View Full Version : За менструацията
paunovoperce
06-08-2010, 18:11
Искам да попитам дали е възможно да имам бяло течение(което се появява 14 дена преди менструацията),а да не ми дойде?
vaseto0o
06-08-2010, 18:14
Бяло течение 14 дена преди менстроациа :shock:
paunovoperce
06-08-2010, 18:18
Мхм...Не при всички жени симптомите са еднакви...едни ги боли нещо,други не знам си кво...но бялото течение е често срещано.
TheBeliever
06-08-2010, 19:22
Може би има предвид вагиналния секрет, който покрай овулацията става по-гъст и бял. :-o Ако е така, това не е гаранция, че ще ти дойде. Може в тези оставащи 14 дни да си забременяла.
paunovoperce
06-08-2010, 19:29
Точно от това се страхувам :shock: :shock: :shock: Старх ме е да си направя тест,защото не знам какво ще излезне.Остават още 3 дена до истината.А възможно ли е да закъснее?Моят цикъл още не се нормализирал...ще си язям чорапите :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: много ми е притеснено :lol: :lol:
TheBeliever
06-08-2010, 19:36
Нямате елементарна сексуална култура, а тръгнали секс да правят.
Седмица след рисковия полов акт си направи тест. Или на първия ден от закъснението. И вземи да се образоваш малко на тема секс, поне да знаеш какво се случва в собственото ти тяло. Срамота!
Нямате елементарна сексуална култура, а тръгнали секс да правят.
Седмица след рисковия полов акт си направи тест. Или на първия ден от закъснението. И вземи да се образоваш малко на тема секс, поне да знаеш какво се случва в собственото ти тяло. Срамота!
+ МНОГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!