View Full Version : Такъв тип бански
Здравейте! Знам, че пак ще има коментари от типа " има такава тема" .. е да ама точно такава не намерих!
Въпроса ми е дали някой е имал такъв тип бански, удобен ли е, от къде мога да си взема и ако може няколко снимки ако имате!
http://www2.victoriassecret.com/images/prodlgvw/V299070.jpg
http://www.prikachi.com/files/1532887G.jpg - обаче с презрамка през врата
http://www.swimwearboutique.com/images/des-207-208-i.jpg
Мерси предварително! :)
NoShTnO_iZkUsHeNiE
06-07-2010, 19:15
Удобни са да,но задължително трябва да имаш презрамка през врата и стегнати гърди..Видях такъв тип в New Yorker и в Seven Seconds
Да, аз искам с презрамка :)
slynchoo
06-07-2010, 19:32
О и аз мн искам да си взема такъв за това лято..
извинявай,че ползвам темата ти..но някой ако знае на каква цена са доло-горе тоя тип бански ще съм мн благодарна да сподели.
BlackkStar
06-07-2010, 19:43
В сайта на Ню Йоркър пише 8.95 долнище и горнище отделно. Аз там си харесах горе-долу еидн и исках да меря, ама там имаше само един грозен ярък шарен от този тип... голяма цигания беше.
Влез в сайта на Ню Йоркър. Отиди на Fashion-Showroom избери някое от четирите и после долу има една Mehr Fashion натискаш на него и после Swimwear Special и там втората снимка. Ох, дано ме разбра.
В сайта на Ню Йоркър пише 8.95 долнище и горнище отделно. Аз там си харесах горе-долу еидн и исках да меря, ама там имаше само един грозен ярък шарен от този тип... голяма цигания беше.
Влез в сайта на Ню Йоркър. Отиди на Fashion-Showroom избери някое от четирите и после долу има една Mehr Fashion натискаш на него и после Swimwear Special и там втората снимка. Ох, дано ме разбра.
Може ли линк към сайта ?
Аз имам такъв бански.
Удобен е.
Взех си го от един сайт.
От тук:
http://flirt.delfina.bg/index.php?sesion=MTI3NTk0NTA3OA==&top_category=1&cid=1&action=catalog
koshtramba
06-07-2010, 21:22
Имам малки гърди (никакви) и за мен е перфектен.
за такъв бански трябват хубави цици майна
koshtramba
06-07-2010, 21:40
Ми да, АМА като немам какво да направя, то няма бански, който изобщо да стои добре на безцицие... така, че ..... Бог ме е ограбил яко. :D
Точно този модел седи много добре и на плоските. 8-)
MakeMeLaugh
06-07-2010, 21:45
Ако нямаш наистина хубави стегнати цици и да не са някакви малки - тогава е добра комбинация и красива.
В противен случай е доста неприятно и отблъсквашо.
Нищо лично, мъжко мнение :)
koshtramba
06-07-2010, 21:49
Повярвай, никой бански не е оферта за такъв бюст, така че се избира възможно най-малко отблъскващото. :lol:
VinDiesel
06-07-2010, 21:51
Ако нямаш наистина хубави стегнати цици и да не са някакви малки - тогава е добра комбинация и красива.
В противен случай е доста неприятно и отблъсквашо.
Нищо лично, мъжко мнение :)
Чак пък неприятно и отблъскващо не,но няма да събираш желаните мъжки погледи :)
MakeMeLaugh
06-07-2010, 21:51
^^ Не е вярно изобщо. Има си всякакви трикове и модели за всяка или поне да смекчат или да увеличат ефекта.
Този тип прави по принцип по-плоска жената.
А ако са някакви несъегнати като ги стисне и като настане един мармалад, ужаз.
Този тип не е за всяка.
koshtramba
06-07-2010, 21:54
Разправяй ги на баба ми тия с триковете. Но уей.
MakeMeLaugh
06-07-2010, 21:56
Е кво на баба ми... тя и баба ми ги знае сигурно.
Аз съм мъж, че знам какви ли не варианти, пък ти жена, че се правиш на обидена... пф
Всяко грозно тяло с подходящ подбор дрехи и трикчета може да придобие по-добър вид, не чак пълен ефект де.
И обратното - хубаво тяло, ама като не знае как да го изтъкне става посредствено.
Аз може да не съм жена, ама смятам, че имам вкус
П.П.
Примерно виж на първата снимка на авторката как момичето няма цици и с това изглежда плоска като мъж с шахматна структура... Този тип бански го подчертава още повече. Ако е някой по-стандатен с по-дълбока чашка поне на мен би ми изглеждало, по-малко плоско.
После погледни третата снимка - къде-къде по-привличащо погледа е.
Това ми беше мисълта.
Не обиждам никой, нито искам да засегна, просто казвам мое мнение :)
allshallperish
06-08-2010, 11:39
Според мен малките цици са къде къде по хубави от големите увиснали. Но и според мен тоя бански не е за малки цици. По-скоро трябва да е някакъв тип, който повдига и прави така, че да изглежда, че имаш цици, какъвто е и моя случай. Колкото до кой има грозно тяло и кой красиво - тва е малко субективно.
BlackkStar
06-08-2010, 14:31
http://www.newyorker.de/ за тези, котио искаха сайта
blondeVIP
06-08-2010, 17:31
Абе и при мен когато сме се редили за цици Господ ме е пропуснал и лично мнение като жена /момиче по-скоро/ , е че банския седи много добре и на жени с малки гърди.Лично мнение според теб едно момиче без никакви дадености като сложи някакъв бански с триъгълници /изобщо няма да изглежда като http://4.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu4/SkNnhqgo2OI/AAAAAAAAFdc/SPTup64i1D4/s400/bikini-sexy.jpg / няма ли да е доста по-кофти гледка от http://drehi.org/images/stories/banski-kostum_6.jpg . .
elito6754
06-08-2010, 17:35
Аз пък си мисля, че този бански е за по-малки гърди.
BrokenInnocence
06-08-2010, 18:05
А бе не знам за какви гърди е банският, ама нещото за тоя модел е, че колкото и пъти да съм виждала момичета с такива (момичета с нормално момичешко телосложение имам предвид) винаги някакси им правят раменете да изглеждат ужасно широки. Получава се някакъв странен визуален ефект.
koshtramba
06-08-2010, 18:38
А бе не знам за какви гърди е банският, ама нещото за тоя модел е, че колкото и пъти да съм виждала момичета с такива (момичета с нормално момичешко телосложение имам предвид) винаги някакси им правят раменете да изглеждат ужасно широки. Получава се някакъв странен визуален ефект.
Точно! Но при мен ефектът е добър, защото имам тесни рамене и ги прави много красиви 8) а иначе за циците - не ми дреме, и без тва всички се заглеждат в корема ми, така че е все тая кво горнище ще сложа. :lol:
и без тва всички се заглеждат в корема ми
дай да го видим тоя корем :)
мм не знам, но в другата тема "Бански 2010" най-вероятно си я гледала много от момичетата харесват този тип бански и мослят тази година да са с такъв и това ме навежда на мисълта, че ще върви много тоя бански :) а инъче по темата идея си нямам от къде можеш да си купиш, но другите поне те насочиха :)
umnotodetence
06-09-2010, 21:34
Определено банският е подходящ за малък бюст именно защото не повдига. А по принцип голям естествен бюст винаги има нужда от поне малко повдигане. Не говоря само от естетична гледна точка, по-комфортно е. А и "подрастващите",гледайки масово силиконов бюст по медиите, си мислят, че и големите естествени гърди изглеждат по същия начин като силиконовите :-D
Липса на опит. 8-)
Иначе такъв бански има в New Yorker. Аз много харесвам такъв модел с дървени кръгове между гърдите :D и по бедрата.
Не разбирам много от бански(особено от женски), но имам собствен стил и мога да кажа че 1-вата и 2-рата снимка супер много ми допадат ! Ако имах приятелка бих я посъветвам да се ориентира към такъв тип бански ! Ако евентуално и отиват да си ги закупи. 2-ро > Видях че има имаше накъв спор дали на всички жени с различни бюстове ще им отива точно този тип бански. Та така - Поговорката: На хубав човек всичко му отива ! - (Не е вярно изобщо) Всеки си е индивидуален - 8)
Аз също си търся нещо подобно.
Разгледах в няколко магазина и цените бяха различни - от 20 до 50,60 лв... зависи от марката и материята.
Аз си купих бански с такъв модел горнище и ми харесва как ми стои...Не съм много надарена, но не съм и плоска...мисля, че стои добре и много му се кефя, понеже като се пека махам презрамката и става хубав тен :)
roshlichka
06-18-2010, 16:30
и аз си търся такъв тип бански, но не си намирам във Варна.. умирам за такъв бански.. ноооо немога и немога да си намеря.. ако имам скоро път към Ню Йоркъра ще погледна ако ли не ще се скитам докато не си намеря късмета
Аз съм от по-надарените и този тип бански ми е много удобен, защото придържа гърдите ми добре със закопчалката отзад и зад врата. Когато съм с бански с презрамки ми се изхлузват като плувам и става мазало :X Имам един от миналата година и тази си взех подобен модел отново от Seven seconds, така че може там да провериш, има всякакви цветове и т.н.
http://www.tialoto.bg/images/slideshows/000024927.jpg тоя е мн готин , но според мен не е за плаж...
http://www.tialoto.bg/images/slideshows/000024930.jpg
и този ми харесва
New Silhouette имат много хубави бански и не са много скъпи , и мисля че имаше точно такъв
ElinoOor
06-18-2010, 22:53
Не съм съгласна,че този бански е за надарени момичета.. аз имам такъв и адски ми сплесква гърдите,толкова е грозно,че нямам думи.
по скоро този (без презрамките) е за силиконови гърди....
krisetyYyYyY
06-19-2010, 08:27
onzi den nqmah rabota i si obikalqh bezcelno sofiq minah prez ilienci da razgledam i est si vzeh ne6to ..no tam ima6e edno magazin4e vutre v mola ima6e nai razli4ni banski .. za malki cici .. za sredni cici.. i za bidoni jenata mi obqsni vsq4ko predloji mi modeli..i tn. be6e stra6no mila ot tam si vzeh moq kato zebra e razcvetkata stra6no sexy :grin: :grin: no fototo mi se s4ypi i nemoga da go pokaja :-o
еми , аз ще използвам темата за да попитам .. Такам .. като цяло не съм плоска, ама не съм и надарена, та г/д можете ли да ме насочите към модел бански .. ? :)
milenkaaa
07-06-2010, 08:21
супер си го обеснила - незнам дали някога щях да мога да се опътя в този сайт без твоята помощ (bow)
Мерси, мацка!
milenkaaa
07-06-2010, 08:24
супер си го обеснила - незнам дали някога щях да мога да се опътя в този сайт без твоята помощ (bow)
Мерси, мацка!
Аз имам такъв,даже два.. точно така си е,че трябва или да имаш много стегнати гърди или почти да нямаш защото от една страна ги придържа добре,но от друга е неудобно и изглежда много зле.
и аз си търся такъв тип бански, но не си намирам във Варна.. умирам за такъв бански.. ноооо немога и немога да си намеря.. ако имам скоро път към Ню Йоркъра ще погледна ако ли не ще се скитам докато не си намеря късмета
Вчера видях в Ню Йоркър такъв модел.