Влез

View Full Version : Ъм.. съвет =)

DevilWish
06-07-2010, 13:04
Здравейте, не съм мислила, че ще пусна тема тук, но ето, че дойде момента..
Такам с приятеля ми сме заедно 2 години ии в началото на интимните ни отношения винаги аз 'водех' ,защото му бях първата, а той на мен не, винаги аз почвах, правих какво ли не, за да го побъркам.Но за 2 години сещате се, че се поизчерпвам, а не искам да се повтарям.Последните 2-3 месеца винаги той почва и тн, вече става скучно.Той сам ме попита дори дали още имам желание за секс, а аз имам проблема е, никога не взимам инициативата, защото не искам все едно и също да правя.
За днес тъй като ще идва съм си намислила един план =)))
Но искам да чуя идеи . . пример как да започна.Но не ми казвайте само едното от вратата го хвани и му съблечи дрехите, тва е изтъркано вече.
Моля за сериозни отговори.Мерси предварително.

Пс- може да не е само за започването на секса, може и идеи за 'по-нататък'

myrapture
06-07-2010, 13:25
Мислили ли сте за някакви ролеви игри?С моя приятел засега сме си много доволни и от по-обикновенните неща,но мисля задължително да пробвам!Щом става дума за инициатива-една строга учителка например!Както и да го изненадаш според мен много ще помогне.
ПС:Аз на моят 2-3 пъти му правих еротични масажи(тантра-по гръб или ръце без интимните зони),а го лъжех,че са успокояващи и тонизиращи.Момчето продължава да се учудва колко "ободряващи" били :lol: :D
Потърси в google или youtube за масажите(ДЕЙСТВАТ!! :D )

ladykeisy
06-07-2010, 13:43
Хм...ами нареди свещи още от входа, до където искаш да го заведат, купи вино, рози, шоколадови бонбони или ягоди и сметана.Нахвърляй розите при свещите и върху леглото,на което ще си ти по бельо или гола.Вържи му очите и нареди шоколадовите бонбони или ягодите със сметана по тялото си, където искаш и нека той да ги търси...Само му кажи колко броя са и да е внимателен, че едно оцапване на косата или ягода по чаршафите или бельото ти е много гадно и разваля момента.Дори можеш да нарежеш ягодите на резенчета, така ще е по-лесно. А от виното може да сложиш в пъпа си или да му наливаш с устата си в неговата...

babity
06-07-2010, 13:49
Преди време с един приятел си говорихме за най-яките неща, които сме правили/са ни правили. Той сподели, че най - якият му секс е бил с бившата му приятелка, която го накарала да се съблече и после го вързала за леглото. Приложила му всичките му най-люми секс-хватки, поливала го с горещ восък по гърдите, буквално се отъркала цялата в малкия му приятел. Та... той разправяше, че така се "разгорещил", че накрая и се молил като малко дете да започне със същината, щял да се пръсне от кеф.

Grudi_SeXa
06-07-2010, 13:55
babity, трябва да има повече такива жени!

myrapture
06-07-2010, 14:04
babity Дали ще може още малко инфо :grin:
Ама без восъци ако може...

babity
06-07-2010, 14:12
Е, аз нямам чак толкова много подробности. Каза, че му е направила всичките му най - любими неща. Целувки, милувки, орална предполагам... Единственото, за което беше по - описателен беше, че гола се е отъркала цялата в члена му.

hahavteen
06-07-2010, 14:38
Тва с ролевите игри е идея. Годеника ми ме открехна за тия неща защото аз даже не се бях замисляла и да ти кажа е страшно възбуждащо! Дори без костюмчета може (аз такива екстри нямам но не ми и трябват). Иначе секс играчки? Ние имаме нещо малко и като го ползваме се получава винаги много добре. :oops: Това със завързването на очите звучи добре но предполагам си го правила.. Помня че Хоти беше писала преди че понякога праща на приятеля си голи снимки когато наближи времето да се прибере вкъщи или прави еротично клипче и оставя камерата до вратата за да може като влезе да го изгледа а тя го чака в спалнята (може и да не съм запомнила всичко правилно). Може и просто пътечка с еротични бележцици (или снимки) да направиш която да води до спалнята където ти да го чакаш гола/с еротично бельо.

3oPuTy
06-07-2010, 15:26
Защо не смените мястото?!Колкото и еднообразен да е секса (по отношение на пози,например) една смяна на мястото винаги внася някакво разнообразие и положителни емоции :)
А иначе съм съгласна с идеята да го вържеш и изнервиш (а може и той теб) :-D Моя веднъж го закопчах с белезниците му за облегалката на колата и го бях побъркала само с целувки,а покрай него и аз се бях възбудила адски много :oops: Имах чувството,че ще изкърти облегалката само за да успее да ме набара и всичко това само чрез целувки и галене,без никаква орална :-D ...
Може да включите и някоя "играчка за големи".Има толкова различни неща из секс-шоповете,така че ... :)
Костюмите също са интересни,но ако не ти се дават пари просто може да облечеш нещо секси,което да казва "искам те".Мрежест чорапогащник,къса пола,високи обувки и някое потниче ... коса на две опашки,леко рошава и всичко ще е окей (е разбира се ако твоя си пада по подобен стил).А може и да е нещо по-детско и миличко - блузка и боксерки в бебешки цветове,интересни дълги чорапки,небрежна прическа ...

Оффф мога да пиша поне още 30 минути по тази тема :-D

BiGBaDWolF
06-07-2010, 17:00
Купете си 1 Камасутра и експериментирайте :)

mir4eto93
06-07-2010, 17:24
Моя веднъж го закопчах с белезниците му за облегалката на колата и го бях побъркала само с целувки,а покрай него и аз се бях възбудила адски много :oops: Имах чувството,че ще изкърти облегалката само за да успее да ме набара и всичко това само чрез целувки и галене,без никаква орална :-D ... << Това е готино, можеш да го пробваш :)

t0d1t0
06-07-2010, 17:30
лято е => правете го на открито (може и с публика)

gandalfepi4
06-07-2010, 18:52
чети космополитън, понякога имат добри попадения :D

Callisto
06-07-2010, 19:26
Моя много обича, като се облека като секси ученичка. къса плисирана поличка, жартиери, разкопчана ризка и вратовръзка.
Тази събота бяхме на вилата ми. Моята стая е единствената на моя етаж, което е всъщност таванско помещение. Вечерта след вечеря го помолих да оправи масата, понеже аз "имам работа". Качих се на тавана в моята стая и се облякох като секси ученичка, загасих лампите и запалих няколко свещички за романтична атмосфера. Когато той дойде при мен, започнах да му се натискам. Завързах му ръцете за 2те колони водещи към тавана. Направих му стриптиз, а той си умираше от яд, че не може да пипне. Отърквах се в тялото му с гърди, шепнех му мръсотийки на ушенце, галех го и направо се подлуди. Когато успя да се отвърже ми разказа играта от секс. Определено си струваше. :D

SkylineDrift
06-07-2010, 19:33
Але,мале... :X:X:X

3oPuTy
06-08-2010, 11:36
zna4i as sam ot 3 godini nimfomanka i postoqnno si go tikam kato nqma s kogo da go pravq ne vikai gadjeto si,prosto se naebi sama
----------------------------------------------------------------------------
be happy,maitap be :booooomb: :) :grin: :-D :D :-) :razz: :-P :P :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
1.Да си чувала за кирилица?!
2.А за правила във форумите?!
3.Не спами!!!

DevilWish
06-08-2010, 13:16
Мерси на всички.
Това да го завърша и побъркам съм го правила..
секс на открито също сме правили..
идеи от космополитан .. малко са ми клише, но от време на време го чета в интернет.
Това с ролите е идея ,да.Най-вече ми допадна това, което Калисто разказа.Мисля доста скоро да го пробвам =)
Та ако има още идеи добре дошли са, то темата не помага само на мен, а на всички мисля =)

DevilWish
06-09-2010, 12:02
Да, знам, че е глупаво и жалко сам да си качваш темите нагоре, но като гледам колко нови и глупави биват създадени и заключвани си позволих да пиша едно мнение.
Та моля за още съветчета ;)