Влез

View Full Version : Леко притеснение

myrapture
06-07-2010, 13:01
Еми...И аз сгафих!!Е не точно,но горе-долу...Тъм..С приятеля ми бяхме на селото му за 1 ден и 1 вечер(събота и неделя се прибрахме),но той беше взел само 3 презерватива,а се оказа,че в селото такова нещо като аптека няма!Както става ясно и трите заминаха още през деня и вечерта.Нооо сутринта се събудихме нещо в настроение.Досега само веднъж сме го правили без,размина ни се.И заиграхме се нещо,поиграхме още,френска ала бала (мисълта ми е,че и да е имало предеякулационна течност всичко е заминало)и после го правихме.Но бяхме много внимателни.нито е свършвал в мен нито някъде около,секс правихме само около 15-20 минути и после тои свърши след френска.Малко съм притеснена-да тичам ли за тестове? А ескапел не искам да взимам,че и без това имам малко своенравни хормони... :lol:
ПС:Ние поддържаме много висока лична хигиена,след всеки акт си теглиме по 1 душ,а в наи-лошия случай аз винаги имам в себе си интимни кърпички,така че няма да питам"а дали не му е останало нещо по..?"

stupid0boy
06-07-2010, 13:04
Мисля, че ще е полезно едно тестче да си направиш за всеки случей, но иначе нещо да ти е закъсняло или нещо подобно... ако не... пак си вземи тест за всеки случей... Дано е отрицателен.... стискам палци :) :-) :-)

Blessed666
06-07-2010, 13:07
Поне според мен за сега няма от какво да се притесняваш. Иначе, малко ирония на съдбата си е, че хора, които искат бебе, опитват и опитват, а дълго време не им се получава, докато при други с един малък "гаф" става белята.

Както и да е, изчакай да видиш дали ще ти закъснее цикъла, ако ти закъснява, може тогава за всеки случай да направиш тест. Но недей предварително да се притесняваш.

Isabelle
06-08-2010, 16:24
аз имам подобен въпрос петък ми дойде цикъла и правих секс неделя сутринта но без презерватив не е свършвал в мен купих си тест но още не ми е свършил цикъла... има ли някаква опасност и кога трябва да направя теста?

Gr0zDan0v
06-08-2010, 16:30
Мисля, че ще е полезно едно тестче да си направиш за всеки случей, но иначе нещо да ти е закъсняло или нещо подобно... ако не... пак си вземи тест за всеки случей... Дано е отрицателен.... стискам палци :) :-) :-)+1 :-D

myrapture
06-09-2010, 12:40
Аз да се похваля-всичко е тип топ няма да има кръщене :grin:
Isabelle ако си правила секс докато си в цикъл няма начин да забременееш!!Още по-малко,че ако беше бременна,цикълът ти надали щеше да си продължава...
:shock:

stupid0boy
06-09-2010, 12:42
Isabelle ако си правила секс докато си в цикъл няма начин да забременееш!!Още по-малко,че ако беше бременна,цикълът ти надали щеше да си продължава...
:shock: Охооо много се бъркаш... естествено, че в цикъл можеш да забременееш, но възможността е супер малка...

stupid0boy
06-09-2010, 12:43
аз имам подобен въпрос петък ми дойде цикъла и правих секс неделя сутринта но без презерватив не е свършвал в мен купих си тест но още не ми е свършил цикъла... има ли някаква опасност и кога трябва да направя теста? 12-14 дена минимум след акта...

+ това... 'щом ти е дошло не се притеснявай много, много... но тестче си направи след 14 дена...

myrapture
06-09-2010, 12:51
^ Да,всяко правило си има изкючения,но все пак той дори не е свършвал в нея така че вероятноста е 1:10000000000
И пак казвам ако яйцеклетката беше оплодена,тя нямаше да продължава да е в цикъл,това се случва само при цветната бременност(която е точно толкова рядко срещана) Момичето да не се притеснява,но за собствено успокоение да си направи теста(знам какво е да си се спекъл така :D

TheBeliever
06-09-2010, 12:57
^ Да,всяко правило си има изкючения,но все пак той дори не е свършвал в нея така че вероятноста е 1:10000000000
И пак казвам ако яйцеклетката беше оплодена,тя нямаше да продължава да е в цикъл,това се случва само при цветната бременност(която е точно толкова рядко срещана) Момичето да не се притеснява,но за собствено успокоение да си направи теста(знам какво е да си се спекъл така :D

Има два яйчника, които овулират (произвеждат яйцеклетка) по различно време. Има напълно реална възможност докато организма се изчиства от неоплодената яйцеклетка (менструация) в матката да има вече годна за оплождане такава и да стане гаф. Особено при момичетата с нерегулиран още цикъл. И това няма нищо общо с цветната бременност.
В нейния случай опастност от бременност не мисля, че има, главно защото не е свършвал в нея.

myrapture
06-09-2010, 13:07
Явно нещо аз не съм чела или слушала където трябва :D Е човек се учи докато е жив

stupid0boy
06-09-2010, 13:09
Явно нещо аз не съм чела или слушала където трябва :D Е човек се учи докато е жив Така е... и ето ще научиш още нещо ново... цветната бременност не е толкова рядко... просто рядко се коментира... :)

kalpazanka
06-09-2010, 13:17
Има два яйчника, които овулират (произвеждат яйцеклетка) по различно време. Има напълно реална възможност докато организма се изчиства от неоплодената яйцеклетка (менструация) в матката да има вече годна за оплождане такава и да стане гаф. Особено при момичетата с нерегулиран още цикъл. И това няма нищо общо с цветната бременност.
В нейния случай опастност от бременност не мисля, че има, главно защото не е свършвал в нея.
Пич, само да те светна, че оплождането е в маточните тръби. Не сметнах за необходимо да чета поста по-нататък.

TheBeliever
06-09-2010, 13:23
Пич, само да те светна, че оплождането е в маточните тръби. Не сметнах за необходимо да чета поста по-нататък.

Благодаря за "светването", "пич". Въпреки тази грешка в поста ми, идеята си остава същата. По време на менструация има реален шанс от забременяване.

ladykeisy
06-09-2010, 13:36
:shock:

Значи темата е готова за ключ.

Morozko
06-09-2010, 16:12
Еми...И аз сгафих!!Е не точно,но горе-долу...Тъм..С приятеля ми бяхме на селото му за 1 ден и 1 вечер(събота и неделя се прибрахме),но той беше взел само 3 презерватива,а се оказа,че в селото такова нещо като аптека няма!Както става ясно и трите заминаха още през деня и вечерта.Нооо сутринта се събудихме нещо в настроение.Досега само веднъж сме го правили без,размина ни се.И заиграхме се нещо,поиграхме още,френска ала бала (мисълта ми е,че и да е имало предеякулационна течност всичко е заминало)и после го правихме.Но бяхме много внимателни.нито е свършвал в мен нито някъде около,секс правихме само около 15-20 минути и после тои свърши след френска.Малко съм притеснена-да тичам ли за тестове? А ескапел не искам да взимам,че и без това имам малко своенравни хормони... :lol:
ПС:Ние поддържаме много висока лична хигиена,след всеки акт си теглиме по 1 душ,а в наи-лошия случай аз винаги имам в себе си интимни кърпички,така че няма да питам"а дали не му е останало нещо по..?"

Бременна си!!

Имаш два варианта:
1. Да се самоубиеш
2. Да си гледаш детето

А бе ако децата ми един ден са необразовани и невежи по отношение на секса, като вас, то лично ще ги застрелям! Като ти е свършил в устата как искаш да забременееш, а? Айде гълтай спермата и не се притеснявай.

Все пак има 1-2 % шанс да е изпуснал някоя капка сперма в теб, ма ти тва си го знаеш, за кво ни питаш?

kalpazanka
06-10-2010, 05:23