View Full Version : Раздяла
Здравейте .
Имах си приятелка , с която бяхме заедно 25 дена.Аз съм на 14 години (7клас), а тя на 13 (6 клас).Първо аз и бях казал , че я харесвам и оттам тръгна всичко...Излизахме , говорихме си ... с 1 дума всичко беше екстра.Бях много щастлив.Дори я обичам . Но днес тя дойде при мен и поиска да поговорим.Каза ми:
Виж сега ти отиваш в друго училище ... аз лятото за 1 месец заминавам в Англия ( само ЗА 1 месец ) и ще се виждаме по-рядко.Ще е различно.Искам да си щастлив , но аз много те ценя като човек ...
С 1 дума РАЗДЕЛИХМЕ се :? :-o :( :( . Аз много Я ОБИЧАМ и искам да си я върна. След като ми каза това тя отиде при своите приятелки и се разплака ( не знам защо ). Но тя казваше на своите приятелки , че ме обича и всичко беше екстра. Много искам да си я върна...Мисля утре да поговоря с нея :
Аз много те обичам и много значиш за мен . Ти си ми всичко и съм готов на всичко за теб , защото наистина много те обичам . За мен не е проблем ако си в Англия , защото съм готов да те изчакам ... стига за теб да не е проблем ... ако реши , че е проблем ще я питам какво я притеснява .... За мен това момиче значи много ... ОБИЧАМ Я ... за мен тя е невероятно и се надявам да се съберем ( НЯМА ДРУГ ! ... моля не отричайте ! )...
мерси предварително :-o :( :-o :-o :-o :( :( :(... Като се сетя за нея ми се плаче ... ;( ...
ТЯ Е УНИКАЛНА ;( нямам думи да изразя колко е великолепна тя ;( ОБИЧАМ Я !
filmimilmi
06-08-2010, 14:54
Тя е бъдеща актириса. :) Ако те обичаше, нямаше да те скъса отсега, а щеше да изчака щастието да продължи докато е възможно. Боли със сигурност, но го приеми като полезен опит, който ще ти е необходим занапред в живота. :)
приятел тя заминава след 7 дена ;(...Наистина ме обичаше ... доказала ми го е и дори други са ми го казвали
filmimilmi
06-08-2010, 16:12
Каквото и да ти е доказвала, това се е случило в миналото, а сега явно е съвсем различно. Та какво й е пречило да прекара последните 7 дни с теб по щастлив и за двама ви начин? Просто й се е приискало да ги прекара с приятелите си и да си почине от гаджета. Ако смяташ, че е възможно да си я върнеш, тогава й звънни и настоявай на всяка цена да се видите. Посрещни я на уговореното място с някакъв семпъл, но сладък подарък (плюшено мече със сърчице или какво там успееш да измислиш), заедно с картичка, в която си написал кратко послание, стихче например, а най-отдолу някакъв послепис, в който да пише, че я молиш за "отсрочка". :) Може и да се получи, но ако откаже да се видите, то значи определено шанс няма.
пп. Напиши тук ако искаш посланието, което ще е на картичката, а ние ще ти дадем съвети дали да промениш нещо.
Провери да нямаш дупка между краката. "Всичко си за мен без теб не мога" хахаха. Остави я да се оправя.
ScarletBite
06-08-2010, 16:28
Провери да нямаш дупка между краката. "Всичко си за мен без теб не мога" хахаха. Остави я да се оправя.
Жесток си. :?
FuckedUp
06-08-2010, 17:27
Чудя се...от къде ги мъдрите тия раоти'? На 13 години ще направиш всичко за нея..ок. Без коментар..
TheGirlNextDoor
06-08-2010, 19:09
бяхме заедно 25 дена.
Аз съм на 14 години (7клас), а тя на 13 (6 клас)
Аз много Я ОБИЧАМ
и един мармот....
не разбирам какъв ви е проблема ... аз искам да ми помогнете е вие веднага ме вкарвате във филми ... Тя каза , че няма се получи и толкова и се съгласих ... това , което искам да кажа е , че сега се нуждая от нея и бих направил много за да си я върна !!!
dimitar_ak
06-09-2010, 10:14
Не се филмирай. 25 дни са това и не може да се каже, че това е връзка. Идва ваканция и почивки. Ще си намериш друга
На 14 си животът е пред теб .. ще срешнеш още многооо момичета.
Но ако наистина я ОБИЧАШ,както твърдиш и се обади и поговорете..можеш да й вземеш някакво малко подаръче на,което ще се зарадва.А ако не се получи и след разговора поне ще знаеш,че си опитал.
бяхме заедно 25 дена.
Аз съм на 14 години (7клас), а тя на 13 (6 клас)
Аз много Я ОБИЧАМ
и един мармот....
http://www.ellewon.com/images/marmot.gif
По темата:К'ва любов,к'ви 5 лева?! :shock: :lol:
BlueFace
06-09-2010, 10:35
:lol: :lol: :lol: Голяма любов за 25 дена е :lol: :lol:
Съчки намирам ... съчки събирам ... 8-)
valdesbg
06-09-2010, 10:39
Абе... чудех се дали да пиша изобщо.
Знам ли...толкова безбожно детински-глупава ситуация е че... направо не мога да повярвам че е реална.
Авторе - ти може да искаш много неща, ама това не значи нищо. Face the real world!
Сядай си на Д-то и учи :)
alonedark
06-09-2010, 11:33
Що бе възможно е...иии аз съм се влюбвала само веднъж и то беше беше връзка продължила точно 31 дена....беше уникално чувство , но за сметка на това болеше много...
А относно автора....емии пич , кво да ти кажа просто се бори за нея и направи всичко по силите си , за да не съжаляваш след време , за това , че не си направил нищо , каквато беше моята грешка!!!
TheGirlNextDoor
06-09-2010, 11:48
не разбирам какъв ви е проблема ... аз искам да ми помогнете е вие веднага ме вкарвате във филми ... Тя каза , че няма се получи и толкова и се съгласих ... това , което искам да кажа е , че сега се нуждая от нея и бих направил много за да си я върна !!!
ние???доооооооооооообре :lol: :lol: :lol: :lol:
ми като си готов да направиш всичко отивай и направи нещо..говори с нея :-o със седене по форумите няма да станеее :?
от написаното.. и количеството написано "обичам я".. разбрах, че не толкова опитваш да убедиш нас, колкото себе си, че я обичаш... ако си я обикнал за няма и месец, евала ти прая.. както и да е, ти си отделна тема.
Тя, от своя страна, е избягала от проблема по най-глупавия и банален начин... първо - оправданието за другото даскало е най-малкия проблем, който можете да имате... 1 месец в Англия - и кво?! Да не е цяла вечност?! Реве пред приятелките си, явно с мисията да те трогне... тая отива в НАТФИЗ, от сега ви казвам... интересно колко много пъти е доказала, че те обича за 3 седмици.. а на хорските думи по-добре да не вярваш :)
Ето реално погледнато как стои проблема ти... никакви филми, никакви сериали, сапунки и реклами...
mincheto
06-09-2010, 15:53
приятел тя заминава след 7 дена ;(...Наистина ме обичаше ... доказала ми го е и дори други са ми го казвали
ще си намериш нова...има време...
kremen4eto
06-09-2010, 16:03
Детински истории, но все пак ще ти отговоря. Нали и аз съм разсъждавала така някога.
1во нито връзката ви от 25 дни е достатъчна, за да я 'обичаш', нито 30 дена са проблем, ако тя те обичаше.
2ро мисля, че тя там в Англия иска да си прави к'вот и е на душата, без да се чувства гузна за т'ва, че ти я чакаш тука.
3то аз май не съм обичала, но съм изпитвала достатъчно силни чувства, че да не питам разни форуми к'во да правя, а да действам инстинктивно, бързо, като ме води сърцето, само и само да имам човека до себе си.
Така че, ако държиш наистина на нея и ако тя е стока, се бори както намериш за добре.
В другия случай (по-добрия според мен), оставяй я да си гледа работата и сядай да учиш. По-късно ще намериш момиче. :)
да ви кажа ... нз ... днес и казах , че много я обичам , че е всичко за мен и съм готов на всичко за нея и , че много я обичам. Тя се трогна ... каза , че ме обича ( явно увърта ) , но така се чувствала по - добре...Знам , че всичките казвате , че не я обичам , но по-силно чувство от това никога не съм изпитвал през целия си живот ... тя каза , че не може да е с мен , а ако стане ще е насила ... Затова мерси на всички , които ми помогнахте . Исках просто да си я върна... мерси ;(;( знам , че ще стрещна и други , но тя е по-особена... как да кажа ... УНИКАЛНА ли :| ... не знам , но определено ми е тъпо за нея , защото друга като нея до сега съм нямал . е това беше мерси отново на всички.А и Tempest наистина мисля , че съм я обикнал и какво да не вярвам на хорксите думи ... та това ми каза най - добрата приятелка , на която винаги съм помагал и тя на мен ...
Нещо не ми стана много ясна картинката с тия 25 дена и с това как сте се обичали,и как тя ти е ДОКАЗАЛА,че те обича...Моля ви,разяснете ми 8-)
FuckedUp
06-13-2010, 12:20
да ви кажа ... нз ... днес и казах , че много я обичам , че е всичко за мен и съм готов на всичко за нея и , че много я обичам. Тя се трогна ... каза , че ме обича ( явно увърта ) , но така се чувствала по - добре...Знам , че всичките казвате , че не я обичам , но по-силно чувство от това никога не съм изпитвал през целия си живот ... тя каза , че не може да е с мен , а ако стане ще е насила ... Затова мерси на всички , които ми помогнахте . Исках просто да си я върна... мерси ;(;( знам , че ще стрещна и други , но тя е по-особена... как да кажа ... УНИКАЛНА ли :| ... не знам , но определено ми е тъпо за нея , защото друга като нея до сега съм нямал . е това беше мерси отново на всички.А и Tempest наистина мисля , че съм я обикнал и какво да не вярвам на хорксите думи ... та това ми каза най - добрата приятелка , на която винаги съм помагал и тя на мен ...
Оффф...Колко си заблудено :-D
Я си прочети поста..."...Тя се трогна..каза, че ме ОБИЧА..."
"...Тя каза, че не може да е с мен, а ако стане ще е насила..."
Излез навън да подишаш малко чист въздух..ЧИСТ ФИЛМ!
DqVoLsKoJeLaNiE
06-13-2010, 12:52
Я се осъзнай! Хората след години брак се развеждат, а ти за 25 дена връзка се ядосваш и вече: "Край,светът е свършил!"...Момичето е решило, че иска да скъсате, не се унижавай, че й казваш, че я обичаш..знаеш ли какъв глупак може да изглеждаш в очите й? Може наистина да се притеснява, че ще се виждате рядко, да е харесала друго момче, да иска да обърне малко внимание на себе си и да бъде сама...Пък и ти сега сменяш училището, ще си намериш поне още сума ти момичета и поне малка част от тях ще скъсат с теб и ще ти разбият сърцето..мислиш ли, че можеш за всяка да плачеш и да ходиш да й се правиш на Влюбения Шекспир като й обясняваш, че тя ти е всичко и че не можеш без нея...? Не си заслужава. Приеми, че сте се разделили и точка. Продължаваш напред и нагоре и няма защо да се филмираш.
Здравейте .
Имах си приятелка , с която бяхме заедно 25 дена.Аз съм на 14 години (7клас), а тя на 13 (6 клас).Първо аз и бях казал , че я харесвам и оттам тръгна всичко...Излизахме , говорихме си ... с 1 дума всичко беше екстра.Бях много щастлив.Дори я обичам . Но днес тя дойде при мен и поиска да поговорим.Каза ми:
Виж сега ти отиваш в друго училище ... аз лятото за 1 месец заминавам в Англия ( само ЗА 1 месец ) и ще се виждаме по-рядко.Ще е различно.Искам да си щастлив , но аз много те ценя като човек ...
С 1 дума РАЗДЕЛИХМЕ се :? :-o :( :( . Аз много Я ОБИЧАМ и искам да си я върна. След като ми каза това тя отиде при своите приятелки и се разплака ( не знам защо ). Но тя казваше на своите приятелки , че ме обича и всичко беше екстра. Много искам да си я върна...Мисля утре да поговоря с нея :
Аз много те обичам и много значиш за мен . Ти си ми всичко и съм готов на всичко за теб , защото наистина много те обичам . За мен не е проблем ако си в Англия , защото съм готов да те изчакам ... стига за теб да не е проблем ... ако реши , че е проблем ще я питам какво я притеснява .... За мен това момиче значи много ... ОБИЧАМ Я ... за мен тя е невероятно и се надявам да се съберем ( НЯМА ДРУГ ! ... моля не отричайте ! )...
мерси предварително :-o :( :-o :-o :-o :( :( :(... Като се сетя за нея ми се плаче ... ;( ...
ТЯ Е УНИКАЛНА ;( нямам думи да изразя колко е великолепна тя ;( ОБИЧАМ Я ! да не ти пука