudi_SeXa
06-07-2010, 09:39
Абе вие кви сте си ги намерили... Аз като разбера, че мацката обича по-грубо и я мандръсам като загорял циганин ялова кобилка! :D
BiGBaDWolF
06-07-2010, 19:01
Гръмни му 1 шамар и чакай да го е жал :D
vaseto0o
06-07-2010, 19:24
Гръмни му 1 шамар и чакай да го е жал :D
Или в топките :grin:
После да няма теми "протрих си анала от секс, ще ми препоръчате ли някой добър лекар" :D
Grimmboy
06-07-2010, 19:52
да ви иам поблемите бившата ми викаше кат заклано яре аз дам по нежно и са оспокои и то ми стане по безинтересно и кат го накъртя и препищява напрао умирам да се хиля нз що :razz: :razz: :razz:
Мм кажи му .. " аз съм много много лошо момиче - време е да ме накажеш " ...
slun4evka
06-08-2010, 05:41
Ми по темата ... Споелям моя опит ..
Значи моя, когато искам по-груб секс започвам да му крещя някакви работи, от сорта на "Опъни ме, батко" и тн, и тн ... някви многоо перверни, ама ги казвам с много мил глас ... и той тогава полудява и става по груб, а попринцип го правим и бавно и нежно, но това става когато и двамата сме на кеф ... В смисъл, че винаги и двамата сме на една вълна, или грубо или не ... Никога това не е било проблем ....
Купи му камшик :-o
М...ка му как да си кача аватар?
Сори за Off-a ама никъде не го намирам.
TykaSePisheNick
06-08-2010, 07:21
Мм кажи му .. " аз съм много много лошо момиче - време е да ме накажеш " ...
"You're a very, very bad bad girl, Gaga.." :lol:
Купи му камшик :-o
М...ка му как да си кача аватар?
Сори за Off-a ама никъде не го намирам.
Ами напиши в гугъл: Как да си кача аватар в теенпроблем и ще ти излезе такава тема!
Lysander
06-08-2010, 09:21
Виж ся, влизате в някой секс шоп, купувате всички садо мазо играчки и се почвате. 8-)
tanch3t093
06-08-2010, 10:11
еми според мен трябва да намерите някакъв компромисен вариант, който да харесва и на двама ви. Това да го направите голи опрени до стената .. определено ми хареса!
по-горе имаше тема в която на некфо момиче приятелят и я раздирал от ибане... пиши й лично да си размените гаджетата
Gr0zDan0v
06-08-2010, 16:26
по-горе имаше тема в която на некфо момиче приятелят и я раздирал от ибане... пиши й лично да си размените гаджетата :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
FamauseBaby
06-11-2010, 16:13
по-горе имаше тема в която на некфо момиче приятелят и я раздирал от ибане... пиши й лично да си размените гаджетата
-- да ее имаше няква дет пусна тема че приятеля и е мн груб .. 8) як0 ..
като искаш да е по грубо
започни ти да правиш нещата така, както ти харесват
sisig1997
02-16-2018, 12:26
здравейте! Доста четох по тази тема последните дни и взех решението да кажа на приятелят си директно какво искам от него и как ми харесват нещата в секса и всъщност се оказа, че той също си падя по грубия секс, но го е било срам да си признае и е чакал да види дали аз ще му кажа...сега с нетърпение очаквам да се върне от командировка и да видим какво ще ми се случи ❤
skandalno_vkusen
02-17-2018, 13:13
Не му ли идва отвътре тъпо е да го караш. Еби се грубо с други, казвай му за да се ядосва и тогава ще те ебе грубо.