PDA

View Full Version : Комплексарска история

Neli95
06-09-2010, 19:52
Здравейте, в 8 клас съм и имам проблем със съучениците си. Винаги съм умяла да общувам с хората, да намирам общи теми имам си и чувство за хумор но уви още от началото на учебната година възникнаха проблеми с комуникацията с по-голямата част от класа ми. Едни казват че ги дразня, шушукат си зад гърба ми (и момичета и момчета), и то все хора които не ме познават добре. Не знам защо просто, нещо на характера ми ли има или какво, но хората вече започват да ме отбягват. Знам че проблема е в мен, но просто не знам какъв е! Не съм нагрубила никого, не съм се карала с никого но просто нещата не бървят на добре. Все повече и повече чувам хората да си говорят зад гърба ми. Дали не е от пубертета, който ще премина и всичко ще се оправи или пък нещо има в мен?!?! :-o Не съм от онези затворени комплексари, но тези хора ще ме довършат просто, знам че ако не направя нещо, често ще виждате комплексарски теми от мен 8-[ Моля ви за съвет какво да направя, да си мълча и да изчакам всичко да мине или да се променя защото явно има нищо в мен което отблъсква хората. Мерси предварително и сори ако има правописни грешки :-)

ecstazy
06-09-2010, 20:09
Моля ви за съвет какво да направя, да си мълча и да изчакам всичко да мине или да се променя защото явно има нищо в мен което отблъсква хората. От една страна не трябва да чакаш и да си мълчиш, защото нещата няма да се оправят от само себе си. От друга, обаче, не е хубаво да се променяш, защото няма да си ТИ. Имаш ли си приятели в класаа? Говорим за хора, на които имаш доверие. Защото ако имаш такива, изобщо да не ти пука какво мислят другите. Смисъл това е хорско мнение и не трябва да ти прави впечатление. Но ако искаш наистина да разбереш причината, говори с тях. Кажи им да ти обяснят какво точно ги дразни в теб. :)

diksi
06-09-2010, 21:17
А ти какво чуваш в слуховете?? Предполагам там се крие ``нещото``, с което ги отблъскваш по един или друг начин..

YouAteMyHeart
06-10-2010, 07:06
Нов клас?!
Нормално е да се делите на групички.Не може всички да си паснете като характери.Започни да общуваш с другите,които не те избягват. :)

fogdog
06-10-2010, 07:32
Споко, тва с не харесвам тоя не харесвам оня са пубертетски истории и до 1-2 години гарантирам че всичко ще се оправи :)