View Full Version : Съвети
Не ме интересува колко човека ще ме напсуват, че съм пуснала отделна тема, но наистина имам нужда от помощ.
Остават ми месец и половина до морето и искам да сваля 5кг. За вечеря минах на овесени ядки с кисело мляко, правя тези упражнения 2-3 пъти в седмицата ---> http://zamunda.net/details.php?id=143105&hit=1 , а когато не правя тях въртя велоергометър. Искам да стегна дупето и бедрата, естествено и малко да ги намаля. Кажете ми някакви трикове, за да постигна желаните килограми.
За коремчето може да правиш коремни преси-много ще ти помогнат! Обаче трябва да ги правиш всеки ден, ако искаш бързи резултати. И ги увеличавай всеки път с по няколко. За дупето точно не се сищам. Яж повече плодове и зеленчуци. Пий поне по 1 л вода на ден: тя ще ти пречисти организма! :) :) :) Успех!
Callisto
06-11-2010, 12:29
Аз тежа 40 килограма и се чувствам перфектно. Преди 3 години бях станала 46 и не се харесвах толкова много и реших да се постегна малко.
*Сутрин правех по 100 коремни преси, клекове, полувин час велоергометър.
*Под душа си правя масаж с кафе или мед.
*След това минавах през душа за душ със хладка вода.
*Като изляза от банята намазвам цялото си тяло от таза нагоре с бебешко олио, за да ми е мека и еластична кожата и да не се получават стрии, а от таза надолу с антицелулитен крем за всеки случей.
*За закуска :
-мюсли(не от шоколадовите глупости, а пълнозърнесто) с резенчета банан и мляко
-Шейк с мляко и сок от изцедени малини
*За обяд:
-Пилешка пържола и салата със зеле и моркови и оцет
*Като се върна от училище излизам в парка да карам ролери за 2/3 часа.
*Слетобедна закуска:
-1 грейпфрут
Към 5 излизам да карам блейд на рампата в парка за 1 час
*Вечеря:
-Супа по избор
*Вечерта към 11 излизам да карам ролери до 2/3 сутринта.
* През целия ден много вода. В началото няма да се чувстваш много готино докато ч пиеш, но като си пречистиш организма това ще е единственото нещо, което ще искаш да пиеш и всичко друго ще ти се струва като отрова.
*След всяка тренировка е добре да пиеш аспирин, ако не искаш после да имаш мускулна треска.
Еми това е. Вярно, че си е за хора с повече свободно време, но по този начин се сдобивате с крака убиец и хубаво оформено коремче! :)
Благодаря за съветите. Давайте още, ако знаете.
А случвали ли ви се е в началото на диета да се чувствате адски подпухнали, сякаш сте по-пълни отколкото преди да започнете диетата?
Водка докато повърнеш храната която си изяла !