PDA

View Full Version : Продуктите на AVON

Sunshin3
06-10-2010, 08:59
Доволни ли сте като цяло от продуктите им? :)
Искам да попитам за фдт-ните(по-специално за този осонова+фдт в едно), слънцезащитната козметика и почистващите маски, тоници, лосиони за лице и тяло. Благодаря.

zoreto
06-10-2010, 09:16
Аз от тези уж почистващи неща за лице никак не съм доволна (когато ги използвах)

Molzinka
06-10-2010, 10:02
80 % от козметиката ми е от Ейвън и съм изключително доволна. За фон дьо тените не мога да ти кажа, защото не съм ползвала, но съм чувала добри отзиви, за това, за което говориш ти. Най-доволна съм от серията Planet Spa i Naturals, особено душ геловете им ги обожавам :smt007

Minerva
06-10-2010, 10:11
От серията Planet spa съм доволна, доста хубави неща има. За фдт нямам особено мнение, защото не използвам, но съм чула хубави думи за тях.

Sunshin3
06-10-2010, 10:56
Да, за PLANET SPA и аз съм чувала добри отзиви. За фдт-те съм чувала и лоши и добри и затова сега се чудя за този най-вече...

SummerParty
06-10-2010, 11:18
Не, че имам много неща, но съм доволна от тези, които имам. Много са добри тонизиращите глупости, маски и т.н. А за фдт-зависи какъв е, едно момиче си е взело от този и е доста доволно.

Molzinka
06-10-2010, 11:31
Пропуснах само да кажа, защото не ти прочетох мнението докрай, че съм много доволна и от слънцезащитните им продукти. Миналото и по-миналото лято бях с тях и тази година отново съм си взела. Много са добри. За маските мога да кажа също, че съм най-доволна от Планет спа онази, която се бели 8-) Обожавам ги :P

Converse333
06-10-2010, 12:09
Аз съм доволна от лосионите и душ геловете. :)

pussucetka
06-10-2010, 20:50
Да, доволна съм много от душ-геловете !!! Също така шампоаните са им много добри :-) . . Но фтд и слънцезащитни неща още не съм пробвалаа :-o

mArMaLaDkA
06-10-2010, 20:58
Не съм доволна от лосионите им за тяло - едни такива воднисти, гадни, кожата ми сякаш става още по-суха.
Душ геловете - изключително силни миризми, а аз с моите алергии едвам ги понасям.
Clearskin не струват, доволна съм от Solution, слънцезащитните продукти също са доста добри, особено охлаждащият гел.

За фон дьо тените нямам впечатление. Всъщност имам, но то е лошо и не е обективно, защото това, което съм виждала надали е от самите фон дьо тени, а по-скоро от това, че девойките не знаеха как да се гримират. Най-добре първо си поръчай тестер, че да няма морковени приключения. 8-)

LipSy
06-10-2010, 21:35
Ами зависи. При мен някои продукти помагат, апък други не. (имам предвид от тея почистващите гелове). Пудрата на AVON от тийнейджърската серия на Color Trend е много хубава и гланцовете на AVON като цяло са хубави! :) :) :)