Влез

View Full Version : Предразполагане ...

ChalgaKiller
06-08-2010, 20:45
Първо здравейте на всички . От доста време следя форума , но съм по- скоро чукча читател не писател :D .. Та да ви споделя и моя "проблем" . Значи аз съм на 17 почти приятелката ми е на 16.Говорим си често на тема секс и тя ми сподели , че вече се чуства готова да го направим . Но тук идва и проблемът ни , попринцип тя е много срамежлива и когато доиде време да го направим ще се спече страшно много ( от година и нещо сме заедно познавам си момичето ).Та решил съм си аз , преди веднага да се гмурнем в дълбоките води на вагиналните удоволствия (хаха готино прозвуча :D ) да и направа няколко пъти орална та когато момента настъпи да се чуства по-уверена и да не се притеснява толкова . Но както казах тя е много срамежлива и въпросът ми към вас е как да я предразположа , да я накарам да желае орална . Опитвал съм с опипвания отдолу , натискания и т.н. обаче тя се дърпа . Когато я попитам защо се дърпа тя ми казва - ми неудобно ми е ...
Та ако можете да ми кажете как да накарам моята срамежливка да се съгласи на орална златни ще сте ... :)

fear4o
06-08-2010, 20:48
Ами единственото, което се сещам за момента е да пийне малко!
Алкохола(в умерени количества) действа успокоително и отпускащо!

emka
06-08-2010, 21:02
Всичко е защото тя е девствена и вс е ново за нея.Предлагам ти да продължаваш с опитите ама не ставай нахален.Продължавай от време на време с натискането и с опипването.така няма къде да отиде и ще и мине рано или късно срама,а и като започнете сериозната работа няма да се притеснява толкова.Отначало и аз бях така с моят приятел,срамувах се много ии се дърпах,но той имаше търпение и с времето срама минава.Дори тя сама ще започне да го желае и прави.Кажи и да остави всичко в твой ръце,да не се притеснява първия път от нищо най-вече от теб.успокоявай я.

Grudi_SeXa
06-08-2010, 21:06
Ако ще ползваш алкохол - нека е червено вино, 1-2 чаши правят чудеса, а и няма опасност да й стане зле, да й се драйфа и т.н., просто ще я отпусне. Гушкайте се, говорете си за нещо приятно и като усетиш, че поддава й кажи, че искаш да й направиш малък подарък, като й доставиш "малко френско удоволствие".

Би трябвало тая тактика да свърши работа. ;)

babity
06-08-2010, 22:01
Да, да! Простете ми, ама ако искаш по - бързи резултата пийнье му е мамата! И аз така си падам парче срамежлива и като започнахме да се виждаме с моя човек (че и година и половина след т'ва) не исках и дума да чуя ни аз на него нещо да правя, ни той да мен. Да я видиш кака ти как го посрещна с отворени обятия на един купон. С един поглед, буквално "олеле майко!", с едни прегръдки и целувки... За онова време не крачка напред направихме, ми един цял маратон минахме. Разбира се, след т'ва като се виждахме на трезво пак беше суша, но с времето се отпуснах. Отплеснах се... Работата е веднъж да я накараш, после като види к'во аджеба и мислиш сама ще си търси!

fear4o
06-09-2010, 07:40
Ако ще ползваш алкохол - нека е червено вино, 1-2 чаши правят чудеса, а и няма опасност да й стане зле, да й се драйфа и т.н., просто ще я отпусне. Гушкайте се, говорете си за нещо приятно и като усетиш, че поддава й кажи, че искаш да й направиш малък подарък, като й доставиш "малко френско удоволствие".

Би трябвало тая тактика да свърши работа. ;)
Абе може и да не носи на алкохол и да стане мазало с тея 2 чаши!

Grudi_SeXa
06-09-2010, 09:35
Да, може и да се натрови и да умре от 2 чаши вино. Аре стига глупости.

fear4o
06-09-2010, 09:37
Да, може и да се натрови и да умре от 2 чаши вино. Аре стига глупости.
Не говоря за това!
Майка ми примерно я хваща от 1 бира!
Не мисля, че пича иска да напива гаджето си!

Grudi_SeXa
06-09-2010, 09:38
Братле като знаеш какво всъщност иска пича, вземи иди и я оправи вместо него, нали си компетентен по всички въпроси. :-D

YouDontKnowMe
06-09-2010, 09:46
За виното сте прави. И аз май бях пийнала вино , когато ми беше за първи път.

fear4o
06-09-2010, 09:47
^ Окей, само да ми каже адрес ! :D :D :D

Grudi_SeXa
06-09-2010, 11:57
За виното сте прави. И аз май бях пийнала вино, когато ми беше за първи път.
Тва е божествена напитка, ненапразно е популярна от толкова отдавна. 8)

kalpazanka
06-09-2010, 13:22
Ще се самоцитирам от вчера, защото ме мързи да пиша едно и също нещо по два пъти.

С алкохола бъди много внимателен. Ако е уморена, ще я хване бързо, ще пресъхне и просто забрави да проникнеш. Не слушай и съвета, който ти дадоха за рязкото проникване- ще я травмираш и психически и след първия път ще се дърпа от теб от страх да не се повтори. Може да оставиш и грешно впечатление в нея, че си груб, себичен и гледаш само своето удоволствие.
от тази тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=7431472&highlight=#7431472

ladykeisy
06-09-2010, 13:55
Аз бях много срамежлива и с бившия много време ме държа...Около 5-6 месеца някъде,че даже и повече.После се отпуснах и нямаше проблеми.Като скъсахме и тръгнах със сегашния ми приятел малко ме беше срам от него...но ми мина бързо.Въпрос на предразполагане е.Понякога не е лошо да пийнеш, но после може да се изтълкува грешно( примерно: "Ти ме напи и се възползва от мен...") Така,че внимавай.

VinDiesel
06-09-2010, 15:36
Най-тъпото нещо е ,да предразполагаш момиче с алкохол.Една бивша на мой рожден ден,тамън ходехме от 2 3 седмици и не бяхме си оплели органите.....Та тя пийна малко и по едно време нещо заби.Питам я какво има,да не ти е лошо,нещо искаш ли?Тя ми отговори с поглед и лека физиономия :D ,при което аз и отговорих със :?.На другият ден ,не ми се беше расърдила ,но се усещаше напрежение :D .Обясних й,защо не съм искал.Бяхме още в период на опознаване и тя много се зарадва на това мое мислене ,и постъпка.

BiGBaDWolF
06-16-2010, 15:10
Ми като и е неудобно не я пипай да загори малко и че си изяде сама П*тката .. Иначе сериозно-Не мога да си представя как може да и е неудобно от тебе .. Все пак се обичате (предполагам) ако я е срам от тебе нещо не е наред ...

SpOrTs_GiRl
06-16-2010, 18:37
Не знам, на мен не ми ахресва идеята с пиенето... Просто трябва да те пожелае, погледни в очите, кажи й че я обичаш и желаеш.. Защо трябва да пие, ако найстина те желае?

DemonchY
06-16-2010, 20:16
нз пичага, според мене трябва да я убедиш с думи :-o смисъл ако не й кажеш, че няма от кфо да я е срам и т.н. и й обясниш колко го желаеш а у... не вярвам да откаже на 100%тово удоволствие :grin:
НЕ Я НАПИВАЙ!! ГОЛЯМА ГРЕШКА!! ще си патиш после.. повече от чаша - чаша и половина НЕ че... да не останеш хептен без нищо :lol: най-важното е да я убедиш във всичко което казваш, да знае, че си искрен :)