Влез

View Full Version : Съвет за бившата.

Amateur
06-10-2010, 15:31
Здравейте форумци.Преди около година ходех с едно момиче с която бяхме заедно 2 години беше ми първа и тн но още от 3-4 месец както ходехме почна с курвенски номерца спеше с бившия и виждаше се с други и още куп неща немога да ги изброя с една дума ме правеше на маимуна,прощавах прощавах с извинение тя продължаваше да ми се катери по ку.а и така докато не скъсахме миналата година Юни месец.След това тя тръгна с 1 мои познат на който също въртеше номерца.Сега не са заедно,виждахме се няколко пъти,снощи правихме секс.Не крия обичам я още,тука идва и въпросът ми.По неините думи ако се съберем никога не би повторила грешките си че би си дала и последната капка кръв за мене и тн.Та въпроса ми е:Да се събера ли с нея като има огромен риск да си е същата и да страдам още много,да и дам нз кои поред шанс.Или да гледам напред???Има ли шанс да се е променила според мен не!!!Вие какво мислите и какво мнение ше ми дадете????

TheBeliever
06-10-2010, 15:34
Продължавай си живота. За тая не си заслужава. Хората не се променят за няколко месеца.

Crazytu
06-10-2010, 15:39
Няма начин да се е променила. Дори да и дадеш шанс сега, след време отново ще започне с номерцата ..

AdY92
06-10-2010, 15:41
Значи аз като жена забелязвам че е била хубавка и явно си ви върти,затова и ти искаш да се върнеш при нея,ако беше малко по обикновенна нямаше сега да се чудиш сигурна съм :) ,нас ни оправят мъже на място разбери го трябва твърдост,но немога да ти опиша каква които не го владее се получава нещо като избиване на комплекс като се опитат,такаче намери си по нормално момиче около тебе и ще бъдещ щаслив.Извини ме за остротата на думите ми.

Amateur
06-10-2010, 15:48
Ама нямате проблеми аз просто искам да прочета всеки какво мисли.

radeberger
06-10-2010, 16:15
Щом един път го е направила , пак ще го направи.

Пък ако искате се съберете . Както си прецениш . ;)

ivcheto0o
06-10-2010, 16:22
Продължи напред.Изобщо не се занимаваи с нея,ня вярвам да се е променила...пък и да е това ще е за 1-2 месеца в които ти ще и повярваш и накрая пак ще те нарани.Наи-добре се опитаи да я забравиш и не повтаряи грешките си.

bogzfaggot
06-10-2010, 16:23
Ти луд ли си,въобще и не си го помисляй,даже нз защо правиш секс с нея.Зарязвай я веднага.Ако наистина те обичаше нямаше след една година да ти го казва.

Mi6inka
06-10-2010, 16:32
Съгласна съм с предните мнения..ти си и прощавал и тя си е правила, каквото иска...сега ти говори , за да е пак с теб, но да може пак да си прави каквото иска.. Има 2 варинта ако се съберете: Тя пак ще прави тези неща и ти пак ще и прощаваш и ще страда ...не може вечно така? Или тя пак ще прави тези номера, ти няма да и простиш ще се разделите и този, който ще страда пак ще си ти! ... Прояви малко воля и твърда мъжка дума... аз ако бях момче на твое място бих я направила на две стотинки и бих я изгнорирала отвсякъде... дори и да се е променила (което не ми се вярва) пак не си струва..ти си прощавал много, давал си и много шансове... просто не те заслужава :) Така, че горе главата и напред... изтрий я от живота си, колкото и да е трудно в началото... всичко минава с времето, всичко! Успех :)

lubomirky
06-10-2010, 16:34
сигурен съм, че много хора ще ме нападнат, ама.. още първия път ако я беше шибнал един шамар к'во щеше да ти стане? ако и тя те обичаше тоя удар щеше да ти го прости, ама и нямаше да ти ги прави тия номера. да ти спи с приятели - абсурд..

Vanish
06-10-2010, 16:37
100% си е същата пача.

ThePowerOfLove
06-10-2010, 16:37
А ти за 1 година не успя ли да я преодолееш, имаше ли други приятелки след нея?
Не мога да знам дали се е променила, ти трябва да прецениш :)

baby07
06-10-2010, 17:07
Няма начин да се е променила. Дори да и дадеш шанс сега, след време отново ще започне с номерцата ..

пф и аз така мисля .. :?

ScarletBite
06-10-2010, 17:59
А, що бе. Дай й шанс, но си имай едно наум и при най-малкото нарушение на кодекса на верността - разкарваш я. :) Кво толкова му мислиш?

VerryBerry
06-10-2010, 18:03
А ти искаш ли си я обратно?Според мен май още не си я преодолял и май имаш склонност да се съберете.Ако го искаш-направи го,но наистина,този път гледай да не ти се качва на главата :D

purpledawn
06-10-2010, 18:44
Не вярвам да се е променила. По-добре продължи напред и я забрави.

Amateur
06-10-2010, 18:48
До:ThePowerOfLove
Да имах други приятелки не се хваля доста бяха но за по 1-2 седмици до месец и ми омръзват незнам защо.Иначе да не съм я преодолял но не искам да изживявам същия кошмар а от друга страна искам да съм с нея но като гледам и слушам кво е ставало не се е променила.....

badblood
06-10-2010, 21:27
Аз съм човек на категоричните решения. две думи БЪДИ БЕЗКОМПРОМИСЕН. Такива лейдита с "курвенски номера" не ти трябва да им сваляш звезди продължи живуркането си и си намери някоя свестна мадамка :-o
успех с решението

reni7o0o
06-10-2010, 21:50
Вълкът козината си мени, но нрава не! ;)
Продължавай напред... :)

mArMaLaDkA
06-10-2010, 22:04
Щом си пуснал темата, значи се колебаеш.
Навярно мненията в тази тема ще те откажат за отрицателно време от начинанието ти да се събереш с нея, после пак ще започнеш да размишляваш по въпроса, докато накрая пак се съберете.
Няма лошо. Евентуално 2-3 пъти ще ти се качи на главата, накрая наистина ще ти писне и ще си имаш едно наум.

tqnko
06-10-2010, 22:10
100% си е същата пача.

umri
06-10-2010, 22:46
Здравейте форумци.Преди около година ходех с едно момиче с която бяхме заедно 2 години беше ми първа и тн но още от 3-4 месец както ходехме почна с курвенски номерца спеше с бившия и виждаше се с други и още куп неща немога да ги изброя с една дума ме правеше на маимуна,прощавах прощавах с извинение тя продължаваше да ми се катери по ку.а и така докато не скъсахме миналата година Юни месец.След това тя тръгна с 1 мои познат на който също въртеше номерца.Сега не са заедно,виждахме се няколко пъти,снощи правихме секс.Не крия обичам я още,тука идва и въпросът ми.По неините думи ако се съберем никога не би повторила грешките си че би си дала и последната капка кръв за мене и тн.Та въпроса ми е:Да се събера ли с нея като има огромен риск да си е същата и да страдам още много,да и дам нз кои поред шанс.Или да гледам напред???Има ли шанс да се е променила според мен не!!!Вие какво мислите и какво мнение ше ми дадете????
Отчаяняк си. Нарушаваш неписаното правило - никога да не се събираш с бивша, ИЗКЛЮЧЕНО, ако имаш още чувства. Хората много трудно се променят и е почти невъзможно, особено когато тя е доминиращата страна, която обикновено държи козовете. Даже не би трябвало и да спиш с нея вече, но донякъде те разбирам. Върти я известно време, чукай, но само ако можеш психически да се владееш. С такова говедо не трябва да се събираш, ко ще и апокалипсис да идва.

Борбата е постоянна и безкрайна. Ако ги оставиш да ти се качат на главата, след това започват да скачат отгоре. Знаеш ли защо? Защото няма накъде повече да се катерят. Ако си супер отчаян, не можеш да намериш ептен никаква и мнооооого ти се чука... тогава я ползвай от време на време, но ако ти се живее не се събирай с нея.

DaKurlzz
06-10-2010, 22:56
Да си курва е манталитет, не професия. Намери си момиче, пълно е с риба в морето (банално, но факт) и се отърси от мисълта, ще причиниш на себе си само главоболия ... Успех.

Thefrostless
06-11-2010, 06:23
Така си е ...не вярвай на жени като ти кажат такова нещо, само разочарование и провал. Ще се държи нормално известно време и полсе пак същата история

Sa6eks
06-11-2010, 09:18
Съберете се, чукай я и я зарежи.

tqnko
06-13-2010, 22:07
Съберете се, чукай я и я зарежи. :razz:

darkPaladin
06-13-2010, 23:33
я прочети това (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=326737&highlight=%F3%ED%E8%F9%EE%E6%E5%ED)

Никога не се събирай с нея дори не говори с нея

понякога трябва да погребеш всички чувства за да си щастлив

bratignat
06-14-2010, 08:12
Двойно отрицание
- Бившите си остават бивши.
- Наскоро е въртяла номера на приятелят ти, ще направи същото и на теб. Ако я обичаш по-дълбоко, а не ти е за единия кеф, бягай от нея, ще те направи нещастен. Момичета - бол. Има адски много и все готини.

ohluv
06-14-2010, 09:17
Където е текло пак ще тече.

Пробвай с друга не си вгорчавай живота допълнително.

anonimchetou
06-14-2010, 10:54
Продължавай напред недей да бъдеш зависим от нея !! Тя се връща и ти я приемаш такъв ли си ?

Blessed666
06-14-2010, 11:07
Щом е постъпвала така с теб, значи не те е обичала истински. И дори и да го е твърдяла, не е било вярно. А щом не те обича, наистина няма смисъл да се мъчиш.

izlishna
06-14-2010, 11:35
Когато човек направи грешка и после я повтори, ще стане кръговрат без спирачка :) Това е моето мнение... Ние не я познаваме, как се е държала преди, а как сега.. ти самия трябва да прецениш най-добре дали се е променила или не! Ако се е променила и искаш да сте заедно, защо не още един шанс :)

FlashMX
06-14-2010, 11:40
Запази си достойнството. Тегли една златна майна.

s3nsual
06-14-2010, 11:43
Вълкът козината си мени, но нрава не! ;)
Продължавай напред... :) и аз това щях да напиша

Paramour
06-14-2010, 11:53
Ако искаш само да се забавлявате, ок бъди с нея(уж). Но ако искаш нещо по-сериозно... се махай от нея :) :)

bybalazi
06-14-2010, 13:32

НЕМА ШАНС..питай си ХУ* за тая .. не вервай на женските глупости ти ако и се връзваш по акъла само ще се мъчиш.Веднъж опиташ ли от "забранения плод" няма връщане назад ако ще да ти говори че живее заради тебе , тва са глупости не се връзвай фани си друга най-добре ..АКО тая ти дойде и предлага некви услуги нема да я връщаш разбира се :D

sh3_1s_7h3_0n3
06-14-2010, 15:23
Вълкът козината си мени...

И аз много дълго време вярвах, че Някой-си щял да се промени... е, с всяка изминала година се убеждавах, че това е плод само на моите мечти.
Така че продължавай напред и толкова. Даже не й го подавай, 'щото тя и т'ва не заслужава... предвид какви номера ти е въртяла. А ти за капак и се замисляш дали да бъдеш с нея... OMFG! :-o

soul1199
06-14-2010, 16:09
НЕ мисля,че тя ще се промени,ще си намериш друга

mysterydoll
06-14-2010, 17:18
Вече е изпуснала влака .. по-добре не се събирай отново с нея. Ще страдаш много .. гледай си живота и продължавай напред :smt003

ReachlessGirl
06-14-2010, 17:30
НЕ прави тази грешка!!
Хората не се променят нито с думи, нито с обещания .. :?

FiRe_LaDy
06-14-2010, 17:47
Вероятно за тази 1 година без нея,си постигнал много и си успял да я преодолееш до голяма степен.Не прави грешката да се връщах назад щом нямаш вяра в нея вече.Ако не си вярвате - не виждам смисъла да сте заедно.А и щом толкова много пъти те е наранявала и е правиал номерата си - едва ли ще се спре и този път.Върниш ли се,ще знае,че може да си те има когато и както поиска.Ще ти прави пак номера и ти защото я обичаш,ще прощаваш.Това е моето мнение,но все пак ти си решаваш какво да правиш.

Slave4You
06-14-2010, 19:44
Твърде си търпелив.. Не повтаряй старите си грешки. Това е тотална липса на уважение към теб, дори и капчица!!

SunShinePearl
06-14-2010, 20:24
разбирам да е 1 път ама тя и на тебе и на другия е въртяла номера така че ако пак искаш да я траеш давай

Dyany10000
06-15-2010, 06:19
Ne znam...и аз сам бил в такова положение, вярваш или не.... та , не знам решението е твое , но все пак съм съгласен 4е вълка си мени кожата , не нрава така 4е.......

DeathRogue
06-15-2010, 07:44
Продължавай си живота. За тая не си заслужава. Хората не се променят за няколко месеца.

+1 ;]