Влез

View Full Version : Ще трябва ли да присъствам???

kik4otelsim
06-07-2010, 17:49
Искам да попитам трябва ли да присъствам, когато подавам заявление за кандидатстване или могат и родителите да ми го податат. :-o Не ми се ще да губя нито ден от ваканцията! 8) sry ако има правописни, ама много ми се спи. 8-[

UnForgettableDream
06-07-2010, 17:52
Ами от 15 до 21 е срока, така че можеш и на 15 или 16 да отидеш, в началото на ваканцията. Не знам дали е задължително, но лично аз бих искала да отида, не че няма да се доверя на родителите си, но всичко трябва да е под моя контрол. :D Няма да загубиш много ценно време от ваканцията си ако отидеш, стига да не е претъпкано с хора.

SmilezZz
06-07-2010, 17:59
Не е задължително..Може да отиде само родителя,без тебе..Но и моя съвет е да отидеш

kik4otelsim
06-07-2010, 18:02
Ама ако не отиде нищо няма да стане! Така ли? Не само защото не искам да губя ден, а задължите трябва да пътувам на 15 Юни и се съмнявам, че ще мога да отида. Само дано не се наложи. :shock:

UnForgettableDream
06-07-2010, 18:05
Ами до 21 няма ли да си се върнал? По-добре питай класната/ия си, за да си сигурен.

kik4otelsim
06-07-2010, 18:09
Ами до 21 няма ли да си се върнал? По-добре питай класната/ия си, за да си сигурен.

Ще се върна на 1 Юли! 8) Ама ще я питам утре. :)

EndlessVoid
06-07-2010, 18:18
Желателно е и ти да присъстваш :D

fUcKsMiLe
06-07-2010, 18:23
офф .. Няма значение дали ще присъстваш. :? Ако не присъстваш, родителите /или родителят/ ще ти донесат няколко листа .. на които трябва да напишеш:

Желание 1,2,3... .

Също така, ще трябва да видиш и за една малка бележка, на която пише в коя стая са ти изпитите :).. и задължително ученическата си карта вземай /нищо че са ви казали .. аз да напомня :D /, че не пускат .. 8)

Успех на изпитите! /добре че на вас няма да ви дадат задачи за 12-ти клас, като на нас .. ;dd/ :P

kik4otelsim
06-07-2010, 19:19
офф .. Няма значение дали ще присъстваш. :? Ако не присъстваш, родителите /или родителят/ ще ти донесат няколко листа .. на които трябва да напишеш:

Желание 1,2,3... .

Също така, ще трябва да видиш и за една малка бележка, на която пише в коя стая са ти изпитите :).. и задължително ученическата си карта вземай /нищо че са ви казали .. аз да напомня :D /, че не пускат .. 8)

Успех на изпитите! /добре че на вас няма да ви дадат задачи за 12-ти клас, като на нас .. ;dd/ :P

Ами те минаха изпитите, ама благодаря все пак. 8) (това емотиконче много ме кефи)