Влез

View Full Version : "Няма неизпълнени желания - има изоставени мечти"

wasch0
06-08-2010, 19:43
Здравейте : )
знам, че ще ми кажете зарежи го, има хиляди дурги.. има ама аз искам и обичам него ! просто той е това,което търся.. НО .. той знаеше, че имам чувства към него (аз самата му признах) отговорът беше "какво ми харесваш.." след близо две седмици пише на момиче, на което знае, че имам оргомно доверие и ще ми каже какво са си писали.. прави й намеци, че я харесва, а после отрича.. аз реших да се водя по "Покажu на едuн човек ,че можеш u без него u той сам ще те nотърсu!" спрях да му пиша, отговарям му на това, което той пише, но някак си безразлично..
Мина време, осъзнах, че няма да му липсвам.. а толкова го искам .. както са казали "Няма неизпълнени желания - има изоставени мечти" не искам да изоставя своята, но за бога, какво мога да направя :(

ScarletBite
06-08-2010, 19:49
Решил е, че си го отлюбила.

VeNiTo0
06-08-2010, 20:09
При мен е почти същото. И аз се питам какво да направя. Пробвах и това да не му говоря както теб.. нО.... И сега кфо ... стоя всяка вечер и слушам тъжна музика ... мн яко просто ... :@ :@ :@ :@ ... Единственото, което той ми каза и което си повтарям е: ЩЕ МИ МИНЕ ТРАЙ! само това мога да те посъветвам :( за жалост ;( ;(

mechtaq_za_teb
06-09-2010, 07:02
ЩЕ МИ МИНЕ, ТРАЙ! Да, точно така е. Винаги, когато искаш да го потърсиш... си го повтаряй и спазвай. Наистина ще дойде момент и ще ти мине.

Paramour
06-09-2010, 08:55
При мен е почти същото. И аз се питам какво да направя. Пробвах и това да не му говоря както теб.. нО.... И сега кфо ... стоя всяка вечер и слушам тъжна музика ... мн яко просто ... :@ :@ :@ :@ ... Единственото, което той ми каза и което си повтарям е: ЩЕ МИ МИНЕ ТРАЙ! само това мога да те посъветвам :( за жалост ;( ;(

valdesbg
06-09-2010, 09:48
"Няма неизпълнени желания - има изоставени мечти"

Това... е клише, което не е вярно. Защото идва един момент, след който всичко което влагаш започва да струва повече отколкото резултата който ще получиш. И накрая става нещо като да платиш 100 лева за една дъвка. (тук не се хващай за примера, а виж принципа). И дефакто целта се обезсмисля.

В твоя случай момента да се откажещ вече е дошъл. той ти е показал че няма да му липсваш. От там нататък... каквото и да направиш ще бъдеш в ролята на клоун. Т.е. няма да те възприемат насериозно.

Така че миличка - всичко си има цена. Не плащай за дъвките, на които не им липсваш по 100 лв.

wasch0
06-09-2010, 10:46
благодаря, valdesbg :smt008
много ми помогна.. и да наистина си прав

wasch0
06-09-2010, 13:10
а може ли още мнения :oops:

wasch0
06-09-2010, 14:10

мда това беше моята цел.. да видя дали ще му липсавм, но явно не :-k

mincheto
06-09-2010, 15:21
wasch0,
имах същата история преди година и нещо.
Просто кажи му (МАЙНАТА ТИ) и го зарежи.Иначе ще страдаш много като мене...

anonymous708973
06-09-2010, 15:31
благодаря, valdesbg :smt008
много ми помогна.. и да наистина си прав

Даам, адашът спаси положението за пореден път 8) :-D Но да, момчето е решил, че на теб не ти пука за него. Малко е късно, затова защо не се възползваш от невероятната възраст, на която СМЕ, и не се огледаш наоколо? :wink:

ScarletBite
06-09-2010, 16:00

Ами прекалено убедителна си била.

wasch0
06-09-2010, 16:01

Ами прекалено убедителна си била.

определено и той после се похвалил на моя приятелка и аз му написах е радвай се :?