View Full Version : Въпрос към момичетата
ivakavlad
06-10-2010, 09:10
въпроса е елементарен защо винаги когато отрязвате някое момче използвате истъркани извинения като "харесвам те но не както ти мен дрън дрън" или "вината не е твоя" и всякакви подобни заучени фрази неможете ли да измислите нещо друго?
ShtrudeL
06-10-2010, 09:15
Ако ще отрежа някой ще е с "прекалено различни сме" + обяснение защо ^^ "Не те харесвам" е някво грубо. ^^
Можем, но тези фрази си вършат чудесна работа.
Niakoitam
06-10-2010, 09:26
Направо идеална работа си вършат. :D :D :D
И след това заставаш на един кръстопът и се чудиш. "В мен ли беше вината или не? Какво стана? Защо се получи така? и т.н. и т.н."
Предпочитам ако някоя е решила да ме реже да ми го каже директно и да ми пообясни защо,без да се прави на прекалено мила и да ме оставя с впечатлението че просто се прави на недостъпна. Да може и да ми стане гадно, но все пак ще си знам за какво иде реч, какво трябва да променя в себе си ако не за нея то за следващата и искам ли въобще да го променят. Под директно казване нямам впредвид да ми се изсмее в очите и да ми каже че съм и под нивото да се занимава с мен де. :)
То е ясно какво предпочитате. Но жените просто не можем да режем така директно. Колкото и да ни се иска на нас самите.
ivakavlad
06-10-2010, 09:31
Можем, но тези фрази си вършат чудесна работа.
направо като ги чуя се изприщвам
Ама после не ти идва мерак да звъниш на същото момиче и да й досаждаш, нали?
ivakavlad
06-10-2010, 09:39
аз никога не досаждам и пак званя това че някоя ме е отрязала не ми пречи да продължа да потдъжам същите контакти с момичето но попринцип за тях е проблем това но това е друг въпрос
Моля те, сложи 1-2 запетайки, защото изобщо не е ясно какво се опитваш да кажеш.
Niakoitam
06-10-2010, 09:47
То е ясно какво предпочитате. Но жените просто не можем да режем така директно. Колкото и да ни се иска на нас самите.
Все повече започвам да се убеждавам че доста често трябва да направиш точно обратното на това, което ти казва сърцето. Не можете. И какво става. Измъчвате и себе си и този, който ви обича/харесва и в същото време го спирате да върви напред, защото той има надежди че може някакси да ви спечели благоразположението. То и при някои мъже е така де. А че жените не можели да режат директно....абе има и такива,които може да те накарат да не знаеш къде се намираш. Иначе може да се каже че отчасти ви разбирам. И аз не обичам да наранявам хората.Досега не ми се е налагало да отрежа някоя и дано и никога не ми се налага.
Има жени и жени. Мъже и мъже. Хора и хора. Просто двама души, които да реагират по абсолютно еднакъв начин - няма.
Има масов случай, но той далеч не характеризира всички. И масовият случай, в случая ( :D ) е, че наистина не обичаме да нараняваме. Предпочитаме да сме уклончиви, вместо директно да отрежем всички пътища. Другата истина, която рядко си признаваме е, че обичаме да ходят по петите ни. Обичаме да бъдем обичани и ухажвани. А когато на една жена (момиче, извинете) й излезе име, че е студена и надменна (а това непременно се случва, когато грубо нараниш егото на някой мъж), то ухажорите обикновено подвиват опашка...
Тъжно, но факт.
Niakoitam
06-10-2010, 10:14
Пък някои даже се и нервират като им кажеш истината в очите бе да му се не види. :D
При мен...номерът с просто приятелството. От тогава тая реплика нещо хич не ме кефи честно казано. :-D
Да ама като и казах по леко дипломатичен начин че се опитва просто да ме разкара беше готова едвали не да ме набие. :D
Не било вярно откъде са ми идвали такива мисли в главата. Каквото и казах това и стана. Е след няколко години мъчения от моя страна разбира се. Нито се виждаме нито се чуваме вече. Е с малко повече усилия постепенно се добрах до телефона и, пощата и, skype и, Facebook-а и, но то голяма полза ще да е като досега веднъж сме си писали. Голямо приятелство ще да е това. :lol:
mincheto
06-10-2010, 10:14
А пък аз казвам , несходтство в характерите, и толкова.
dimitar_ak
06-10-2010, 10:47
Аз не разбирам защо повечето млади момчета възприемат отказа на момиче като невероятна трагедия? Няма значение как едно момиче ще те отреже. Понякога дори няма нужда от някакви фрази ами просто липсата на внимание и заинтересованост са достатъчен знак. Тогава махваш с ръка и преминаваш към следващата. Нищо фатално не се е случило. Защо трябва директно да ти каже "Не те искам" за да се откажеш?
Niakoitam
06-10-2010, 10:54
Аз не разбирам защо повечето млади момчета възприемат отказа на момиче като невероятна трагедия? Няма значение как едно момиче ще те отреже. Понякога дори няма нужда от някакви фрази ами просто липсата на внимание и заинтересованост са достатъчен знак. Тогава махваш с ръка и преминаваш към следващата. Нищо фатално не се е случило. Защо трябва директно да ти каже "Не те искам" за да се откажеш?
Ами ако има привидна заинтересованост какво правим тогава?
Ами ако има заблуда за заинтересованост?
А аз обяснявам, че в момента сърцето ми е заето и че дори да не мога да бъда с момчето, което искам е егоистично да използвам момчето, което одрязвам ..
ScarletBite
06-10-2010, 11:05
Има жени и жени. Мъже и мъже. Хора и хора. Просто двама души, които да реагират по абсолютно еднакъв начин - няма.
Има масов случай, но той далеч не характеризира всички. И масовият случай, в случая ( :D ) е, че наистина не обичаме да нараняваме. Предпочитаме да сме уклончиви, вместо директно да отрежем всички пътища. Другата истина, която рядко си признаваме е, че обичаме да ходят по петите ни. Обичаме да бъдем обичани и ухажвани. А когато на една жена (момиче, извинете) й излезе име, че е студена и надменна (а това непременно се случва, когато грубо нараниш егото на някой мъж), то ухажорите обикновено подвиват опашка...
Тъжно, но факт. +++
ivakavlad
06-10-2010, 11:52
Тъжно, но факт.
Aз не казвам да бъдете груби а просто да смените репертуара че просто вече тия клишета дразнят слуха (поне моя) относно препинателните знаци тях като цяло не ги слагам никаде освен ако не пиша официална кореспонденция или стихотворение
MishaBabyy
06-10-2010, 12:18
Повече ли ще ти хареса да ти кажат: Не те харесвам,Дразниш ме и т.н. :?
ivakavlad
06-10-2010, 12:20
Повече ли ще ти хареса да ти кажат: Не те харесвам,Дразниш ме и т.н. :?
ами да честно казано
E да, но не винаги получаваме това, което искаме :)
ivakavlad
06-10-2010, 12:45
При повечето е не винаги при някой е никога
mincheto
06-10-2010, 13:02
Не е съвсем така .Поне при мен .Защото имам много лош характер. Ревнива, обсебвща кучка.
Властна. Бързо се паля....Абе да не говоря повече ,че някои ще се изплаши. :D
аз никога не досаждам и пак званя това че някоя ме е отрязала не ми пречи да продължа да потдъжам същите контакти с момичето но попринцип за тях е проблем това но това е друг въпрос
Това с приятелските отношения най-добре го забрави. Щом е бивша я триеш от списъка с живите хора, особено ако тя е прекратила. Не мисля да се обосновавам, просто го приеми като аксиома.
Не е съвсем така .Поне при мен .Защото имам много лош характер. Ревнива, обсебвща кучка.
Властна. Бързо се паля....Абе да не говоря повече ,че някои ще се изплаши. :D
Виждам, че си и много секси. :-)
sasheto0o
06-10-2010, 13:21
Ооо аз съм много груба.. Казвам само:ем сори не ми харесваш.. няма да си губя времето ( при което замалко да си изям боя :D )
Gr0zDan0v
06-10-2010, 14:15
Пък някои даже се и нервират като им кажеш истината в очите бе да му се не види. :D
При мен...номерът с просто приятелството. От тогава тая реплика нещо хич не ме кефи честно казано. :-D
Да ама като и казах по леко дипломатичен начин че се опитва просто да ме разкара беше готова едвали не да ме набие. :D
Не било вярно откъде са ми идвали такива мисли в главата. Каквото и казах това и стана. Е след няколко години мъчения от моя страна разбира се. Нито се виждаме нито се чуваме вече. Е с малко повече усилия постепенно се добрах до телефона и, пощата и, skype и, Facebook-а и, но то голяма полза ще да е като досега веднъж сме си писали. Голямо приятелство ще да е това. :lol:не голямо,огромно :lol:
Niakoitam
06-10-2010, 14:27
Не било вярно откъде са ми идвали такива мисли в главата. Каквото и казах това и стана. Е след няколко години мъчения от моя страна разбира се. Нито се виждаме нито се чуваме вече. Е с малко повече усилия постепенно се добрах до телефона и, пощата и, skype и, Facebook-а и, но то голяма полза ще да е като досега веднъж сме си писали. Голямо приятелство ще да е това. :lol:не голямо,огромно :lol:
Чакай сега да не се разбере погрешно. Говоря от както и имам skype. Иначе по всички работи ни се навързват около двадесетина размяни на на SMS, писма и т.н. за 3 години, даже и си пофлиртувахме една година пък понякога и малко повече в смисъл действия, но определено от обещаното приятелство не усетих много. по скоро някакви моментни действия от нейна страна и след това обикновенното затишие. Но жива и здрава да е има и мнго други момичета. :)
Stan4o123
06-10-2010, 14:55
LadyDi ти го каза направо...Еми,дръж се с другите,както искаш да се държат с теб,а и за какво ти е да сте приятели?!Ако си търсил приятелство,въобще е нямало да се стига до тук...има си приятелки и момичета,които харесваш...може да поддържате приятелски отношения,но винаги би им се навил,нали?!