Влез

View Full Version : Объркан проблем и ужасен живот (момче-16)

forthisquest
06-08-2010, 20:53
Първо ще започна с това че темата е малко по-различна по простата причина че и аз съм такъв и ако в някой се породи чувство на злоба и гняв - ще го помоля да си избере един от двата бутона ''Затвори'' или ''Назад'' ! Излишни коментари не искам !

Като казвам че съм по-различен то вече се досещате какъв съм. Няма да изпадам в подробности и ще карам направо. Последните няколко години осъзнах че нещо с мен се променя. Промених се и то много. Опитвам се да не го показвам по какъвто и да е начин. От скоро обаче започнах много силно да се замислям.
В училище съм изключително уважаван човек. Но и много харесван. Момичетата ме заобикалят, прегръщат ме, целуват ме а аз не изпитвам нищо към тях и това показва всъщност какъв ''късметлия'' може да е един човек. Вчера едно момиче ми предложи да ходим. Стоя и се чудя какво да кажа. Към хора които нямам никакви чувства. Едновременно не мога да ходя с човек, който не харесвам и в крайна сметка всичко ще завърши лошо, но и едновременно с това не мога да призная. Къде ще отиде цялото това уважение, което получавам от всичките ми приятели. Виждам как всички се обръщат към 'различните' хора. Аз не изглеждам като такъв. По никакъв начин не може да се разбере че има нещо различно в мен. Писна ми от този вечен филм и гадната ми роля. Навън се сдържам във всяко едно отношение и не показвам почти никакви чувства и емоции от страх и с цел някой да не разбере. Като се прибера вкъщи излизам от филма и мисля ''Какво пък ще стане ако кажа'' Вече съм толкова объркан че не знам за какво да живея. Аз също обичам и харесвам но не мога да го показвам. Да не говорим че сега с едно момче постоянно се заглеждаме и подозирам че и той е такъв като мен. Той ми харесва - виждам как се държи и сякаш той също е различен. Като си помисля за него въздишам и си казвам ''няма смисъл'' Не мога едновременно да обичам, но да бягам и да се крия, а и какво ще стане ако се окаже че човека си е напълно нормален. А как да му покажа че аз съм обратен, при положение че не ми личи ......... Ще се застрелям или ще се хвърля от някъде. По принцип съм човек, който мисли страшно много за бъдещето си. А мен какъв живот ме очаква - вечно бягане или омраза от хората - вие какво бихте избрали.

Искам точни, ясни и добронамерени отговори, защото повечето ще погледнат темата с усмивка а всъщност това на мен ми е единственият голям проблем и това е прагът, който ме спира да бъда щастлив .. #-o

tuzaro
06-08-2010, 20:58
има решение за тебе, викат му газова камера.

forthisquest
06-08-2010, 21:00
има решение за тебе, викат му газова камера.

не ме устройва

mArMaLaDkA
06-08-2010, 21:01
Страхливците нямат пол и сексуална ориентация, само т'ва ще ти кажа.

valdesbg
06-08-2010, 21:01
Ей аман от филмирани тийнове с хаос в главите.

Авторе нищо лично срещу теб - това е резултата от една грешка доста отдавна в държавата България.

Ако искаш да си гей - бъди гей. Ако не искаш - ми не бъди (:

Да си гей е избор на личността, както и да си хетеро :) И всичко е в главата на индивида.

LadyDi
06-08-2010, 21:02
По принцип, бих ти казала да не "плащаш данък обществено мнение". Но фактът и простата истина е, че живееш в общество и няма как да не се съобразяваш с него.
В училище е трудно - ще срещнеш подигравки и недобронамереност, която дори може да граничи със злоба. Не обичат различните и не ги толерират. На един по-късен етап от живота ти, това би било по-леко за смилане от останалите, но днес... ще ти е трудно.

Уверен ли си, че това е същността ти? Че не си подведен от обърканите хормони на пубертета?

Имах такъв съученик навремето. Всички подозирахме, но той никога не обели дума по този въпрос, въпреки честите подмятания и подигравки. Но днес ни е много по-лесно да приемем факта, че живее с мъж, да го разберем и да не го сочим с пръст...

Няма как да ти дам по-добър съвет от това, просто защото възрастта ти е от най-трудните.

forthisquest
06-08-2010, 21:09
По принцип, бих ти казала да не "плащаш данък обществено мнение". Но фактът и простата истина е, че живееш в общество и няма как да не се съобразяваш с него.
В училище е трудно - ще срещнеш подигравки и недобронамереност, която дори може да граничи със злоба. Не обичат различните и не ги толерират. На един по-късен етап от живота ти, това би било по-леко за смилане от останалите, но днес... ще ти е трудно.

Уверен ли си, че това е същността ти? Че не си подведен от обърканите хормони на пубертета?

Имах такъв съученик навремето. Всички подозирахме, но той никога не обели дума по този въпрос, въпреки честите подмятания и подигравки. Но днес ни е много по-лесно да приемем факта, че живее с мъж, да го разберем и да не го сочим с пръст...

Няма как да ти дам по-добър съвет от това, просто защото възрастта ти е от най-трудните.

имам чувството че с всеки ден започвам все повече да мразя хората... имам чувството че никога няма да намеря човека и никога няма да бъда уважаван .. всяко инфантилно мниение на някой от форумците ме кара да се чувствам по-зле. искренно ви пожелавам децата ви да се родят обратни да видим тогава дали ще са за газова камера !

LadyDi
06-08-2010, 21:12
Не се пали толкова, не е като да не си го очаквал...

forthisquest
06-08-2010, 21:13
Не се пали толкова, не е като да не си го очаквал...

паля се защото никой не може да се постави на мое място . Всички са прекалено смели и взимат винаги точните решения. Поне ви питам вие какво бихте направили ? И е нормално човек да се пали когато играе срещу всички и е сам.

LadyDi
06-08-2010, 21:15
Защо смяташ, че си сам срещу всички.
И + това, няма как да ти кажем какво бихме направили ние, защото не бихме могли наистина да се поставим на твое място.

Аз те разбирам (донякъде) и това е от гледната точка на човек, който толерира различната сексуална ориентация. Но не мога да знам какво бих сторила аз, ако някога си падна по жена.

Не реагирай така остро, това все пак е форум :)

Lancelot
06-08-2010, 21:19
Да, не можем ,да се поставим на твое място, но тогава защо дойде тук за съвет? Това е форум, ясно е, че ще има хора, които ще се отнасят лошо с теб. Даже с нормалните се отнасят зле, пък какво остава за човек като теб? Голяма част от обществото не ви приема, това трябва да ти е ясно.

Моят съвет е да бъдеш такъв, какъвто искаш да си. Ако хората в класа, са ти приятели, и като казвам приятели имам в предвид ПРИЯТЕЛИ, ще те разберат и приемат. Трябва да ти пука само за мнението на тези, които са ти скъпи. Майната им на другите. Не може да се харесаш на всички. Замисли се какво ще кажат тези твои скъпи хора и тогава мисли какво ще направиш.

Точно защото не можем да се поставим на твое място, най-добрият отговор ще си дадеш сам. Ти знаеш какво искаш и дали си готов да рискуваш за да го имаш, или предпочиташ да изживееш живота си като някой, който не си.

mArMaLaDkA
06-08-2010, 21:19
И все пак има и други форуми, специално за хора с различна сексуална ориентация, от които можеш да черпиш повече опит, отколкото тук. :)

Ти ще продължиш да се палиш, да се нервиш и да се озлобяваш, 'щото си объркан и защото си притъпяваш чувствата. Предразсъдъците са лошо нещо, още повече, когато позволиш чуждите да объркват собствения ти живот.

forthisquest
06-08-2010, 21:26
остава ми просто да се покажа такъв какъвто съм .. не ми пука вече .. проблема е кога ще намеря смелостта да кажа на някои хора, които най-малко очакват ..

LadyDi
06-08-2010, 21:28
Колкото по-скоро, толкова по-добре за теб самия.

forthisquest
06-08-2010, 21:31
Покажи се пред някой скинар и ще ти оправи проблема .

ей глупак не ти искам грозния коментар .. познавам много скинари и се показвам пред тях но като не знаят хората аз какво да направя .. ти нямаш ли си друга работа. вече толкова се озлобявам че искам да бия някой до смърт

maximus1993
06-08-2010, 21:31
Аз съм на друго мнение.. може би не трябва да "се издаваш". По добре остави нещата така както са , засега.. след 2 седмици свършва даскало.. Идва лятото - ще можеш да помислиш спокойно над сексуалността си.. щото веднъж кажеш ли, така си остава за цял живот.. затова не бързай!

BunnyD
06-09-2010, 15:00
Dude, мисля, че точно тея години не са най-подходящите да покаваш каквото и да било различие... най-малкото ще се сблъскаш с огромна стена от злоба, арогантност, подигравки ...такава е възрастта, такава е средата... Аз самата съм страшно доволна от факта, че вече не ми се налага да се справям с всичката тази помия, която съм срещала в тея среди... Та, казвам ти - един ден ще завършиш, ще видиш, че живота не е такъв, какъвто е бил... Ще намериш хора като теб и всичко ще бъде нормално... Просто сега не му е времето според мен! Упехи и вс най-хубаво :-D

BunnyD
06-09-2010, 15:01
П.С. извинявай за емотиконката беше без да искам :)

anonymous708973
06-09-2010, 15:27
Тоест, в общи линии питаш как да различиш, че някого отсреща е гей? Ами , знам ли, по американските филми отиват в гей-бар и се "забиват" :?А за това момче... ако бях на твое място, щях да поразпитам за него.

justwondering
06-09-2010, 16:31
Доколкото мога да се поставя на твое място, бих постъпила така: първо бих се уверила, че наистина съм обратна- защото, както казаха, признаеш ли веднъж, остава ти славата до край. И бих казала само и единствено на най-добрите ми приятели, тези, които вярвам, че няма да ме предадат. Ще ти е по-леко, като имаш рамо, на което да се облегнеш. Моят съвет е: ако ще казваш, кажи, че си би. След години, като преминеш пубертета, може да се окаже, че не си гей, а че просто е от хормоните. :) Наистина ти съчувствам и ти пожелавам да намериш човека, който ще е до теб до смъртта ти, било то мъж или жена! :)

tuzaro
06-09-2010, 17:18
Покажи се пред някой скинар и ще ти оправи проблема .

ей глупак не ти искам грозния коментар .. познавам много скинари и се показвам пред тях но като не знаят хората аз какво да направя .. ти нямаш ли си друга работа. вече толкова се озлобявам че искам да бия някой до смърт :lol: :lol: :lol:

MaLkaTa_LaDy
06-09-2010, 17:30
На тези години стават някакви обърквания на хормоните. И аз, която попринцип съм чусто хетеросексуална изпитах влечение към жена. Първо можеш да кажеш на майка си, ако считаш за възможно и на баща си. После може да отидеш на психолог. Те си разбират работата и ще ти помогнат да разбереш дали наистина си гей или би... и като цяло да се справиш с проблемите покрай сексуалността си. Но недей да казваш на повече хора. Просто това се приема ужасно зле и можеш да паднеш мнооооого ниско.

Mark123
06-10-2010, 21:08
Мога да кажа че аз те разбирам!И аз съм гей и почти на 16!какво да ти кажа знаеш ли не живота няма да е такъв аз искрено вярвам че аз за мен си след време смисъл като завърша даскало живота ми ще се промени много смисъл такъв ще намеря хора като мен и така нататъка,но докато сме ученици, никой не е казал да го криеш,но никой не е казал и да го признаваш освен пред себе си и докато сме ученици ще трябва да го крием от другите!и аз да споделя нопоследък,намам гадже,си мисля как иамм човек който да ме обича и постоянно сме заедно но едва ли ще стане скоро не не искам да задълбочавам защото не искам да се натъжавам но знаеш ли аз ако имах някое момче което като теб ме заглежда или нещо подобно поне бих пробвал или поне да се запознаем!Пожелавам ти успех!