View Full Version : Избор на гимназия
Здравейте,
Аз съм 7 клас и скоро са ми класиранията, но не съм много убедена какво да пиша за желания.
Моля тези, които са от Бургас или са запознати с гимназиите в градът да ми обяснят какво е в определенните гимназии и специфичностите им 8-) .
Благодаря ви, предварително за помощта.
Pantheratigris
06-11-2010, 07:17
Зависи какво искаш да учиш
Аз съм в Френската гимназия и мога да ти кажа че се учи здраво ,даскалите подхождат с голямо внимание към всеки един ученик и въобще е яко
Другата добра езикова гимназия е Немската ,там от познати също се учи яко
ПМГ-то също е добър вариант но само ако си добър с математиката и искаш дя изучаваш усилено
За техникумите не съм много запознат
Дано да съм ти помогнал
nefchi_bs
06-11-2010, 07:50
Няма какво да ти се обяснява,пишеш това което искаш,а не това което е казал някой в някакъв си форум...И все пак в Бургас мисля,че Немска,Английска,Френска,П Г и Строителен са най-добрите училища...
fenche22
06-11-2010, 08:07
Не съм от Бургас но имам приятели там .. в строителния - добро даскало е но не особено сериозно, демек има начини да се `минава между капките` .. Френската-учи се много здраво и ако ще влизаш там, трябва ученето ти да е на първо място, до колкото знам учителите са си добри и с добър подход но и доста строги и стрикни спрямо предмета и учениците си.ПМГ също е добър вариант ако ти се учи математика .. тва е от мен ! :)
Мерси на всички за помоща :) . Аз принципно съм се спряла на ПМГ биология с алглийски, ама ми трябваха и други варянти. :smt045
SmilezZz
06-13-2010, 16:06
Всъщност какво искаш да учиш ?
Аз също съм 7 клас и съм се спряла за МГ с биология..Както и да е..Всичко си зависи от това какво искаш да учиш..Няма да кажа нищо ново от другите - така,че няма смисъл отново да ти предложа по-горните училища..