View Full Version : Не ме запознава с приятелите си
Привет 8-)
Моят проблем е следният: имам или май имах приятел от около 11 месеца, почти година, но за толкова време не съм се запознала нито с приятелите му нито с родителите му :? Не че държа толкова, но все пак ми се струва обидно.Разбирам да бяхме заедно от 1месец, но това според мен не е малко време и е логично да имаме общи приятели :o Имам чувтсвото че трябва да се крия.Един път когато бях в тях дойде майка му и той ми каза да стоя в едната стая и да ги изчакам...направо бях втрещена :shock: :( :( :( :( Онзи ден стана нещо подобно с негови приятели, но навън и той рязко зави в друга посока като ги видя..Та това е моят проблем общо взето.А когато го попитах дали се срамува от мен каза категорично не.Просто действията и приказките нямат връзка :-o
MiMcHeToOo
06-07-2010, 11:12
Трябва да поговориш с него, макар че на мен цялата ситуация ми се струва адски съмнителна.
mincheto
06-07-2010, 11:15
според мен не те заслужава.
ЗАРЕЖИГО!!!
ох имах подобен проблем..
бяхме излези.. видяха го негови приятели и се бляхму гушнали
казаха му защо не я челуваш както целуваше ((бившата си)) :shock:
НО твоето е по-сериозно..
и аз бих се убидила.. може би трябва да поговорите.. попитай го
УСПЕХ !
MishaBabyy
06-07-2010, 11:20
Ами,от друга страна може и да иска да предпази теб (или и себе си).Помисли си,ако приятелите му са някакви инфантилни пубери,които не са виждали женско през живота си - как ще се чувствате и двамата?Те ще започнат да се ебават и ще стане неловко.А колкото до родителите-90/100 от момчетата дори не искат да се знае,че имат родители...Така че аз не виждам причина за притеснения,но ако искаш поговори с него.
ама аз вече го питах..той ми отговори, че не се срамува.Но онзи ден като стана случката и му казах "Е явно си излъгал" и си заминах 8-) от тогава не сме се чували, но и да звънне си нямам на идея какво д аму кажа.По-тъпо никога не ми е ставало :-k
MishaBabyy
06-07-2010, 11:26
ама аз вече го питах..той ми отговори, че не се срамува.Но онзи ден като стана случката и му казах "Е явно си излъгал" и си заминах 8-) от тогава не сме се чували, но и да звънне си нямам на идея какво д аму кажа.По-тъпо никога не ми е ставало :-k
звънни ти
кажи че съжаляваш
аз пък ше ти кажа,че ти си виновна.Както ти обясних по-горе.
ПП:на колко сте?
soul1199
06-07-2010, 15:08
много е тъп и да криете от приятелите му,може би защото се страхува,че те няма да те одобрят или ще му се присмиват
Stan4o123
06-07-2010, 15:39
ФИЛМ!!!
scanadal
06-08-2010, 11:45
А той знае ли,че ходите 8-)
Ум аз с моя вечен песимизъм ще попитам друго ...
Сигурна ли си че си само ти ? Може да те крие от родителите и приятелите си защото те вече да знаят за съществуването на друго негово гадже .
Може и да ти говоря глупости така че не ми се вързвай :)
filmimilmi
06-08-2010, 17:19
Има само две обяснения, които ми се струват най-вероятни. Може да няма приятели и може да не се гордее с родителите си. :) Помоли го да си споделяте повече.
toncheto
06-08-2010, 17:30
аз също смятам , че има нещо съмнително в случая... Или има друга или се срамува от теб (колкото и грубо да звучи). Но има и друг вариянт може би приятелите му са някакви откачалки и да не иска ти да се запознаеш с тях, а не те с теб :) А доколкото родителите, както са ти казали по-горе всяко момче се срамува от родителите си, смисъл когато става въпрос за гаджето му... :)
XTREMEFREERIDE
06-08-2010, 17:34
Не е така. Не се срамува от теб (предполагам).
От личния си опит ще ти кажа, че момчетата имат навик да пазят приятелките си от приятелите си. За едно момче, най-големия ужас е някой е "неговите хора" да открадне онова, което той е завоювал. Предполагам че ревнува.
Това за приятелите.
За родителите, зависи на колко сте. Може да не желае да те запознава преди сватбата. Знам ли.
Глупаво си постъпила като си си тръгнала от едното нищо. :)
hahavteen
06-08-2010, 17:40
И на мен ми се струва доста съмнителна ситуацията. :-o Първото момче с което УЖ бяхме гаджета (бях на 13 а той на 18 но даже не исках да го целуна) ме запозна още като почнахме да се забиваме с родителите и приятелите си. Първия ми приятел (аз на 16 той на 18) също още преди да тръгнем ме представи на всички важни за него хора. Годеника ми да не говорим - още на втората седмица ме заведе на гости при родителите си с приспиване. Не знам какво да те посъветвам освен да му се обадиш и да изясните какво става защото наистина е адски обидно отношението му. Кажи му как се чувстваш и какви мисли ти се въртят в главата.
От личния си опит ще ти кажа, че момчетата имат навик да пазят приятелките си от приятелите си. За едно момче, най-големия ужас е някой е "неговите хора" да открадне онова, което той е завоювал. Предполагам че ревнува.
Това за приятелите.
За родителите, зависи на колко сте. Може да не желае да те запознава преди сватбата. Знам ли.
Глупаво си постъпила като си си тръгнала от едното нищо. :)
Разбирам да ходят от месец-два и да се притеснява,че може някой да му я открадне,но това са 11 месеца.
А иначе и нашите не познават моя - казала съм им,че ще ги запозная с момче преди сватбата ... А аз неговите само ги знам,т.е. с баща му сме се засичали и се знаем,с майка му се засякохме веднъж в колата и толкова ама и нямам мерак да се опознаваме повече (лични причини) :-D
По темата:Или се срамува от теб,или има и друго момиче,или сте лапета на по 12-15 години,но и се влияете от чуждото мнение ...
hahavteen
06-08-2010, 21:27
Зори наистина ли? Няма да питам защото явно си имаш причини но аз не бих могла така. Годеника ми обожава родителите ми и се разбират страшно добре. Неговите родители също много ме обичат. Пращат ми картички, колети със сладки неща, подаръци за празниците... Такива хубави отношения имаме че не мога да си представя родителите ми да не го познават или аз да не познавам неговите. Ходим на гости ту на наще ту на техните и винаги си изкарваме много хубаво. Готвим, пийваме си, играем на Не се сърди човече 8-) ...
Айде малко по темата че да не е спам 8-) . Според мен не е такъв проблем че не я е запознал с родителите си защото явно повечето тийнове не искат родителите да знаят подробности за личния им живот. Да не я запознае с компанията си или съучениците си също не е странно ако не са му много близки. Да не я представи обаче дори с най-добрите си приятели е доста подозрително и мен наистина ме навежда на мисълта че има нещо гнило. :-o Авторке има ли причина да се срамува от теб? Примерно нещо във външния ти вид, произхода ти? Момчетата често харесват момичета които не се вписват в днешния идеал за красота но ги е страх да го признаят пред приятелите си. :-o
therichbitch
06-08-2010, 21:30
Това за приятелите.
мхм, и аз така мисля...
stupid0boy
06-08-2010, 23:05
А той знае ли,че ходите 8-) ??
Слънчице,два пъти направих грешката да ги запознавам с момчета и цялата ми рода вече знаеше всички подробности за тях и това малко ме дразнеше,а и предпочитам да ги запозная чак,когато съм сигурна,че нещата са наистина сериозни.С първото момче,което познаваха ходихме 2 години и след като се разделихме майка ми беше по-отчаяна от мен :lol: Просто го обожаваше 8-) Само да не стане объркване - нашите знаят за сегашния ми приятел и то с подробности,просто не са си говорили,но скоро и това ще стане,защото се очертава да стават колеги в полицията ... :-D
А с майката на моя не държа да се запознавам (нищо,че вече сме се засичали 1 път 8-) ),защото жената вече май си има едно изградено негативно мнение за мен 8-) Просто не може да повярва,че синът й вече е на 19 години и има доста по-сериозна и голяма приятелка от предишните му (защото до сега все с разни 16 годишни се занимаваше).Горката ... беше ужасена,когато на рождения ми ден моя не се беше прибирал около 24 часа :-D Е вече май започна да свиква и да приема факта,че той няма вечно да е нейното малко синче и все пак предпочитам да се запознаем,едва когато разбере,че не съм толкова "страшна/лоша" Е за сметка на това познавам почти цялата му рода - като се мине през братовчеди,лели,чичовци,ба и,дядовци ... 8-)
Paramour
06-09-2010, 09:18
Според мен не е такъв проблем че не я е запознал с родителите си защото явно повечето тийнове не искат родителите да знаят подробности за личния им живот. Да не я запознае с компанията си или съучениците си също не е странно ако не са му много близки. Да не я представи обаче дори с най-добрите си приятели е доста подозрително и мен наистина ме навежда на мисълта че има нещо гнило. :-o Авторке има ли причина да се срамува от теб? Примерно нещо във външния ти вид, произхода ти? Момчетата често харесват момичета които не се вписват в днешния идеал за красота но ги е страх да го признаят пред приятелите си. :-o
+1!~ : )
Подкрепям човека, който беше казал, че се притеснява да не те откраднат приятелите му! Вярвай ми, аз все ги запознавам, та запознавам и накрая некой познат ми я земе.. :booooomb:
badblood
06-11-2010, 13:54
може да се притеснява за родителите си и как ще приемат ли и аз не знам само той си знае защо или пък круе нещо от теб и не иска да ти каже ли но все пак си поговори на тая тема :-o
Може да има нещо специално при този човек, а може и да е най-обикновен глупак.
Питай го директно - ако може наживо, за да няма къде да отстъпва - какъв е проблема и защо аджеба неще да си лафиш с родата.
Ум аз с моя вечен песимизъм ще попитам друго ...
Сигурна ли си че си само ти ? Може да те крие от родителите и приятелите си защото те вече да знаят за съществуването на друго негово гадже .
Може и да ти говоря глупости така че не ми се вързвай :)
Да... на мен 1вото, което ми дойде на ума беше това... просто... какъвто и да е характера му е прекалено странно за толкова време да не се запознаеш с неговите приятели и/или родители.... Странно е, мамка му
FamauseBaby
06-11-2010, 17:39
Ами,от друга страна може и да иска да предпази теб (или и себе си).Помисли си,ако приятелите му са някакви инфантилни пубери,които не са виждали женско през живота си - как ще се чувствате и двамата?Те ще започнат да се ебават и ще стане неловко.А колкото до родителите-90/100 от момчетата дори не искат да се знае,че имат родители...Така че аз не виждам причина за притеснения,но ако искаш поговори с него.
+ 8)
вероятно не иска да видиш с какви хора общува :D
ама и мен за супер много време не ме запозна с приятелите си... като попитах, отговорът: не ти трябва да ги познаваш ! (и честно казано му повярвах :D )