PDA

View Full Version : Липсва ми :(

DevilWish
06-10-2010, 18:55
Здравейте,
това не е въпрос, не искам съвет искам просто да си излея душата :-o :o
17 години съм живяла като само дете от 1 година имам братче и майка ми или е на работа, или на един курс /не живеем в България, учи езика/, или с брат ми.Разбирам, че на малкото дете му трябват доста грижи, но преди винаги правихме супер много неща заедно, а сега вече нищо :( случва се на 2 седмици примерно 1 път 1 филм да изгледаме заедно и то на половинки, защото след половин час вече иска да спи :( Липсва ми супер много всичко това.Майка ми винаги съм я и ще я поставям на първо място. Толкова ми е гадно искам си я до мен :(

magince
06-10-2010, 19:16
Браво. Някои хора не оценяват любовта от майките си

sti4i
06-10-2010, 19:31
и аз съм така от както имам сестра 7 год вече ще свикнеш знам че е гадно баща ми също го няма работи в чужбина а аз живея с майками и сестрами почти нищо не правим заедно вече

DevilWish
06-10-2010, 20:09
Aз оценявам и грижите и любовта й, не че ревнувам от малкия.Не е, заради него, напротив радвам се като го видя да се радва, че е с мама.Друг е проблема.Просто искам да имам поне едно половин часче с нея :( :o
Лелее стичи при теб 7 години вече е така ... т.е. няма надежда :(

3oPuTy
06-10-2010, 20:25
Говори с нея.Може би,просто не осъзнава,до каква степен е погълната от останалите неща.

danibebi
06-10-2010, 20:36
Говори с нея.Може би,просто не осъзнава,до каква степен е погълната от останалите неща.

много точно казано.. :)

Wrathchild
06-10-2010, 21:05
Може би просто не осъзнава, че те лишава от нещо.
Голям човек си и разчита, че можеш да се оправиш сама. Нормално е отношението към теб и брат ти да бъде различно - различните възрасти предполагат различна степен на внимание, грижи, покриване на различни нужди. Въпросът е да не лишава нито един от двама ви от нужното.
Съветът ми е да говориш с нея, отделете си поне един ден, в който ТРИМАТА да правите разни неща заедно. Така хем тя няма да е разкъсвана между двете си деца, ще ви обръща внимание, хем ти ще свикнеш с новия член на семейството.

DevilWish
06-11-2010, 19:15
Днес много бях щастлива, цял следобед сме били двете навън.Най-хубавият ми ден от супер много време.Ами аз съм й казала, вчера ме видя да плача дори.Но казва какво да направя виж не мога да седна толкова работа имам..Хмм не знам просто ми липсвааа!!

3oPuTy
06-11-2010, 21:36
А защо не измислиш ти някакъв начин да сте повече време заедно?! :-o
Например заедно да приготвяте обяда/вечерята,да й помагаш с ученето на езика (ако го владееш по-добре) или взаимно да си помагате,заедно да се занимавате с брат ти ... Вярно е,че вниманието й няма да е на 100% насочено към теб,но пак е нещо.

r1a1d1o1s1t
06-12-2010, 15:15
честно ти казвам направо се разплаках...просто се замислих...никога не съм имала такива моменти с майка ми(да гледаме филми,да се мотаем по магазините и т.н.)и тя е винаги заета,все нещо има за правене...някакси ми липсва...

Съгласна съм със ЗоРиТу...приближи се ти до нея,помагай й(примерно ти върши домакинските работи,така тя като се прибира ще има свободно време и ще може да ти обърне малко внимание) :)

DevilWish
06-12-2010, 16:12
честно ти казвам направо се разплаках...просто се замислих...никога не съм имала такива моменти с майка ми(да гледаме филми,да се мотаем по магазините и т.н.)и тя е винаги заета,все нещо има за правене...някакси ми липсва
Уф и мен ми стана сега гадно :( :-o Радвам се, че не съм единствената, която толкова държи на майка си.. да погледнем другите теми :С Все се оплакват от загрижеността им... ама както и да е :(

Зори, за готвенето го правим заедно, брАТЧето не мога да го гледам, защото ако и мама е в нас той само плаче за нея /голям лигльо е и тя си е виновна, ама карай късно е вече/ в мойте ръце за миг не стои ,нито в баща си.А за помагането на езика ,аз го знам перфектно и много пъти й казвам аз ще ти помагам ,аз ще те уча, защото на тоя курс не я учат на почти нищо, тя все вика, не не ,не сега, остави ученето.Един път й казах само на нидерландски ще ти говоря тя ми вика Аа да и с теб да не говоря на български.Не иска и това е +)) Инат <3 ама я обичам.Иначе това са хубави идеи ,които даде +) мерсии!

DevilWish
06-12-2010, 21:50
^^
Права си за всичко.
Иначе аз гледам да не й мрънкам.Даже да не й показвам, че нещо ми има.Но миналият ден като си говорихме ии просто се разплаках и тогава й стана ясно.Днес дойде да гледаме заедно филм вечерта... и това е нещо. =) От както й казах гледа повече време да отдели за мен.
В едно сте прави ... като се замисля и виждам, че трябва доста повече да се включвам в работата тук.. не ,че не помагам, напротив.. но още може ;)

Unendlich
06-13-2010, 17:20
Просто 'и кажи, че колкото и да си голяма, имаш нужда от поне малко време с нея. :) Например като преспи беборака, може да отдели малко време на теб - разговор нещо, според мен ще те разбере. :)