Влез

View Full Version : Избор на училище след 7 клас / 2010 г.

hris4e
06-09-2010, 14:41
Здравейте! :wink: Седми клас съм. Тази година ще кандидатствам. Относно изпитите ..... горе-долу минаха добре. Надявам се да ме приемат в елитно училище, за нищо на света няма да остана 33 ЕГ, защото от първи клас съм в 33 ОУ "Санкт-Петербург". Училището е добро, а учителите изискват много. Обаче с гимназията не е така, там остават само двойкарите и нищо не можеш да научиш. Поради тази причина съм се запътила към по-елитни училища. Някой може ли да ми даде инфо за испанската гимназия...pls. Чудя се, ако ме приемат иии вобще в езикова гимназия...дали ще мога да усвоявам материала. Знам, че в 8 клас се учи само езика, български, мат иии останалите развлекателни предмети. От 9 клас се учи всичко, каквото в седми, но на определения език. Не знам дали ще мога да се справя. Тези, които са в испанската гимназия, бихте ли ми казали колко думи се учат на ден и дали ги учите лесно. Аааа нямам нищо против униформите, но да попитам...носите ли?

Благодаря предварително!
Някой, ако се е запътил кам езикови, да пише...
Пишете и като ви приемат :!: ... можем да се запознаем

SmilingGirl
06-09-2010, 18:00
Зравейте, аз също съм се насочила към езикова гимназия и се надявам да ме приемат.Може би, ако ми стине балът ще пиша 1 Нег, 2 Нег, 1 Испанска.Първоначално исках да пиша и 1 Аег, но в последствие чух от мои приятели, които сега учат там, че нивото на гимназията е паднало пък и като гледах Английската миналата година беше сред първите места на матурите, а сега в интернет пише,че даже не е и в първата десятка.Иначе е вярно, че много се учи английски, но казвам какво напоследък чувам. :) :wink:

hris4e
06-10-2010, 13:06
И аз също съм се насочила към езикова, защото искам да науча добре език и да се махна евентуално от тази държава...ноооо това са далечни планове

sasheto0o
06-10-2010, 14:32
Може ли и осмокласници, които искат да кандидатстват да пишат ?? :D По темата : Дано да ви приемат там ,където искате .. :-)