PDA

View Full Version : плаж... не може

tonii
06-10-2010, 09:21
Ами искам съвети как да убедя майка ми да ме пусне на плаж. Аз и обяснявам че няма да влизам навътре пък и ще съм с приятелки, тя не та не. Тя не се притеснеснява за това дали ще влизам навътре или не ами за това че имало педофили и се страхува от това да не ме били дръпнели някъде. Опитвам се да и обясня че може да ми се довери, но няма резултат. Моля за помощ. Навършвам 14 сега лятото. Не мисля че съм голяма но за едно плажче пък толкова. :( :(

Jus7DreamBoy
06-10-2010, 09:45
еми вземи и приятели момчета .. 2,3 тъкмо по голяма компания :)

TheBeliever
06-10-2010, 10:23
Нямаш ли някой познат, по-голям, на който вашите да имат доверие? Било то момче или момиче. Или някоя от приятелките да вземе по-голям брат/сестра. Друг вариант не виждам. С приказки няма как да премахнеш притесненията на родителите си.

naviacha
06-12-2010, 23:22
много просто - няма да и казваш

BabyBluee
06-13-2010, 07:58
:razz: Имало педофили .. и къде са те?
Аз не съм попадала на педофили на плажа! :D

justunique
06-13-2010, 13:47
...

xoxi
06-13-2010, 15:01
:razz: Имало педофили .. и къде са те?
Аз не съм попадала на педофили на плажа! :D

Е ти какво очакваш? Да се разхождат с табелка "Аз съм педофил!" ?

nefchi_bs
06-13-2010, 15:02
Или отиваш без да й казваш или няма да ходиш на плаж ... Тва е :)

sunshine01
06-13-2010, 18:34
аз не бих те съветвала да ходиш без да кажеш на майка си но твой избор.. аз също ще стана на 14 т'ва лято ама не биха ме пуснали сама на плажа, макар че мн ми се иска

FuCkInBuBbLeGuM
06-13-2010, 19:04
Що не я вземеш с вас? Колкото и тъпо да звучи. Ще седи на разстояние и само ще ви наблюдава няма да ви се бута. Без да й кажеш не е много вариант, защото ако разбере може да ти забрани и други неща.

ThePowerOfLove
06-13-2010, 19:16
Аз бях на 15 когато за пръв път отидох на басейн, но преди това също са ме пускали, просто компанията не ходехме :)
По морето вярно, че не е като басейна, но пък вие няма да се забутвате някъде където няма хора. Щом с обяснения не става, пробвай варианта с по-голям придружител.

someonerandom
06-13-2010, 21:18
Само да ти кажа,че да идеш,без да и казваш е най-тъпият вариант-най-малкото,че лятото всички се юрват на плаж и за цяло лято тайно ходене има голям шанс я тя,я някой семеен приятел само да те мерне-и честито.Пробвай варианта с придружители,на които вярват.

CuteBaby
06-13-2010, 21:25
Да,пробвай варианта с придружителя,а ако го познава ще е още по-добре.Или пък ако познава повечето от компанияата ти и кажи,че ще сте много хора и така :) Успех

ibojilow
06-14-2010, 08:13
Що не я вземеш с вас? Колкото и тъпо да звучи. Ще седи на разстояние и само ще ви наблюдава няма да ви се бута. Без да й кажеш не е много вариант, защото ако разбере може да ти забрани и други неща.
А ти мислиш ли, че тя има някакво достойнство колкото и да е малка?
Ако приятелките и разберат и случайно разкажат на някой ще е доста гадно да ти кажа..
Също така и варианта да отидеш без тя да знае е глупав, но ти решаваш..
Личното ми мнение е да накараш някоя твоя приятелка да говори с нея и да я навие.. Кажи и за спасителите и това, че нещата са безопасни, може и да говориш с някой друг роднина да я накара - татко, баба, дядо к`вото и да е . Успех ! :)

angel4eto100
06-14-2010, 18:43
Като казва не значи не. Не мисля че ще намери придрожител пък и да намери ако не е роднина едвали ще я пусне. Явно не и вдъхваш много доверие щом си на 14 а не те пуска. Постарай се от сега нататък да я информираш по-добре аз така правя за всяко щяло и нещяло и се обаждам по- малка съм от теб и въпреки това тя има повече доверие в мен и ме пуска на басейни с приятели и тн. (не живея до морето иначе и там ще ме пуска 100%) Така че ДОВЕРИЕТО е ключът към успеха :D