View Full Version : Зрелостници - къде ще кандидатствате?
Sashakiss
06-09-2010, 14:24
Матурите минаха. Много хора са ги взели. Редовната кандидатстудентска кампания ще почне скоро.
Къде смятате да кандидатствате и каква специалност искате да учите?
chemist9009
06-09-2010, 14:27
ХТМУ-София
специалност:фин органичен синтез
Organic Chemistry is my passion
gofeto917
06-09-2010, 14:43
Техническия в Мюнхен. Специалност: Електроинжинер с информационни технологии
littlebaby
06-09-2010, 14:45
София/ Варна/ Свищов/ Пловдив - маркетинг или мениджмънт
Здравейте седмокласниции! :) Чудя се вече дълго време :!: къде искам да вляза...в езикова или в училище с индивидуален прием
Ходих на изпит по бология, но бала е страшно нисък - 25 някъде. И това ми остава резервен вариант, в никакъв случай няма да остана в 33 ЕГ, там остават само двойкарите. Мислех си за || английска, от втори клас уча английски език, но от друга страна искам да го науча перфектно. Има и друг вариант, да ме приемат в друга езикова и да науча още един език, например испанската. Но не знам как ще се справям. Моля за малко инфо...колко думи се учат на ден и на вас деветокласници трудно ли ви е след като сте учили цяла година испански? ..... само мисля за тези училища...pls :-| отговорете. Посъветвайте ме къде е по-добре да вляза.
:) :):):):)
xpopuchi
06-09-2010, 15:10
:-D
xpopuchi
06-09-2010, 15:20
Аз сега съм в шести клас, :D но догодина мисля да кандидатствам в:
ДФСГ Интелект (специалност: Оперативно счетоводство),
ГПЧЕ (специалност: Английски език / Френски език) :grin:
"Професионална Гимназия По Туризъм "Алеко Константинов"" (Специалност: Организация за хотелиерството; Професия "Хотелиер"; квалификация: 3-та степен интензивно изучаване на Итаниански език)
Поздравления, още от сега мислиш за това... :)
Аз съм толкова неориентирана, но и с тебе ще стане така, ще влезнеш в един омагьосан кръг, от който ще излезнеш чак, когато те приемат ... за съжаление! Желанията ще ти се променят поне 5 пъти ... така стана с мен :)
Темата е за зрелостниците:)
SmilezZz
06-09-2010, 16:18
hris4e,xpopuchi
Има тема за седмокласниците - така,че да не спамим излишно в темата
victimofpain
06-10-2010, 07:27
Вие знаете ли какво е "зрелостници" или 7 клас сте навсякъде:Д
И аз това се чудех .. какво е зрелостник :lol: :lol: :lol:
Тааа за сега мисля:
-> ВВМУ "Никола Вапцаров" гр. Варна
Специалност: Военноморски комуникационни и радиотехнически системи
-> ТУ гр. Варна
Специалност: Електроника
-> Пловдив факултета по биология
Специалност: Биология
>> Нямам особено желание за 3тото ... няма да откажа ако ми подхвърлите някаква идея да кандидатствам с биология :}