View Full Version : .
nefchi_bs
06-10-2010, 20:03
И защо да е проклятие ? Иди при някоя врачка да ти махне "магията" ....
Изпии една бутилка олио и изяж бучка въглища или шепа пясък...само така ще развалиш проклятието...
mArMaLaDkA
06-10-2010, 20:09
Порасни.
soul1199
06-10-2010, 20:12
е голяма работа,ти се радвай,че някоя изобщо ти е обърнала внимание
filmimilmi
06-10-2010, 20:15
Противоположностите се привличат. 8-) Шанс. 8-)
TheBeliever
06-10-2010, 20:17
Може би ако спреш да бъдеш толкова повърхностен няма да е толкова зле положението.
badblood
06-10-2010, 20:18
при мене беше нещо такова както при тебе преди да срешна приятеля си все ми се лепваха досадници, от които не се интересувах така че горе главата :-D все някога ще ти се отвори късмета !! :-D
На 20 години съм не много атлетичен даже по-скоро доста слаб за възрастта си.Проблема ми е че всички момичета които са ме харесвали до сега и тези които сега ме харесват са с наднормено тегло (дебелани).Как да избягам от това проклятие.И какво да правя?! :shock: :shock:
Подчератното е отговорът.
Сигурен ли си, че не изглеждаш като смотаняк, защото си хърбав и запуснат?
Има един закон за подбора и той винаги важи.
По-неугледните момичета (пък и момчета) се настройват да търсят нещо, което е горе-долу на тяхната летва. С по-прости думи - спират да търсят мачовци/мацки, защото знаят че "елитните" момчета/момичета не са лъжица за тяхната уста. И решават да се задоволят с нещо "средна класа" или да не кажа направо "ниска класа".
Дали и при теб не е така?
Момичетата не те възприемат за готин и атрактивен*, освен по-пълните, които са готови да се задоволят с хилав за възрастта си, неатлетичен младеж (какъвто явно си ти)
А начинът ти на мислене ми е малко странен - това че си слаб, не значи че си готин. Нормално е като не си готин, и почитателките ти да не са "готини".
Спортувай и се опитвай да се харесваш на момичетата, които предпочиташ. За тази цел ще ти трябва много старание, а не просто самочувствие и нищо отгоре.
*това може да е проблем и на излъчването ти, и на поведението ти, а не само на фигурата.
hahavteen
06-11-2010, 08:38
Е jghgh малко грубо се изказа 8-) . Права си но все пак не мисля че всяко по-пълно момиче (че даже и дебеланка) е с ниско самочувствие. Имам достатъчно примери около себе си. Може наистина да го харесват защото виждат нещо в него. Пък то ако си 1,70 и 50кг с мокри дрехи всяко момиче ще ти се струва пълно си мисля аз :-o . Имам една позната двойка. Еднакво са високи но той е хилав. Ама хилав направо не е дума! Като анорексик е. Тя е женствена. Не е дебела в никакъв случай (1,73 около 55-60кг) но не е и кльощава. До един нормално сложен мъж би изглеждала супер но до него е като... :? Така че може момичетата да са си нормални но според неговите критерии да са пълни. Според мен трябва малко да се осъзнае и както казаха всички да спре да е толкова повърхностен. :? Не може в крайна сметка всички момичета да изглеждат като манекенки и всички момчета да ходят с манекенки.
Абе да бе, има изключения. Има си жени със самочувствие, има и много красиви, изобщо не споря!
Въпросът е дали един "мачо", "гъзар" и т.н. ще предпочете пълната девойка, или слабата натокана "гъзарка".
Аз просто коментирам, не изказвам отношение.
Факт е, че рядко се случва ултра готините момчета да са заети с неготини момичета. Ако приемем,че пълните момичета са "неготини" (а наистина си има изключения, но говорим принципно), те сами ще си го знаят и няма да се врат при "гъзарите" и др., а ще зарибяват по-обикновено изглеждащи младежи.
Наистина има пълни момичета-красавици. Най-добрата ми приятелка е много красива, прилича на рускиня, и е пълничка, но си я обичам и я смятам за много голяма хубавица. Далеч не искам да кажа, че който е пълен, значи е "неготин", "грозен" и т.н.
Просто в доста случаи колкото и да е красив и със самочувствие, не е предпочитан от "красивите хора" и затова той съвсем логично решава да си снижи критериите и да избира по-малко хубави момчета (а някои даже си избират грозни; ако нямат самочувствие)
Явно авторът е заобиколен от точно такива жени, ако не и по-зле. (които не само нямат самочувствие, но и не могат да имат, ако съдим само по външния вид)
Но когато има проблем,той не е едностранен, има две виновни страни. Авторът ако беше "мачо" или голям хубавец, нямаше само непривлекателни жени да го харесват. ;)
И аз смятам, че проблема е по - скоро в автора, отколкото в "дебелите момичета". Като явен представител на категорията съм много съгласна с jghgh. Ако се обграждаш с такива момичета, ако излъчваш смесени сигнали, нормално е да си падат по теб. Нещо друго ме фрапира. Момиче, чието тегло е 60кг мога да го видя дебело само ако е 1,30 - 1,40, като нали много си зависи и от структура, телосложение. Не мисля, че мога да кажа нещо по - различно от всичко казано дотук. Освен да поставиш ясна рамка на отношенията си с подобни момичета (ако поддържаш приятелски такива с някои) и да се ъпгрейднеш малко (дали имаш нужда от към външен вид или друго ти си знаеш) за по - "яките" каки.
hahavteen
06-11-2010, 09:52
jghgh разбрах те мила. Просто исках още веднъж да подчертая че не е нужно едно момиче да е 40кг за да е готино. Познавам едно момиче няма толков секси мадама ама е..кръгличка :D . Годеника й на външен вид е супер пич че и по характер е готин и купнджия. 8-)
Ето че проблема явно е в автора. Как едно момиче 60кг ще е дебело?! :shock: Да за него може би е дебело защото той е гльоджава ама по принцип за едно момиче над 1,70 тия килограми са напълно нормални (за момичетата формулата е ръст в см - 110 а за мъжете ръст в см - 100 в случай че сте забравили!). Аз съм доооста над 60 а съм 1,73 но не мога да кажа че изглеждам ДЕБЕЛА. Пълничка, закръглена приемам но дебела е прекалено (в средата http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs179.snc3/20649_1253137381713_1627904268_667170_5365609_n.jp g http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs179.snc3/20649_1253137341712_1627904268_667169_187038_n.jpg ) :? . То верно че си зависи от структурата ама все пак 60кг не значат че някой е дебел.
babity ти каза какво да правиш. Ако не искаш да ти се лепят "грозни дебелани" не им давай аванси и поработи над себе си.
TheBeliever
06-11-2010, 11:14
Напълно съм съгласна със Слънчицето.
Само да поясня на автора. Повърхностен си, защото обръщаш внимание само и единствено на външния вид. Може из между тези "дебели" 60 килограмови момичета да е била перфектната ти половинка, но с ограниченото си мислене ти няма как да го забележиш.
Автора е 65 кила и се има за хърбав и кльощав,а ако момичето е 60 кг. е дебела свиня?!
Божеее,не знаех,че има толкова прости същества :razz: Ако продължаваш да мислиш по тоя начин ще си умреш девствен :razz:
BrianKinney
06-11-2010, 11:59
Автора е 65 кила и се има за хърбав и кльощав,а ако момичето е 60 кг. е дебела свиня?!
Божеее,не знаех,че има толкова прости същества :razz: Ако продължаваш да мислиш по тоя начин ще си умреш девствен :razz:
И ще си го заслужава! ... 60 кила била дебелана... Божееее!!!
Slave4You
06-11-2010, 12:02
Явно трябва да дам повечко информация.Първо това с "да не си много повърхностен" малко не го разбирам.Второ 1.78см 65кг съм.Като казвам дебели значи наистина дебели от сорта на по 60 кила и от горе.Не си мисля сам че е така много от приятелите също ми го казват "Защо ти се лепят само грозни дебелани?"....
:D :D :shock: Това отговаря на много въпроси.. хахаха 60 кг са адски дебели за теб така ли?? Като имаш такива претенции си хвани някоя манекенка 1.80 40 кг и да се приключва въпроса;)
Айде стига съм се заяждала.. Ем щом смяташ, че проблемът ти е, че си слаб, тръгвай на фитнес и така.. А не ти ли е идвало на акъла, че може би пък съдбата ти е отредила да си с някоя 'грозна дебелана' както ти ги наричаш? Не всеки получава винаги това, което му се иска, но може би после разбира, че така пък е трябвало да бъде. Промени си малко начина на мислене и следващия път като те хареса някое момиче, недей да го режеш само като видиш че е адската дебелена (60 кг де) ами се пробвай пък да е опознаеш малко преди това.
По разсъжденията ти-ако изобщо могат така да се нарекат съдя ,че си бахти тъпото повърхностно копеУе,честно ти говоря!
първо-60кг не са мн.Пожелавам ти една 85кг да ти завърти главата,чеше видиш тогава.
второ-ти също не си хубав и както има приказка-хубавото при хубавото.Един вид-нямаш шанс с кифла,така че не пропилявай и този собикновено момиче!
EndlessVoid
06-11-2010, 14:31
1.78см 65кг съм.Като казвам дебели значи наистина дебели от сорта на по 60 кила и от горе.
Я се погледни в огледалото и виж дали си дебел с този ръст и килограми :D Зверски се съмнявам да си нещо повече от кожа и кокали :D А сега сложи 60 килограма на момиче с приблизително твоята височина :D И то к'во се получи :shock: Торба с кокали :D Ако е вече са повече от 65кг паласките им определено ще изплуват :D А и нали знаеш "Око да види, ръка да пипне" :D На кокалите какво им пипаш :D
kerenski,първата е леко пълна,а не дебела.
Другите са много над 60 кг.Давам им от 75 кг. нагоре ...
TheBeliever
06-11-2010, 15:19
Пускаш снимки на закръглени момичета. А я пусни една-две твои да видим ти в коя категория си? След като за теб външния вид е всичко, дай шанс да оценим твоята външност. След това се жалвай кой те е харесал и кой не.
TheBeliever
06-11-2010, 15:31
Само от един поглед мога да ти изредя поне 5 набиващи се в очи недостатъка, но мисля, че си достатъчно комплексиран, за да наливам още масло в огъня. Можеш само да се надяваш, че момичето, което си харесаш няма да е толкова ограничено като теб и няма да поставя външния вид на първо място.
Айде със здраве.
TheBeliever
06-11-2010, 16:02
Най-големият ти проблем е начинът ти на мислене. Докато слагаш външността на първо място, никога няма да намериш истинско щастие и истинска любов. Явно си мислиш, че като качиш малко мускулна маса, оправиш си кривите крака, гарванския нос и щръкналите уши и ще преоткриеш света. Ами не е така. Даже да успееш да постигнеш привлекателна външност пак ще си останеш същия. Защото външността не прави човека. Самия факт, че за теб външния вид е най-важен, показва, че нямаш други качества, с които да привлечеш едно момиче.
Наистина външността не е най - важното нещо, но недейте чак толкова да го нападате момчето. Всеки човек си има трески за дялане и осъзнава някои неща на по - ранен или късен етап. Моят съвет към автора е да се вгледа повече в поведението си, защото именно то определя излъчването и това какво момичетата си мислят, че могат да получат/или не от теб.
FamauseBaby
06-11-2010, 16:34
ко ти пукае пич.. да няма да се жениш за тях на мене хич не ми пука к0й ме харесва.. :) 8)
Поклон пред jghgh .... директно, точно и ясно!
Имаш слаби ръце, жените харесват силни ръце.
Гадно облекло, не е стилно, а изглежда посредствено.
Излъчването не ми допада, но то вече е и въпрос на личен вкус.
Хилав си, мда. Не очертаваш нищо в дънките, сигурно са най-малък номер и пак са ти разпуснати.
Даже от чисто физиологична гледна точка, никоя жена не би се накефила да прави секс с толкова слабо същество.
Отивай да спортуваш.
пп. Не виждам нищо лошо в "повърхността" на автора. Всеки иска да има добреизглеждащ/а приятел/ка. Факт е, че не можеш да харесаш някого заради "душата", ако ти не си харесал външността. Външността те кара да искаш да опознаеш по-добре един човек. Въпросът с автора е, че ако иска хубави момичета трябва да се замисли дали може да ги "покрие" - дали ще е достатъчно умен, готин, забавен и секси за тях, понеже готините момичета не са лъжица за всяка уста.. не са за сульо или пульо.
пп2. Много Фройд съм напоследък 8-)
Gr0zDan0v
06-11-2010, 18:58
Те и паяците са проклятие, ама откъде кънтящата на кухо камбана да се сети... :razz: :razz:
нИ мЪ кефишш -присмял се хърбел на щърбел е твоето !
Добре явно че имам доста проблеми,но по какво чак толкова се различава брат ми от мен че на него се му се лепят яките мацки,а на мен не?
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs293.snc3/28291_124072570961562_100000764583754_110582_31901 35_n.jpg
Може би държанието сеш'се...
Добре явно че имам доста проблеми,но по какво чак толкова се различава брат ми от мен че на него се му се лепят яките мацки,а на мен не?
Е това с показването на снимката на брат ти и сравнението, което направи беше малко грозно...от уважение към брат си не е зле да му махнеш снимката.
Стига му скачайте толкова жестоко. Той е хилка, а някакви обороти му се точат. Ми изплющи ги е. Какво ти пречи? 1 шише ракия и всичко под ножа удряй. Пък и момичето на първата снимка има някакъв индийски чар и е бая млекодайна, като гледам.
Проучвания и биологични данни сочат, че жените се привличат от мъже с по-развити ръце, широк гръб и рамене, така че сам си прави изводите. Като ти гледам и излъчването, определено ти куца нещо и в подхода, ако изобщо си пробвал да заговориш някоя. Който подбира, мастурбира, така че не мисли много, много. За едното ебане и да изплющиш динозавър не е кой знае какво.
Който подбира, мастурбира, така че не мисли много, много. За едното е**не и да изплющиш динозавър не е кой знае какво.
:lol:
Но това за ръцете и гърба беше вярно...
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs249.snc1/9619_1168869339942_1174210783_30479600_8116279_n.j pg
По принцип външния вид е едно от последните неща,които гледам,но честно ти казвам дори и онези "дебели" (по твоите думи) момичета от снимките са прекалено красиви за теб!!! :? Казваш,че момиче,което е 60 кг. е дебело,а ти си 65 и си клечка :? А и пак казвам,че тия от снимките са не по-малко от 75 кг!!!
Искаш да знаеш за недостатъците си?!Ми оки!
1.Дрехи.
2.Телосложение.
3.Излъчване.
4.И със сигурност начина ти на комуникация куца (съдя по начина ти на мислене и разсъждение)
5.Липса на самочувствие (пак съдя по онези две неща)
6.Поставяш си непостижими цели.Е сори,но няма как човек с твоята външност да е с някоя "готина,45 килограмова мацка" нали се сещаш ...
знам един номер за дебелани с брашно и помпа за гуми... ай ще го спестя
radeberger
06-11-2010, 22:58
Не може да работиш като общ работник и да караш бентли . Надявам се , че ще ме разбереш . :)
Ще се самоцензурирам, защото съм модератор...
смЕтай...
Недей :) Кажи си го, да не ти мъчи душичката :)
anonymous708973
06-12-2010, 06:47
jghgh го каза най-точно - ПОДБОР!
А авторе, дай да се уточним, че не забелязах някой да те е питал - какво разбираш под дебелана? Щото ако представите ни се разминават, бих помислила, че ти и очевидно приятелите ти не сте особено наясно и имате твърде завишени критерии...
Разгледах снимките... Какво да ти кажа? Не особено стилно облечено слабо момче с кофти излъчване. Не се стряскай обаче - поправимо е. Виж сега - по теб няма нищичко, което да те прави атрактивен - никаква гривна, пръстен, нещо на врата - доколкото видях. А като момиче ти казвам, че ние обожаваме мъже с бижута. Нямаш слънчеви очила дори! Не казвам, че трябва да ходиш с очила като вали дъжд примерно, но все пак... да има НЕЩО! Часовник имаше ли, че не видях? Може да използваш и по-екстравагантен аксесоар - примерно ако обичаш да снимаш, апарата в ръка и ето - готова тема за разговор с някое девойче. Сложи една хубава тениска и си готов! Иначе... лично аз предпочитам момчета с дълга коса :) Бих ти препоръчала да ходиш 1-2 пъти седмично на фитнес - колкото да се оформят мускули и да придобиеш самочувствие. Но не защото всички "яки мацки" обичат напомпани, а защото... е секси мъжът да полага грижи за външния си вид. :win k: Приятелят ми също е много слаб, но има страхотно тяло, облича се стилно (това изобщо не значи задължително скъпо), има чувство за хумор (много е важно) и доста момичета си падат по него... Просто трябва да имаш излъчване, което идва от самочувствието, което идва от увереността, че изглеждаш добре. Не е трудно, нали? :)
radeberger
06-12-2010, 08:02
^^^ За 1-2 седмици нищо няма да направи във фитнеса .
anonymous708973
06-12-2010, 08:59
Ух, имах предвид 1-2 пъти седмично :-D
BlueFace
06-12-2010, 11:59
^ Толкова грубо :lol: Направо му разби всичките мечти....
changess
06-12-2010, 12:16
Честно казано, момичетата които пусна не са грозни, просто са пълни... или с твои думи дебели. Тоест те могат да се променят.
Докато в теб няма нищо, което може да привлече едно момиче. Външността няма да коментирам, ама и самият ти начин на мислене отвращава.
...
*поклон*
Вие, сър, имате моето уважение доживот.
Емииии, какво да му кажа... все ще е обидно, но прилича на серопозитивен концлагерист...
Аграрно излъчване, стърчащи уши, безумни дрехи и т.н. - абсолютен мухъл
Просто е смешен и такива като него в реалния живот са обект на жестоки подигравки, а дебелите момичета по-скоро го съжаляват, а не харесват, защото им се задействат някакви инстинкти да вземат очевидните жертви под крилото си и да ги закрилят.
Копеле, съсипа ме. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Мерси на всички за коментарите.Темата може да бъде закрита (изтрита;заключена).
Най-големият ти проблем е начинът ти на мислене. Докато слагаш външността на първо място, никога няма да намериш истинско щастие и истинска любов. Явно си мислиш, че като качиш малко мускулна маса, оправиш си кривите крака, гарванския нос и щръкналите уши и ще преоткриеш света. Ами не е така. Даже да успееш да постигнеш привлекателна външност пак ще си останеш същия. Защото външността не прави човека. Самия факт, че за теб външния вид е най-важен, показва, че нямаш други качества, с които да привлечеш едно момиче.
+ Точно, кратко, ясно . :smt001 =;
Много ме изкефи коментара ти :) на същото мнение съм.
На 20 години съм не много атлетичен даже по-скоро доста слаб за възрастта си.Проблема ми е че всички момичета които са ме харесвали до сега и тези които сега ме харесват са с наднормено тегло (дебелани).Какво да правя?! :shock: :shock: чукаи ги недеи му мисли
Sux to be you :razz:
Sux biiig time :razz: :razz: :razz:
BlueFace
06-12-2010, 19:50
Порасни.
Ако ставаше толкова лесно :(
mArMaLaDkA
06-12-2010, 20:03
Става, бе! Снощи бях 1.64, а като се събудих - 1.65. 8-)
BlueFace
06-12-2010, 20:06
Хе хе 8-) Я кажи как го правиш тоя номер ,че ми трябват още 2-3 санта да забивам :lol:
mArMaLaDkA
06-12-2010, 20:15
Е, то нали по принцип, когато човек стане от сън, е висок с 1 см повече. Чела съм преди време защо е така, ама в момента не мога да намеря конкретна статия. 8-)
BlueFace
06-12-2010, 20:19
Е, то нали по принцип, когато човек стане от сън, е висок с 1 см повече. Чела съм преди време защо е така, ама в момента не мога да намеря конкретна статия. 8-)
О,да ,вярно.И аз бях чувал нещо такова :) Еее тъкмо имах надежди ,че ще мога да забивам :( 8-) :lol:
mArMaLaDkA
06-12-2010, 20:21
Шанс. :(
Продължавай да се надяваш, до коледа само едни 6 месеца и 13 дни ни делят. 8-)
BlueFace
06-12-2010, 20:24
Имам рожден ден след 4 дена , туко виж е станало чудо :lol: :lol:
ИзГлЕжДаШ пРеКрАсНо..ЦеЛуВаШ сЕ сТрАсНо...гЛеДаШ мЕ вЛаСтНо...Но За МеН мОаШ сАмО дА мЕчТаЕш КоПеЛе НеЩаСтНо!!! 8)
BabyBluee
06-13-2010, 07:18
Радвай се че поне те те забелязват.. 8-)
Angelu6ka
06-13-2010, 10:55
Авторе, мисля, че знам защо си толкова слаб,... тоест в коя част на тялото ти най-много ти липсва тегло - главата, авторе! Мразя да се заяждам с хората, особено с такива, които не познавам, но твоята тема просто ме провокира да го направя. Човек, наистина си тъп. Пожелавам ти да се оправиш, преди да е станало късно! :?
ИзГлЕжДаШ пРеКрАсНо..ЦеЛуВаШ сЕ сТрАсНо...гЛеДаШ мЕ вЛаСтНо...Но За МеН мОаШ сАмО дА мЕчТаЕш КоПеЛе НеЩаСтНо!!! 8)
+100000000
Искам шибания долен прост администратор или модератор или каквото и да е да изтрие тази тема.
Искам шибания долен прост администратор или модератор или каквото и да е да изтрие тази тема.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: бати идиотът!
Нека съм идиот.Някой ми е хакнал акаунта и е пускал теми из форума и се е заяждал с потребителите.И понеже подадох хиляди молби по имеил и в други теми и никакъв резултат поне така може да привлека внимание. :o :o :o :x :x :x :x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :( :( :( :(
Нека съм идиот.Някой ми е хакнал акаунта и е пускал теми из форума и се е заяждал с потребителите.
тва е най-изтърканото оправдание ,когато се изложиш във форум
виж кво можеш да си гледаш работата.никъде не съм се "излагал" че да се оправдавам. :lol:
BlueFace
06-13-2010, 19:21
Лапешки истории ....Просто толкова много хакери искат да ти откраднат акаунта ,за да пускат теми в този форум ,че направо трябва да се редят на опашка :lol: :lol: :lol:
Get a life .... :?
ShtrudeL
06-13-2010, 19:29
Не мога да разбера защо ги обичате толкова тея точки.