View Full Version : Срамно ли е
roshlichka
06-07-2010, 12:11
Здравейе.. аз съм на 15 години и всички около мен започват да се чукат и ми е едно такова тъпо че аз още не съм правила секс но и не изпитвам желание още.. не съм намерила подходящия ччовек.. мислите ли че е срамно че съм девтвено още и не съм правила секс..?
Grudi_SeXa
06-07-2010, 12:14
Не, не мисля, че е срамно. Щом не си намерила подходящия човек и не се чувстваш готова да започнеш сексуален живот, всичко е напълно нормално. Всеки съзрява за тези неща по различно време. НЕ знам кво е мнението на съученичките и приятелките ти, но по-скоро е срамно да си легнеш с някой за спорта, колкото "да те отвори", отколкото да се пазиш.
Момиче избий си от главата това нещо!
Нека да се чукат всичко около теб, нали теб няма после да наричат "ОБЩАТА" ;)
Не всичко е секс на този свят мамка му !
Blessed666
06-07-2010, 12:36
Ох, мъка, мъка ... Всеки път като видя 14-15 годишни хлапенца да реват, че нямат гаджета/не са се целували никога и НАЙ-ВЕЧЕ - не са правили секс, направо губя желанието си за живот :lol:
Сега сериозно - не знам как си ги набивате тези филми в главите, лично за мен срамно е това, че момиченца на такава възраст, дето не знаят нищо за живота и тепърва им предстои да започват да живеят, само се чудят с кого да се нае**т, с цел да изглеждат "готини" и "зрели". Радвайте се на безгрижните си години, след време ще съжалявате, че толкова сте бързали да пораснете.
Рошличке, в никакъв случай не започвай да правиш секс само и само с цел да се впишеш в компанията от 14 годишни "секс-експерти". ;) Когато моментът настъпи трябва да го желаеш наистина, а не да съжаляваш след това. Не бързай за никъде, малка си още. Тепърва ти предстои да откриеш любовта и всички дребни и големи удоволствия, които ще ти донесе живота, вкл. и секса. ;)
stupid0boy
06-07-2010, 12:43
Твърдо НЕ... темата се изчерпа, КЛЮЧ!!
Ми то срамът ти го изпитваш, не ние. Сама си задай въпроса дали теб е срам? Ако те е срам и толкова искаш да си направиш сефтето си намери подходящ и разтваряй краката. Човек като има проблеми търси решение. Какво да ти кажа.
да, освен ако не си неква грозна
ReachlessGirl
06-07-2010, 14:50
Напротив доста хубаво е даже .. :)
MakeMeLaugh
06-07-2010, 15:06
Не, НЕ е срамно! :smt056
Казвам ти го като 22-годишен мъж :)
Важното е ти да се чувстваш добре, другите не ги гледай. Дори после ще ти е по-сладко, както и на партньорът ти ;)
Разбирасе че не е като намериш човека ще видиш колко ще е хубаво, когато има истински чувства. Тогава и желанието ще дойде ;)
Даже е много хубаво и похвално. Срам трябва да ги е твойте приятелки дето се хвърлят на куцо и сакато (без опит), за да са в крак с "модата"
lilylily
06-07-2010, 16:49
Напротив доста хубаво е даже .. :)
MakeMeLaugh
06-08-2010, 10:32
fear40
Аре да си замълчиш!
Отдавна те наблюдавам...
m0n4yyy или нещо подобно да си махне подписа вднага или наисла ще бъде махнат. повече без такива гадости, и малки деца има тука бе..
wolfdance
06-08-2010, 12:04
Не знам как си го мислите, но правилен отговор няма, поне според мен. Не е задължително да си задръстена, щом си девствена, и курва, щом не си. Или ти се прави, или не. Ако ти се прави - правиш го както и когато ти решиш, а не заради някои. Ако не - не ти пука и в един момент ще ти се доправи и ще има с кого. В крайна сметка няма награди за часове секс и награди за прекомерна девственост.
FuckedUp
06-08-2010, 16:22
Те като се "чукат", да не мислиш, че са нещо повече от тебе??
Стегни се.. :-o
purehate
06-10-2010, 20:19
Абе как ще е срамно даже е похвално ,че всички в тези времена се чукат с кой им падне! Едно бр ти казвам! :)
transformable
06-13-2010, 17:08
Не всичко е секс на този свят мамка му ! +1
alonedark
06-13-2010, 17:22
Иии...защо да е срамно , даже е супер...защото всички ония други тъпи момиченца , дето се чукат на по 13 години или 14 / 15 са някви курвии(без да се обиждат) , ама то си е така..ии после наистина да ти викат "ОБЩА" , както каза съфорумник преди няколко мнения...
Iceshark
06-13-2010, 17:25
искам да кажа само 1 --> ЕБАХТИ ФИЛМИТЕ :D :D :D !
Ако бях на твое място и ми каже някои така шех да го изплющя зад врата ! :-x
Яж си Зайо Байо със СОЛ и да ти дреме :D :D :D :D :-)
miss_kiss181
06-13-2010, 17:51
Не всичко е секс на този свят мамка му !
+1 Направи го, когато се чувстваш готова. Повярвай ми много по-яко е от колкото да го правиш само за спорта.
и аз незнам какво да кажа защото аз съм момче и мн ми се прави секс ама като чета тук и напраооо си викам дали малко не прибързвам :shock: :shock: :shock: :shock: :( :-o :-o :-o :o :o :o :? :? :? :?
Doomcryer
06-13-2010, 19:12
и аз незнам какво да кажа защото аз съм момче и мн ми се прави секс ама като чета тук и напраооо си викам дали малко не прибързвам :shock: :shock: :shock: :shock: :( :-o :-o :-o :o :o :o :? :? :? :?
А нали знаеш с какво се прави секс ? :)
И на мен ми се подиграваха другите задето още нямах брада ама то си беше кирийка защото те трябваше да се бръснат всеки ден а аз не :D A по твоя въпрос - ако са искрени и безобидни базици просто ги приемай с усмивка, но ако са някакви злобни май тая компания не е за теб!
Човек сам си избира какво е редно за него и какво не, не трябва да се ръководиш от другите. Всеки човек е уникален. Прави каквото на теб ти харесва и не гледай другите.
Gr0zDan0v
06-13-2010, 19:34
няма нищо срамно... тва даже е добре че се пазиш а не си некоя курва дето си ляга с всеки зарад ''спорта'' ;)
няма нищо срамно... тва даже е добре че се пазиш а не си некоя к***а дето си ляга с всеки зарад ''спорта'' ;)
Е не може ли момиче дето й се прави секс да си го прави и без да е кур*а? Като ти се прави секс ходи прави си ама няма нужда да се хвалиш наляво надясно и да се подиграваш на другите задето не им се прави. Това с компанията са детски истории и както в по-горния пост ще кажа не се интересувай от другите!
Fanatichka
06-13-2010, 22:52
Само едно ще ти кажа - колкото по-късно, толкова по-добре
След време ще го разбереш сама :)
slun4evka
06-14-2010, 04:37
Яж си Зайо Байо със СОЛ и да ти дреме :D :D :D :D :-)
+
:razz: :razz: :razz: :razz: :shock: :lol: :lol: :lol: :razz: :lol: :shock: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Slynchiicee
06-14-2010, 07:01
Здравейе.. аз съм на 15 години и всички около мен започват да се чукат и ми е едно такова тъпо че аз още не съм правила секс но и не изпитвам желание още.. не съм намерила подходящия ччовек.. мислите ли че е срамно че съм девтвено още и не съм правила секс..?
много е срамно думи нямам .. как може да не се чукаш .. е бива бива толкова ли си зле.. скачай и ти в леглото с първия срещнат не му мисли .. оле божееее... какви мисли ви минават по главата ..
а сега и какво мисля наистина ... много ясно че не е срамно ти трябва да се гордееш че си се запазила.. кво дай като другите се чукат чукай се и ти ,,, супер тъпо е да гледаш ДРУГИТЕ... утре други ден .. другите ще станат курвички ше ги опъват здраво .. и няа си намерят сериозен приятел .. ще са едва ли не на повикване .. ами вземи стани като тях щом толкова те е срам ;)
ladykeisy
06-14-2010, 08:25
Да срамно е....веднага излизаи и се надупи на парвия срещнат ;д;д да ти сцепат мизерната дупка ;д;д
Slynchiicee
06-14-2010, 08:41
Да срамно е....веднага излизаи и се надупи на парвия срещнат ;д;д да ти сцепат мизерната дупка ;д;д
е недей чак така де :lol:
Grudi_SeXa
06-14-2010, 08:45
е недей чак така де :lol:
Споко, тва е дело на същия малък безделен хермафродит, който се опита да хакне и моя профил. Да му сера на живота. 8)
BabyBluee
06-14-2010, 14:31
Срамно? :shock: НЕ!
Дъ биг куесчун: Искаш ли си момче? Ако не, да не ти пука. Ако да, намери си.
Rebirthing
06-14-2010, 16:23
Не, даже трябва да се гордееш с това! Знаеш ли колко малко момичета вече са като теб?! Важно е ти самата да имаш желание, щом нямаш чакаш принца на белия кон, както се казва, остани си поне още малко дете и не бързай да порастваш!
apandisita
06-16-2010, 22:09
стой си монахиня няма нищо лошо :]
whocaress
06-17-2010, 00:37
Иии...защо да е срамно , даже е супер...защото всички ония други тъпи момиченца , дето се чукат на по 13 години или 14 / 15 са някви курвии(без да се обиждат) , ама то си е така..ии после наистина да ти викат "ОБЩА" , както каза съфорумник преди няколко мнения...
Мисля, че е малко тъпо от твоя страна да обиждаш хора, които не познаваш, слагайки всички под общ знаменател :)
whocaress
06-17-2010, 00:55
Ми то срамът ти го изпитваш, не ние. Сама си задай въпроса дали теб е срам? Ако те е срам и толкова искаш да си направиш сефтето си намери подходящ и разтваряй краката. Човек като има проблеми търси решение. Какво да ти кажа.
мисля че трябва да огледаш за други теми относно малолетните дет се праскат
сигурно след 10 15 години в детската градина ще раздават безплатни презервативи
mitzubi6i
06-19-2010, 07:44
:D :D Аз съм почти на 17 години и още не съм правил секс пък ти питаш на 15 срамно ли е. Естествено, че не е срамно. Когато си готова, тогава. Няма нужда да се насилваш. :wink:
DariGandia
06-19-2010, 09:07
На 15 години си ... не на 25. Какъв е проблема? Имаш време изобщо не се срамувай от това.
Аз съм на 17 и наскоро правих секс за първи път. :oops:
Това е нещо индивидуално... при всеки човек е различно, не гледай другите какво правят... :-P :-P :P
stupid0boy
06-19-2010, 11:16
сигурно след 10 15 години в детската градина ще раздават безплатни презервативи Още в родилното ще раздават :-D :-D
DeViLMaN
06-19-2010, 11:33
срамно е да! направи си харакири ( както беше казал друг съфорумник в друга подобна тема) :lol:
според мен това, че приятелките ти са правили секс не значи и ти да го направиш.. за всичко си има време ;) пък и щом не си намерила подходящия човек ..
ти чуваш ли се аз също съм на 15 и не съм правил но поюти не ми пука
ама ако кажеш че дори не си мастурбирала вече ще се очудя ;)
stupid0boy
06-19-2010, 17:43
ти чуваш ли се аз също съм на 15 и не съм правил но поюти не ми пука
ама ако кажеш че дори не си мастурбирала вече ще се очудя ;) :D :D :D :D Сашеее, сашее...
Masari90
06-19-2010, 20:16
чукай се мойто момиче чукай се.... Тва е най-прекия път към морално усъвършенстване...Не е нужно да обичаш човека или дори да си привлечена от него важното е повече хора да разберат че не си "девтвено" ;)
yoan4eto
06-19-2010, 20:17
божееее,
мила ....
ами не знам как да ти отговоря
ние с мойто МиЛоОоОоО ходим от ходим от 1 година и 4 месеца и с него го направих за първи път, бях на 13 мисля ...
но ен се притеснявай ! нормално е , то за всяка жаба си има гьол
:)
Masari90
06-19-2010, 20:20
божееее,
мила ....
ние с мойто МиЛоОоОоО ходим от ходим от 1 година и 4 месеца и с него го направих за първи път, бях на 13 мисля ...
Ама ние сме влюбени затва слънце...да не се обърка момичето шото то между секса и курвенството границата е малка... ;*
yoan4eto
06-19-2010, 20:23
божееее,
мила ....
Ама ние сме влюбени затва слънце...да не се обърка момичето шото то между секса и курвенството границата е малка... ;*
ДаАаАаАа!
прав си :-) :-) :-) :-) :-) :-)
мило ела в нас утре!
искам да ме чукаш пак на балкона
Masari90
06-19-2010, 20:24
божееее,
мила ....
ДаАаАаАа!
мило ела в нас утре!
любимо ни е... :-)
Extremescream
06-19-2010, 21:56
божееее,
мила ....
ДаАаАаАа!
мило ела в нас утре!
любимо ни е... :-)
Сигурна съм,че е забавно да се правиш,че си имаш гадже,ама е очевидна ебавка.Или ако не е.....О,БОЖЕ,КОЛКО ЖАЛКИ ДЕЧИЦА ИМА!
вече трябваше да си умряла от сексуален глад,да си някакъв секс вампир,ама явно си бъгната или имаш акъл.
ilenceto92
06-20-2010, 10:52
Не няма нищо срамно... по добре да е късно отколкото после да съжеляваш... Изчакай..
crazy7oo
06-20-2010, 11:41
определено не е по добре да си последната от колкото първата!! ;)
Твърдо НЕ... темата се изчерпа, КЛЮЧ!!
mlakniwe
06-20-2010, 11:44
Все едно да питаш „Срамно ли е, че не съм станала още курва като другите на моята възраст?“ :-o