PDA

View Full Version : 2 въпросчета

darsit0
06-09-2010, 18:00
ами кажете някакви храни, които да не са много калорични (не съава въпрос за салати, плодове, зеленчуци и т.н., тях ги знам) и да са засищащи, щот напоследък не се харесвам особено като се погледна в огледалото, пък идва и лятото..... обаче наще да не решат, че съм почнала някфи диети, щото много се шашкат и почват "през пубертета никакви диети! сега растеш..." и т.н... тея ситории много ги мразя. като ги почнат ми иде да се гръмна. начи искам храните да са си нормални, не много мазни или калорични, абе като за момИче на 12-15 години (не казвам точно пък! :P ). ще си кажете "ти не знеш ли, защо пускаш такива теми..." ми честно казано не съм много в час с тези неща и .... все пак който не пита си остава глупав :D обаче да не решите, че съм някфа 100килограмова, да имам най-много 42-43 кг. такам.... вторият ми въпрос е: на възраст 12-15 години, височина около 155см колко е нормалното тегло ? мерси предварително.

LifeFitness0
06-09-2010, 18:12
На 155 см при момиче са 45нормалнп тегло..Ти си под нормата.(но тя не е толкова точна)
Така сега си изваждам списанията за да видя за храните :D
-кисело мляко-съдържа голямо колкичество калций и пробиотици които спомагат за изгаряне на мазниини.
-броколи-пълен е с "издухващи мазнините фибри"Друг бонус е че намалява излишното ниво на естроген в организма и така предотвратява натрупването на мазнини.
-месо-чистото месо наяжда супер много защото съдържа много протеини.ПП: 180грама са 186 калории,а наяжда за няколко часа.А един киткат примерно е 550 калории.Прави си сметка.Той държи 20 мин.
-черен шоколад-единственият позволен чиитинг.Но не прекалявай.
-яйца-съдържа лесно усвояващ се протеин с малко калории(76 средно на яйце)
-нискомаслена извара-идеалното хранене преди лягане-намалява катаболните процеси през ноща.
-овесени ядки-този бавно усвояващ се продукт помага за изгаряне на мазнини и намалява апетита.

Стига толкова.Има много повече и описанието е доста по-подробно но ме мързи да пиша(не го копирам) :D :D

darsit0
06-09-2010, 18:36
На 155 см при момиче са 45нормалнп тегло..Ти си под нормата.(но тя не е толкова точна)
-кисело мляко-съдържа голямо колкичество калций и пробиотици които спомагат за изгаряне на мазниини.
-броколи-пълен е с "издухващи мазнините фибри"Друг бонус е че намалява излишното ниво на естроген в организма и така предотвратява натрупването на мазнини.
-месо-чистото месо наяжда супер много защото съдържа много протеини.ПП: 180грама са 186 калории,а наяжда за няколко часа.А един киткат примерно е 550 калории.Прави си сметка.Той държи 20 мин.
-нискомаслена извара-идеалното хранене преди лягане-намалява катаболните процеси през ноща.
-овесени ядки-този бавно усвояващ се продукт помага за изгаряне на мазнини и намалява апетита.

Стига толкова.Има много повече и описанието е доста по-подробно но ме мързи да пиша(не го копирам) :D :D

мерси мн. сори, че те накарах да преписваш ама за мен е мн важно, понеже съм си изградила слава на момиче с перфектна фигура и .... няма да понеса да почнат да ми се подиграват за няколко излишни кила 8-) . още съвети? всички ще са добре дошли. :)

darsit0
06-09-2010, 18:40
ааа и някой ако може да ми каже точното тегло за.... айде, ще ви улесня - 12-14 години и височина 155 см. (повече няма да повтарям :D )

LifeFitness0
06-09-2010, 18:58
Ако ни улесниш и с точните години ще е още по добре.А иначе яж тези неща 5 пъти на ден на малко порции да подържаш метаболизма.

fUcKsMiLe
06-09-2010, 19:18
Аз искам да знам.. къде не се харесваш ?? .. не става само с режим ;) трябват и много тренировки ! .. аз за сега само коремчето стягам и нищо друго, тъй като по наследство съм слаба /преставете си, опитвам се да напълнея/ :lol:

понеже съм си изградила слава на момиче с перфектна фигура и .... Качи снимка/яко искаш закрий лицето/ да видим какво не ти е наред :) Естествено по твой избор е да качиш или не, но все пак .. ;dd

И прави упражнения :P Поздрави 8-)

TwEEtyNkA
06-09-2010, 19:49
ааа и някой ако може да ми каже точното тегло за.... айде, ще ви улесня - 12-14 години и височина 155 см. (повече няма да повтарям :D )

Няма такова нещо като определено тегло
имам позната на 14 год 50 кг а е много слаба бедра,корем всичко и е супер а друга също на 14- 53 кг и си е пълничко момичето разликата в ръста им е около 3-4 см.
Така че то от много неща зависи примерно от костите на човека
Не гледай в кантара а в огледалото :P

cw3tty
06-10-2010, 10:22
.. аз за сега само коремчето стягам и нищо друго, тъй като по наследство съм слаба /преставете си, опитвам се да напълнея/ :lol:
еми и аз съм така .. ама само коремни правя :) някви други упражнения да предложите ? на 14 съм , момиче , 47 кг. аа и съм висока 163 :)

darsit0
06-10-2010, 11:11
.. аз за сега само коремчето стягам и нищо друго, тъй като по наследство съм слаба /преставете си, опитвам се да напълнея/ :lol:
еми и аз съм така .. ама само коремни правя :) някви други упражнения да предложите ? на 14 съм , момиче , 47 кг. аа и съм висока 163 :)

това си е моята темичка :x

ам преди тебе някой беше попитал какво не ми е наред, ами нещо бедрата не си ги харесвам , а на компа нямам снимки, които да кача, иначе с удоволствие 8-)

между другото съм на 13 :)

CupcakeMonster
06-10-2010, 13:20

Няма точно тегло,зависи от мн неща :)

darsit0
06-11-2010, 09:45
още мнения ?

badblood
06-11-2010, 14:39
да ти имам аз килограмите мацко :д
ами яж каквото ти се яде но в умерени кличества
и без разните там чипсове шоколади марципани примерно аз си препичам филийките хляб от тоя пълнозърнестия и ми е добре нали рядко се изкушавам да ям сладичко.

cw3tty
06-11-2010, 17:09
това си е моята темичка :x
:D има ли лошо да питам тук, вместо да пускат тема, при положение, че има подобна ?

therichbitch
06-11-2010, 17:41
на тоя ръст 40кг може би... аз като бях г/д на твоите години и бях 160, толкова бях-40, но всичко зависи от структурата, нали знаеш, строго индивидуално е

Djenka
06-11-2010, 18:14
Ам.. леки храни като чуя се сещам заа.. риба? Картофи? Салатка? И куп други неща :grin:

darsit0
06-11-2010, 18:24
да ти имам аз килограмите мацко :д
ами яж каквото ти се яде но в умерени кличества
и без разните там чипсове шоколади марципани примерно аз си препичам филийките хляб от тоя пълнозърнестия и ми е добре нали рядко се изкушавам да ям сладичко.

от около месец не съм яла шоколад :( чипс - от около половин година ... :D

cw3tty
06-11-2010, 18:50
прегледах Розали-то , намерих си за мен , ако и ти искаш коремчето да го пооправиш ти препоръчвам това http://dieti.rozali.com/vkyshti/p8969.html , най-добрата ми приятелка го прави от 3 дни , 1 път на ден, всичките 7 упражнения и има лееееекичък резултат , но при всеки е различно .. от утре го почвам :grin:

http://dieti.rozali.com/vkyshti/p9202.html прочето и видях, че бедрата не си харесваш .. пробвай тва :)

darsit0
06-12-2010, 16:49
прегледах Розали-то , намерих си за мен , ако и ти искаш коремчето да го пооправиш ти препоръчвам това http://dieti.rozali.com/vkyshti/p8969.html , най-добрата ми приятелка го прави от 3 дни , 1 път на ден, всичките 7 упражнения и има лееееекичък резултат , но при всеки е различно .. от утре го почвам :grin:

http://dieti.rozali.com/vkyshti/p9202.html прочето и видях, че бедрата не си харесваш .. пробвай тва :)

мерсиии :-)

darsit0
06-12-2010, 16:54
ааа хора, според вас става ли вместо кисело сметана.... ама такава дето е като кисело мляко...... их че не се сещам как се казваше :-o

darsit0
06-13-2010, 06:53
ехооооо ... не ме оставяйте сама :D

cw3tty
06-13-2010, 09:22

:D започни упражненията, които писах по-нагоре .. има доста доволни хора от тях .. ако няма дори минимален резултат до 2 седмици , пиши :D

darsit0
06-14-2010, 17:40

:D започни упражненията, които писах по-нагоре .. има доста доволни хора от тях .. ако няма дори минимален резултат до 2 седмици , пиши :D

почнах ги, ама все пак ако има още мения по темата ....... 8-)

polssa
06-18-2010, 09:13

мерси мн. сори, че те накарах да преписваш ама за мен е мн важно, понеже съм си изградила слава на момиче с перфектна фигура и .... няма да понеса да почнат да ми се подиграват за няколко излишни кила 8-) . още съвети? всички ще са добре дошли. :)

Съветите са супер. Аз също се славя със страхотна фигура, може би защото спортувам, но напоследък съм се отпуснала и теже 45 кг , съм 165см .Знам, че ще кажете ''супер си'' но според мен ще е по-добре да съм около 40-43 кг . И аз не искам диети, а искам здравословно хренене! Препоръчвам ти да ядеш ананас - засища много, а в същото време е вкусен и здравословен. Вместо да го купуваш цял-има го и в консерви на добри цени. Успех и да не прекаляваш с калорийте 8-) :-D