View Full Version : Моля Ви за съвет ;(
Здр....на 16 съм и от няколко месеца съм влюбена в едно момче,което мойте родители не одобряват.Запознах се с момчето преди няколко месеца и реших да излезна с него на кафе,споделих това с родителите ми,който нямаха нищо против,но в деня на срещата ни майка ми ми се обади и категоричко ми забрани да излизам с това момче и ме накара да прекратя всякакви отношения с него,защото чула много лоши неща за него.Нямах избор и така и направих,но всеки ден срещах това момче и се влюбвах все повече и повече в него както и той в мен.И с течение на времето разбрах за какав човек става въпрос,а той е прекрасен никои не ме е правил толкова щастлива колкото той дори и бившият ми приятел,с който ходих 1 година,но устите на хората никои не може да го затвори.Започнах ме да се виждаме тайно и така вече 3 месеца и половина,но много хора разбраха за нас и рано или късно ще стигне до ушите на родители те ми.Сега реших временно да се разделим,за да реша какво да правим,но ни е много трудно не можем един без друг....за нас всякаш света спря....много мислих и реших да говоря с наще за него и да ги помоля да го опознаят и тогава да си правят изводи за него а не да съдят по хорските думи.Моля ви дайте ми съвет какво да правим ;( Благодаря предварително :)
Здравей :) ! Ами..аз на твое място нямаше да рискувам и нямаше да кажа на нашите според мен е по-добре да продължавате да се виждате тайно защото представи си,че ако им кажеш това те пак не искат да го приемат и ти забранят да излизаш тогава ще стане още по-лошо и ще страдаш защото няма да може да си виждате :? Но пък ти си решаваш :wink: пожелавам ти УСПЕХ :-)
Еми...да и аз си го мислих този вариант,но когато разберат за тайната ни връзка,което рано или късно ще стане тогава ще си загубят доверието в мен и може би пак няма да ми позволят да излизам и накрая ще остана и без него и без доверието на родителите ми.Благодаря ти много за съвета :)
Еми...да и аз си го мислих този вариант,но когато разберат за тайната ни връзка,което рано или късно ще стане тогава ще си загубят доверието в мен и може би пак няма да ми позволят да излизам и накрая ще остана и без него и без доверието на родителите ми.Благодаря ти много за съвета :)
Моля пак заповядай :wink: ! И споко всичко ще се оправи не губи надежда :wink:
Благодаря!Не съм загубила надежда...тя умира последна :)
BlueFace
06-10-2010, 14:09
Щом си на 16 предполагам ,че той ще е на към 18-20 години... ?
partychild
06-10-2010, 14:12
Аз пък мисля, че трябва да им кажеш..после ще се усложнят нещата...поговори сериозно с тях и бъди настоятелна...все някога ще омекнат :)
Момчето е на 21 години :) Да и аз така мисля,че по-добре сега да говоря с тях от колкото като разберат от някои друг.Благодаря ви!
Ако не ми позволят да съм с него какво да правя....
JackSparrow
06-10-2010, 14:20
мисля, че щом родителите ти не го одобряват, значи си има причина..
Ако не ми позволят да съм с него какво да правя....
Е защо те ти казват с кого да си и с кого да ни си :? ....?Мисля,че си достатъчно голяма сама да решаваш! А ако не ти позволят просто се виждайте тайно и тове е,бори се щом го обичаш :wink:
Ами те си мислят,че ще ме използва и ще ме зареже и ще страдам....
Да възнамеряваме да се борим за любовта си :) Дори той иска да разговаря с тях и е твърдо решен,че няма да се откаже от мен
Да възнамеряваме да се борим за любовта си :) Дори той иска да разговаря с тях и е твърдо решен,че няма да се откаже от мен
Евалта на момчето :) ! Борете сe щом се обичате УСПЕХ :-)
Благодаря много...дано всичко свърши положително :-)