PDA

View Full Version : Как мога да я накарам да се отпусне ...

boby13
06-07-2010, 14:56
Здравейте. Аз съм момче на 22 и имам приятелка с която много се обичаме и от доста време сме заедно и аз ще съм и първия, тя е девствена, а и аз нямам много опит с момичетата. Вече от доста време пробваме и не се получава, нея много я боли и се дърпа, въпреки че доста търппи. Незнам как да стане правя всичко или поне така си мисля - дълга любовна игра, целувам я, галя я, френска любов и правя всичко за да я предразположа. Последния път даже тя пиина и и беше много хубаво и много се възбуди дори повече от обикновенно, но пак не стана след което се гушнахме и заспахме. Моля ви дайте ми съвет какво още мога да направя защото вече незнам. Предварително благодаря! :-)

Grudi_SeXa
06-07-2010, 15:04
Това с пийването е добра оферта - алкохола действа като афродизиак на жените и им помага да се отпуснат физически и психически. Изненадай я с някакъв романтичен жест към нея, например специално приготвена атмосфера с приглушена светлина/ароматни свещи, приятна музика. Изпийте по 2-3 чаши вино (червено), поговорете си и тогава минете към съществената част. Бъди нежен и търпелив. Шансът за успех е около 90-95%.

babity
06-07-2010, 15:41
Изпробвай нещо романтично както ти казаха по-горе, НО може и пак да не се получи. При някои момичета хименът е по-еластичен, да го наречем. Ако продължава да не ви се получава поговорете с някой по - възрастен, защото ако е така както казвам чичо доктор трябва да мине през нея преди теб.

boby13
06-07-2010, 15:55
Моля ви давайте съвети или споделете как е било при Вас и как сте се отпуснали и настроили за това. :)

FamauseBaby
06-07-2010, 17:25
изкаш дая изчукаш ли ?.. еми след няк0й купон като е на градус слагай гумен0то чорабче и и г0 нахакай .. и т0лкос .. :-D 8)

t0d1t0
06-07-2010, 17:29
ще търпи,няма какво друго да направиш...

unusual89
06-07-2010, 17:39
Моя съвет е да я "отвориш" без презерватив... после си го сложи.

Алкохола също е алтернатива... или някое обезболяващо хапче преди това.

Направи го рязко, като преди това си я възбудил максимално :)

В никакъв случай не го прави с пръсти!!!

Ако болката е наистина нетърпима и не става отидете на лекар (Сериозно! , защото повечето хора предпочитат да се справят сами и си причиняват непоправими щети, заради некомпетентността си )

Callisto
06-07-2010, 18:01
Не ги слушай, когато ти казват да я отвориш без презерватив. Ако я обичаш няма да правиш глупости.
За алкохола-дай и малко колкото за забавата, но не повече от чашка. Номера е само да и се замая главата съвсем леко. 2/3 глъдки са перфектни, колкото са усети алкохола у себе си. От там нататък напиването си е до самовтълпяване. Ако е много пяна наистина ще заспи и нищо няма да стане. Загаси лампите, запали 2/3 свещички и ще стане много приятно. Ползвай лубрикант и я отвори с 2 пръстчета. В началото само средния пръст, а след това и показалеца. За поза: пробвайте кучешката с по-разкрачени крака.

myrapture
06-07-2010, 19:38
Давам ти един съвет,който бях дала и на едно момиче преди време...Остави я тя да определя дълбочината.АЗ бях така с приятеля си- много дълго време просто не се получаваше.
Лягате мисионерската тя те хваща за таза.Първите 3-4 пъти го жади щом те помоли,но после когато вече сеналага да "търпи" вече ще е притръпнала и тялото и ще е попривикнало.Когато знае,че тя контролира нещата е много по-добре(при мен това помогна МНОГО!)Аз съм против изведнъж(а за това да е отгоре също не препоръчвам и ние опитахме-е нямаше сила която да ме накара да седна върху..него :D )
ПС:Много я гушкай и целувай!!Ако искате обърнете и на кучешка,но тя да е легнала само дупето и да е нагоре и ти легни върху нея,като усеща тялото ти близо не е толкова страшно.Успех :P

Lyubeto
06-07-2010, 21:05
За да се отпусне според мен първо само се гушкайте известно време . Приказвайте си, закачайте се , смейте се. Постепенно започни да я галиш тук там , да я целуваш по врата , по гърдите. След това може и по - надоло да слезеш с ласките , но само ако тя иска и с течение на времето. Предразположи я , а не направо да лягате и да се мятате. Така няма как да стане.Ти си написал ,че го правиш , но може би тя иска повече време за ласки. Когато е готова и пожелае да проникнеш в нея , тогава вече може да пристъпите към това . Но за да стане готова трябва да е възбудена на макс. А не да й се е приспало :D

kalpazanka
06-08-2010, 05:17
С алкохола бъди много внимателен. Ако е уморена, ще я хване бързо, ще пресъхне и просто забрави да проникнеш. Не слушай и съвета, който ти дадоха за рязкото проникване- ще я травмираш и психически и след първия път ще се дърпа от теб от страх да не се повтори. Може да оставиш и грешно впечатление в нея, че си груб, себичен и гледаш само своето удоволствие.

BiGBaDWolF
06-16-2010, 15:18
С алкохола бъди много внимателен. Ако е уморена, ще я хване бързо, ще пресъхне и просто забрави да проникнеш. Не слушай и съвета, който ти дадоха за рязкото проникване- ще я травмираш и психически и след първия път ще се дърпа от теб от страх да не се повтори. Може да оставиш и грешно впечатление в нея, че си груб, себичен и гледаш само своето удоволствие.

+++

mirchetu
08-18-2010, 11:59
:D

Whoopdedoo
08-18-2010, 12:07
изкаш дая изчукаш ли ?.. еми след няк0й купон като е на градус слагай гумен0то чорабче и и г0 нахакай .. и т0лкос .. :-D 8)

Гуменото чораБче ли...

Qnkishhh
08-18-2010, 12:12
Не казвам, че трябва да го ръгнеш като животно, но от личен опит казвам, че бавното късане на химена си е чиста агония за момичето.
Моят съвет е първо да вкарваш съвсем малка част от пениса си във влагалището и през това време тя да стимулира клитора си, а може и ти да го правиш, ако сте в удобна за това поза. По този начин нейната възбуда няма да стихва, а ще нараства, заедно с това ще се отпуска. Накрая когато (ако) стигне го оргазъм (клиторен), вече натискаш по-хард, за да скъсаш химена. При мен това спести адски много болка.

Sh@d0w
08-18-2010, 12:16

Гуменото чораБче ли...

Мисля че говори за

http://familyhandycrafts.com/wp-content/uploads/2010/01/sockpuppet.jpg

henrietta
08-18-2010, 17:12
Такива момичета като FamauseBaby трябва да ги забранят със закон.

Аз ти предлагам да я оставиш тя да започне сама. Ти я наблюдавай и ако те пожелае, иди при нея, но бъди нежен. Бъди спокоен, за да й вдъхнеш спокойствие, усмихвай й се, за да я предразположиш. Ако усетиш, че има нужда, й говори с мек тон, тя ще реагира на това.