PDA

View Full Version : Срамно ли е

roshlichka
06-07-2010, 12:11
Здравейе.. аз съм на 15 години и всички около мен започват да се чукат и ми е едно такова тъпо че аз още не съм правила секс но и не изпитвам желание още.. не съм намерила подходящия ччовек.. мислите ли че е срамно че съм девтвено още и не съм правила секс..?

Grudi_SeXa
06-07-2010, 12:14
Не, не мисля, че е срамно. Щом не си намерила подходящия човек и не се чувстваш готова да започнеш сексуален живот, всичко е напълно нормално. Всеки съзрява за тези неща по различно време. НЕ знам кво е мнението на съученичките и приятелките ти, но по-скоро е срамно да си легнеш с някой за спорта, колкото "да те отвори", отколкото да се пазиш.

Azgalor
06-07-2010, 12:18
Момиче избий си от главата това нещо!
Нека да се чукат всичко около теб, нали теб няма после да наричат "ОБЩАТА" ;)
Не всичко е секс на този свят мамка му !

Blessed666
06-07-2010, 12:36
Ох, мъка, мъка ... Всеки път като видя 14-15 годишни хлапенца да реват, че нямат гаджета/не са се целували никога и НАЙ-ВЕЧЕ - не са правили секс, направо губя желанието си за живот :lol:

Сега сериозно - не знам как си ги набивате тези филми в главите, лично за мен срамно е това, че момиченца на такава възраст, дето не знаят нищо за живота и тепърва им предстои да започват да живеят, само се чудят с кого да се нае**т, с цел да изглеждат "готини" и "зрели". Радвайте се на безгрижните си години, след време ще съжалявате, че толкова сте бързали да пораснете.
Рошличке, в никакъв случай не започвай да правиш секс само и само с цел да се впишеш в компанията от 14 годишни "секс-експерти". ;) Когато моментът настъпи трябва да го желаеш наистина, а не да съжаляваш след това. Не бързай за никъде, малка си още. Тепърва ти предстои да откриеш любовта и всички дребни и големи удоволствия, които ще ти донесе живота, вкл. и секса. ;)

stupid0boy
06-07-2010, 12:43
Твърдо НЕ... темата се изчерпа, КЛЮЧ!!

loliii
06-07-2010, 12:56
Ми то срамът ти го изпитваш, не ние. Сама си задай въпроса дали теб е срам? Ако те е срам и толкова искаш да си направиш сефтето си намери подходящ и разтваряй краката. Човек като има проблеми търси решение. Какво да ти кажа.

cride
06-07-2010, 14:47
да, освен ако не си неква грозна

ReachlessGirl
06-07-2010, 14:50
Напротив доста хубаво е даже .. :)

MakeMeLaugh
06-07-2010, 15:06
Не, НЕ е срамно! :smt056

Казвам ти го като 22-годишен мъж :)

Важното е ти да се чувстваш добре, другите не ги гледай. Дори после ще ти е по-сладко, както и на партньорът ти ;)

boby13
06-07-2010, 16:01
Разбирасе че не е като намериш човека ще видиш колко ще е хубаво, когато има истински чувства. Тогава и желанието ще дойде ;)

draid
06-07-2010, 16:19
Даже е много хубаво и похвално. Срам трябва да ги е твойте приятелки дето се хвърлят на куцо и сакато (без опит), за да са в крак с "модата"

lilylily
06-07-2010, 16:49
Напротив доста хубаво е даже .. :)

MakeMeLaugh
06-08-2010, 10:32
fear40
Аре да си замълчиш!
Отдавна те наблюдавам...

m0n4yyy или нещо подобно да си махне подписа вднага или наисла ще бъде махнат. повече без такива гадости, и малки деца има тука бе..

wolfdance
06-08-2010, 12:04
Не знам как си го мислите, но правилен отговор няма, поне според мен. Не е задължително да си задръстена, щом си девствена, и курва, щом не си. Или ти се прави, или не. Ако ти се прави - правиш го както и когато ти решиш, а не заради някои. Ако не - не ти пука и в един момент ще ти се доправи и ще има с кого. В крайна сметка няма награди за часове секс и награди за прекомерна девственост.

FuckedUp
06-08-2010, 16:22
Те като се "чукат", да не мислиш, че са нещо повече от тебе??
Стегни се.. :-o

purehate
06-10-2010, 20:19
Абе как ще е срамно даже е похвално ,че всички в тези времена се чукат с кой им падне! Едно бр ти казвам! :)

transformable
06-13-2010, 17:08
Не всичко е секс на този свят мамка му ! +1

alonedark
06-13-2010, 17:22
Иии...защо да е срамно , даже е супер...защото всички ония други тъпи момиченца , дето се чукат на по 13 години или 14 / 15 са някви курвии(без да се обиждат) , ама то си е така..ии после наистина да ти викат "ОБЩА" , както каза съфорумник преди няколко мнения...

Iceshark
06-13-2010, 17:25
искам да кажа само 1 --> ЕБАХТИ ФИЛМИТЕ :D :D :D !

Ако бях на твое място и ми каже някои така шех да го изплющя зад врата ! :-x

Яж си Зайо Байо със СОЛ и да ти дреме :D :D :D :D :-)

miss_kiss181
06-13-2010, 17:51
Не всичко е секс на този свят мамка му !
+1 Направи го, когато се чувстваш готова. Повярвай ми много по-яко е от колкото да го правиш само за спорта.

kireca
06-13-2010, 19:04
и аз незнам какво да кажа защото аз съм момче и мн ми се прави секс ама като чета тук и напраооо си викам дали малко не прибързвам :shock: :shock: :shock: :shock: :( :-o :-o :-o :o :o :o :? :? :? :?

Doomcryer
06-13-2010, 19:12
и аз незнам какво да кажа защото аз съм момче и мн ми се прави секс ама като чета тук и напраооо си викам дали малко не прибързвам :shock: :shock: :shock: :shock: :( :-o :-o :-o :o :o :o :? :? :? :?
А нали знаеш с какво се прави секс ? :)

koky
06-13-2010, 19:18
И на мен ми се подиграваха другите задето още нямах брада ама то си беше кирийка защото те трябваше да се бръснат всеки ден а аз не :D A по твоя въпрос - ако са искрени и безобидни базици просто ги приемай с усмивка, но ако са някакви злобни май тая компания не е за теб!

7oup
06-13-2010, 19:22
Човек сам си избира какво е редно за него и какво не, не трябва да се ръководиш от другите. Всеки човек е уникален. Прави каквото на теб ти харесва и не гледай другите.

Gr0zDan0v
06-13-2010, 19:34
няма нищо срамно... тва даже е добре че се пазиш а не си некоя курва дето си ляга с всеки зарад ''спорта'' ;)

koky
06-13-2010, 19:40
няма нищо срамно... тва даже е добре че се пазиш а не си некоя к***а дето си ляга с всеки зарад ''спорта'' ;)

Е не може ли момиче дето й се прави секс да си го прави и без да е кур*а? Като ти се прави секс ходи прави си ама няма нужда да се хвалиш наляво надясно и да се подиграваш на другите задето не им се прави. Това с компанията са детски истории и както в по-горния пост ще кажа не се интересувай от другите!

Fanatichka
06-13-2010, 22:52
Само едно ще ти кажа - колкото по-късно, толкова по-добре
След време ще го разбереш сама :)

slun4evka
06-14-2010, 04:37
Яж си Зайо Байо със СОЛ и да ти дреме :D :D :D :D :-)
+
:razz: :razz: :razz: :razz: :shock: :lol: :lol: :lol: :razz: :lol: :shock: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Slynchiicee
06-14-2010, 07:01
Здравейе.. аз съм на 15 години и всички около мен започват да се чукат и ми е едно такова тъпо че аз още не съм правила секс но и не изпитвам желание още.. не съм намерила подходящия ччовек.. мислите ли че е срамно че съм девтвено още и не съм правила секс..?

много е срамно думи нямам .. как може да не се чукаш .. е бива бива толкова ли си зле.. скачай и ти в леглото с първия срещнат не му мисли .. оле божееее... какви мисли ви минават по главата ..

а сега и какво мисля наистина ... много ясно че не е срамно ти трябва да се гордееш че си се запазила.. кво дай като другите се чукат чукай се и ти ,,, супер тъпо е да гледаш ДРУГИТЕ... утре други ден .. другите ще станат курвички ше ги опъват здраво .. и няа си намерят сериозен приятел .. ще са едва ли не на повикване .. ами вземи стани като тях щом толкова те е срам ;)

ladykeisy
06-14-2010, 08:25
Да срамно е....веднага излизаи и се надупи на парвия срещнат ;д;д да ти сцепат мизерната дупка ;д;д

Slynchiicee
06-14-2010, 08:41
Да срамно е....веднага излизаи и се надупи на парвия срещнат ;д;д да ти сцепат мизерната дупка ;д;д

е недей чак така де :lol:

Grudi_SeXa
06-14-2010, 08:45
е недей чак така де :lol:
Споко, тва е дело на същия малък безделен хермафродит, който се опита да хакне и моя профил. Да му сера на живота. 8)

BabyBluee
06-14-2010, 14:31
Срамно? :shock: НЕ!

tnp123
06-14-2010, 16:07
Дъ биг куесчун: Искаш ли си момче? Ако не, да не ти пука. Ако да, намери си.

Rebirthing
06-14-2010, 16:23
Не, даже трябва да се гордееш с това! Знаеш ли колко малко момичета вече са като теб?! Важно е ти самата да имаш желание, щом нямаш чакаш принца на белия кон, както се казва, остани си поне още малко дете и не бързай да порастваш!

apandisita
06-16-2010, 22:09

стой си монахиня няма нищо лошо :]

whocaress
06-17-2010, 00:37
Иии...защо да е срамно , даже е супер...защото всички ония други тъпи момиченца , дето се чукат на по 13 години или 14 / 15 са някви курвии(без да се обиждат) , ама то си е така..ии после наистина да ти викат "ОБЩА" , както каза съфорумник преди няколко мнения...

Мисля, че е малко тъпо от твоя страна да обиждаш хора, които не познаваш, слагайки всички под общ знаменател :)

whocaress
06-17-2010, 00:55
Ми то срамът ти го изпитваш, не ние. Сама си задай въпроса дали теб е срам? Ако те е срам и толкова искаш да си направиш сефтето си намери подходящ и разтваряй краката. Човек като има проблеми търси решение. Какво да ти кажа.

onqtam
06-17-2010, 09:00
мисля че трябва да огледаш за други теми относно малолетните дет се праскат

spexx
06-18-2010, 21:18
сигурно след 10 15 години в детската градина ще раздават безплатни презервативи

mitzubi6i
06-19-2010, 07:44

:D :D Аз съм почти на 17 години и още не съм правил секс пък ти питаш на 15 срамно ли е. Естествено, че не е срамно. Когато си готова, тогава. Няма нужда да се насилваш. :wink:

DariGandia
06-19-2010, 09:07
На 15 години си ... не на 25. Какъв е проблема? Имаш време изобщо не се срамувай от това.
Аз съм на 17 и наскоро правих секс за първи път. :oops:
Това е нещо индивидуално... при всеки човек е различно, не гледай другите какво правят... :-P :-P :P

stupid0boy
06-19-2010, 11:16
сигурно след 10 15 години в детската градина ще раздават безплатни презервативи Още в родилното ще раздават :-D :-D

DeViLMaN
06-19-2010, 11:33
срамно е да! направи си харакири ( както беше казал друг съфорумник в друга подобна тема) :lol:

blahxh
06-19-2010, 13:32
според мен това, че приятелките ти са правили секс не значи и ти да го направиш.. за всичко си има време ;) пък и щом не си намерила подходящия човек ..

godji3
06-19-2010, 13:50
ти чуваш ли се аз също съм на 15 и не съм правил но поюти не ми пука

ама ако кажеш че дори не си мастурбирала вече ще се очудя ;)

stupid0boy
06-19-2010, 17:43
ти чуваш ли се аз също съм на 15 и не съм правил но поюти не ми пука

ама ако кажеш че дори не си мастурбирала вече ще се очудя ;) :D :D :D :D Сашеее, сашее...

Masari90
06-19-2010, 20:16
чукай се мойто момиче чукай се.... Тва е най-прекия път към морално усъвършенстване...Не е нужно да обичаш човека или дори да си привлечена от него важното е повече хора да разберат че не си "девтвено" ;)

yoan4eto
06-19-2010, 20:17

божееее,
мила ....
ами не знам как да ти отговоря
ние с мойто МиЛоОоОоО ходим от ходим от 1 година и 4 месеца и с него го направих за първи път, бях на 13 мисля ...
но ен се притеснявай ! нормално е , то за всяка жаба си има гьол
:)

Masari90
06-19-2010, 20:20

божееее,
мила ....
ние с мойто МиЛоОоОоО ходим от ходим от 1 година и 4 месеца и с него го направих за първи път, бях на 13 мисля ...

Ама ние сме влюбени затва слънце...да не се обърка момичето шото то между секса и курвенството границата е малка... ;*

yoan4eto
06-19-2010, 20:23

божееее,
мила ....

Ама ние сме влюбени затва слънце...да не се обърка момичето шото то между секса и курвенството границата е малка... ;*

ДаАаАаАа!
прав си :-) :-) :-) :-) :-) :-)
мило ела в нас утре!
искам да ме чукаш пак на балкона

Masari90
06-19-2010, 20:24

божееее,
мила ....

ДаАаАаАа!
мило ела в нас утре!

любимо ни е... :-)

Extremescream
06-19-2010, 21:56

божееее,
мила ....

ДаАаАаАа!
мило ела в нас утре!

любимо ни е... :-)

Сигурна съм,че е забавно да се правиш,че си имаш гадже,ама е очевидна ебавка.Или ако не е.....О,БОЖЕ,КОЛКО ЖАЛКИ ДЕЧИЦА ИМА!

t0d1t0
06-19-2010, 21:59
вече трябваше да си умряла от сексуален глад,да си някакъв секс вампир,ама явно си бъгната или имаш акъл.

ilenceto92
06-20-2010, 10:52
Не няма нищо срамно... по добре да е късно отколкото после да съжеляваш... Изчакай..

crazy7oo
06-20-2010, 11:41
определено не е по добре да си последната от колкото първата!! ;)

Dr3amy
06-20-2010, 11:43
Твърдо НЕ... темата се изчерпа, КЛЮЧ!!

mlakniwe
06-20-2010, 11:44
Все едно да питаш „Срамно ли е, че не съм станала още курва като другите на моята възраст?“ :-o

LadyDi
06-20-2010, 13:02
Достатъчно.