PDA

View Full Version : Правих секс.

FreakBitch
06-09-2010, 23:01
http://obchod.activa.cz/public/images/8995/58995/130x130x5afe/05031003010.jpg

Правих секс с Капи Портокал. Отидох до магазина, дълго време гледах в хладилника и се чудех кого да избера. Взех него, защото прилича на негър. Дебел е. Дебел му е * .
Прибрах се вкъщи и седнах изморена на стола. Чудех се какво да правя, видях капито, събух си гащите и си го натиках в малката девствена ... Да.
Усещах дебелината му, ръбовете му. Ебаси секса. Само , че след 10 минутно ръгане, малко преди да свърша той .. Ем, той се изпразни в мен. Беше много сад. Много обилно. Точно като негърско. Обаче беше оранжево.Първи въпрос- нормално ли е това? Аз бях чула, че спермата е бяла. Също така мога дали да съм бременна?Закъснява ми с 2 седмици вече. Въпросът е , че не искам да раждам малки сокчета капи. Макар, че ще завъртим егати бизнеса. (2.50 на сокче, много изгодна оферта,пишете на ЛС за поръчка, че бързо ще свършат)
А...
Та, след като сока ми се изпразни в мен, дойде брат ми и ми поиска сок. Аз му казах, че ми се е излял в ... И той се наведе и започна да пие сока от моята ... Облиза ме много хубаво . След това хвана големият сочен ръбест сок и ми го натика в задника. О, Господи, беше невероятно ! Вече не ми пукаше за родилните болки от тъпите малки сокчета. Аз бях негова и щях да му родя безброй малки сокчета-футболисти. И едно малко сокче-момиченце. За да е по-интересно.
Та....Брат ми ме изчука със сокчето и след това си вкара неговия голям негърски патлак. Той е негър де. Аз незнам. Чука ме в задника, после в ... , после в устата и се изпразни на лицето ми.Потече ми на косата. Беше по-мощно от изсипването на двулитровият сок. Изведнъж на вратата почука баща ми и веднага влзе. Видя как брат ми как си джуркаше патлака над мен и как цялата бях обляна в сперма. Хвана ме за косата и започна да ближе спермата на брат ми. Малко се шашнах в първия момент,но после ми хареса. След това започна да ме чука отпред, а брат ми ме чукаше отново отзад. Беше много яко, супер, хора!После баща ми се изпразни на лицето ми, а брат ми - на лицето на баща ми.
Отидохме в банята , изкъпахме се заедно, врътнах им по една сврка,почукаха ме малко, после излязохме и се облякохме.Прибра се мама от работа. Носеше капи портокал.Не го сподели с нас. Но аз знаех какво ще се случи с нея вечерта. Даже се включих, дойдоха и съседите. Масово се празнеха върху нея.
И всичко заради едно Капи Портокал.

Grudi_SeXa
06-09-2010, 23:12
Доста доста смях. :razz: Сарказмът ти определено се отдава. :smt025

Като поотраснат малките капита ме викни да праснем един мач (а после може и майка им). 8)

gia_sena_mono
06-09-2010, 23:14
Ибаааси змиъта!
Добре, че прочетох само 2-3 реда!

BePoHuKa
06-10-2010, 01:32
Модератории?? Къде стее??? Много теми ебавки съм изчела, но тази не беше особено оригинална... :lol:

d3d0ks7eR
06-10-2010, 04:17
Аз затова си зимам на BBB ...те са пасивни :D

d3d0ks7eR
06-10-2010, 04:17

Naik1
06-10-2010, 08:04

:razz: :razz: :razz: :razz: пасивни били :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ще ме уморите ей 8-)

kalpazanka
06-10-2010, 08:09
Т. 11.

BePoHuKa, в раздел Новини и съобщения има една важна темичка- Модераторска помощ. Сигнали се подават там.