View Full Version : Познавате ли някой който е над 20 години и още е VIRGIN
DeViLMaN
06-11-2010, 14:20
мне май ... :)
VinDiesel
06-11-2010, 14:38
0.99лв.
По темата,познавам на 26 една от моя блок
0.99лв.
По темата,познавам на 26 една от моя блок :shock: :shock: :shock: няква грозна ли е :shock:
dimitar_ak
06-11-2010, 14:46
Познавам и в това няма нищо лошо
DeViLMaN
06-11-2010, 14:47
отивам да ми напраят операция да стана "детствен" :D:D:D:D:D::D:D :lol:
отивам да ми напраят операция да стана "детствен" :D:D:D:D:D::D:D :lol: :razz: :razz: :razz:
Да братовчетка ми 27 е, яко грозна, облича се с бабешки дрехи, не е дебела :Д И е якозле, просто само лъже, че си има приятел, водил я на витоша и разни такива, но като започна с неудобните въпроси тя зацикля и на челото й пише, че лъже (м/у другото никога не съм я виждал с момче, та тя не излиза от тях). Има и още едни от моя вход едната на 37, другата 35 а иначе не са толко грозни тоест стават за праскане, за сега едната по-малката си има приятел от 2 месеца и виждам, че са щастливи. Пожелавам й от есе сърце да я разпори да й дойде акъла :Д
Познавам още 2-ма единия на 21, другия 27. (не ми се пише вече)
Да братовчетка ми 27 е, яко грозна, облича се с бабешки дрехи, не е дебела :Д И е якозле, просто само лъже, че си има приятел, водил я на витоша и разни такива, но като започна с неудобните въпроси тя зацикля и на челото й пише, че лъже (м/у другото никога не съм я виждал с момче, та тя не излиза от тях). Има и още едни от моя вход едната на 37, другата 35 а иначе не са толко грозни тоест стават за праскане, за сега едната по-малката си има приятел от 2 месеца и виждам, че са щастливи. Пожелавам й от есе сърце да я разпори да й дойде акъла :Д
Познавам още 2-ма единия на 21, другия 27. (не ми се пише вече) е тези на 35 и 37 едва ли са девствени просто може от много време да не са правили секс :D А тия на 21 и 27 яко зле ли са?
DeViLMaN
06-11-2010, 15:11
както кажеш ама после ще ми напраш ли готино за без пари :D
я ми драсни едно съобщение и си кажи скайп :D да си поговорим за нещата от живота :D туй стефан караджа дей ве ? до кой голям град са намира да пусна атомна чикия( бомба) да изтребим групичката емовци :D 8-) ( ууу маза фака до добрич е ) :lol: отивам да полъскам че да зареди ядреното гориво :D
Познавам да. Мацката скоро ще стане на 21. Супер сладка и красива е, умна, страхотна! Просто за разлика от всичките курви на около момичето си има принципи.
Да, повечето може да се чувствате засегнати от последното.
Познавам да. Мацката скоро ще стане на 21. Супер сладка и красива е, умна, страхотна! Просто за разлика от всичките к**ви на около момичето си има принципи.
Да, повечето може да се чувствате засегнати от последното. Ами това, че е сладка и красива и умна не означава, че не трябва да прави секс :D
Jumbie483
06-11-2010, 15:25
Не познавам такива :D Какъв е смисъла на темата ?
Glamour92
06-11-2010, 15:30
на 18-да,обаче на 20...тц 8-)
TheBeliever
06-11-2010, 15:35
Да, познавам. И момичета и момчета. И какво значение има дали са или не са правили секс?
Не познавам такива :D Какъв е смисъла на темата ? да се подиграваме на балъците :grin:
Jumbie483
06-11-2010, 18:42
Не познавам такива :D Какъв е смисъла на темата ? да се подиграваме на балъците :grin:
Е, някои хора се пазят за.. някой. Знам ли, има всякакви. Едното правене на секс не те прави повече човек :)
Иначе се срещат такива из нета. Поне аз само тук съм чела такива "изповеди", но не познавам никой лично. Явно, не е чак толкова необичайно. Абе както и да е.. :lol:
Callisto
06-11-2010, 19:51
Да, познавам едно момче, което все още е девствено, но е доста сериозен и мисли повече за бъдещето си, от колкото за сексът.
Иначето навремето помня, че един приятел на баща ми беше 40 годишен девственик. :D Накрая на тате му писна да го гледа как се мъчи и помоли една негова приятелка да го наебе. Естествено причината за е девствен той обясняваше с това, че иска първият му път да е с девственица.....КЪДЕ СА ТЕЗИ 40 ГОДИШНИ ДЕВСТВЕНИЦИ??? :D Та приятелката на тате се наложи да му пусне в цикъл да го залъже, че я е отворил и той взе, че се хвана. :grin:
Да, познавам едно момче, което все още е девствено, но е доста сериозен и мисли повече за бъдещето си, от колкото за сексът.
Иначето навремето помня, че един приятел на баща ми беше 40 годишен девственик. :D Накрая на тате му писна да го гледа как се мъчи и помоли една негова приятелка да го наебе. Естествено причината за е девствен той обясняваше с това, че иска първият му път да е с девственица.....КЪДЕ СА ТЕЗИ 40 ГОДИШНИ ДЕВСТВЕНИЦИ??? :D Та приятелката на тате се наложи да му пусне в цикъл да го залъже, че я е отворил и той взе, че се хвана. :grin:
Трябва да ти спрът кабелната. :-o :lol: :lol: :lol:
Callisto
06-11-2010, 19:58
Трябва да ти спрът кабелната. :-o :lol: :lol: :lol:
Аз съвсем сериозно говоря! :D То беше отчайващо, в противен случей баща ми не би помолил за такова нещо неговата позната. Тази приятелка на тате първо излезе на среща с него и разправяше после колко зле е минало и как това не е човек, а под-човек. Считайте после, защо е нямало секс 40 години.
make_you_mine
06-11-2010, 21:03
Аз го направих малко над 20 годишнината си и не съжалявам,че чак сега стана.
ReachlessGirl
06-12-2010, 09:33
Познавам .. :grin: :lol:
Grudi_SeXa
06-12-2010, 09:39
Познавам 2 момчета - единия е 90 набор, другия 91. Пичове са, не знам къв е проблема.
За момичета - сещам се за една на 25, ама тя е прекалено откачена и едва ли някога някой ще се прежали. Други деТственици на тея години май не познавам. :?
Callisto ти пак изскочи с култов разказ. :lol:
YouDontKnowMe
06-12-2010, 09:51
Бившият ми беше на 20 когато го направихме за първи път. Той беше девствен.
TheSunshine01
06-12-2010, 10:01
За 1 се сещам ..
Нормално момче което не бърза за никъде на 21 е.
Познавам един на 22 години, май ще го сефтосва скоро.
Познавам още 2-ма единия на 21, другия 27. (не ми се пише вече) е тези на 35 и 37 едва ли са девствени просто може от много време да не са правили секс :D А тия на 21 и 27 яко зле ли са?
Яко са зле, а тия сестрите на 35-37 с баща им съм приятел (познати, дето караме моторите си заедно) и ми е разказвввал всичко за тях :Д а сега едната си има приятел и толко я сърби ''котката'' че вече ме съмнява да е девствена.
Samoten89
06-12-2010, 16:10
Да на 20 е. :booooomb:
Силно се съмнявам,че някой ще седне да разказва на тоя и ония дали е правил секс,дали си има гадже и такива неща.Тва си е е мн лична тема."Нищо не е такова,каквото изглежда" са казаали хората .. : ) :P
scanadal
06-12-2010, 16:58
Познавам.Една моя много близка приятелка,която е на 25.Симпатично е мацето,ама има ебаси изискванията към мъжете.За нея не съществъва достатъчно добър индивид от мъжки пол....
myHeartIsOnlyForYou
06-12-2010, 20:39
Познавам даа :-D .
Едно момче на 22,смотаничък е и ако продължава така положението няма да се промени...
отивам да ми напраят операция да стана "детствен" :D:D:D:D:D::D:D :lol:
Много си прост, майна, да си момиче - да си направиш операция, ама за момче не знам, я дай инфо :shock: :shock: . Къ става тоз филм? :lol: :lol: :lol:
Пп: Земи посещавай часовете по български, щото само се излагаш 8) .
bybalazi
06-12-2010, 22:35
Аз не познавам
аз познавам една на 20 е и е детствена. влюбена е в мен ама нещо ми е пълничка падам си по натокани мадами и не я отразявам
DeViLMaN
06-13-2010, 10:28
аве писна ми да ми викате за правописа ве ... зех си матурата по бел с 5 имам 20 от 30 точки на есето => имам някакви познания за правописа ...
И тъй като другата ми матура беше математика и си я взех с 4-ка следователно българския не ми трябва за никаде интересувам се от точни науки а българския не е от тях ...
а за операцията деам ще намерим начин :D с хипноза :D 8-)
stupid0boy
06-13-2010, 11:05
Не, но познавам момче, което е на 18 и е девствено... мисля си, че ще държи така поне до 22...
аве писна ми да ми викате за правописа ве ... зех си матурата по бел с 5 имам 20 от 30 точки на есето => имам някакви познания за правописа ...
И тъй като другата ми матура беше математика и си я взех с 4-ка следователно българския не ми трябва за никаде интересувам се от точни науки а българския не е от тях ...
а за операцията деам ще намерим начин :D с хипноза :D 8-)
Аз я зех с 4.607 .. а каде си провери точките :-o ???
по темата да познавам 2 братовчетките ми 1-та на 29 другата на 25 готини са обаче са девствени ... :smt117 :smt117 :smt117 :smt117 :smt117
mlakniwe
06-13-2010, 11:20
Майка ми девствена ли е? :-o
stupid0boy
06-13-2010, 11:22
Майка ми девствена ли е? :-o Dammm
Майка ми девствена ли е? :-o
разбира се ти си осиновен :D
Срещал съм. Този, който е написал темата.
transformable
06-13-2010, 11:56
НЕ
krem4et0
06-14-2010, 21:01
Пишете по темата!
Самата аз а и половинката ми правихме секс на 20 години за първи път. Почти на 21. Живи и здрави сме си. Просто сме чакали ЧОВЕКА!
Пишете по темата!
Самата аз а и половинката ми правихме секс на 20 години за първи път. Почти на 21. Живи и здрави сме си. Просто сме чакали ЧОВЕКА!
=D> =D> =D>
sh3_1s_7h3_0n3
06-15-2010, 15:31
Да, сещам се за няколко човека, които все още са девствени, въпреки че са на поо... 21-22. И какво? :)
sweetpunk
06-16-2010, 17:43
според мен това са пълни глупости .. в днешно време на 12 тряа да си обиколила половината град, а на 15 - с поне 3 аборта .. иначе си извън класациите за "Вип курвентия" ... и аз познавам хора, които са на по 20 и са девствени и се гордеят с това, гордеят се че не са легнали с първия/първата и не са си провалили детството, защото секса не е просто наслада, а и отговорност, ядове защо не идва и притеснения какво ще кажат мама и тати, ако стане гаф ... и защо само защото днешното общество се възмущава от интилигентни хора, които знаят какво искат, наясно са какво правят и мислят за себе си .. Не се водят по идиотското мислене на 13 годишните "Приятелките ми правиха секс - и аз трябва, за да не ме изолират" или нещо от рода .. Прости патки, които "слагат презерватива на обратно", или "забременяват през устата", "боли ги дупето" и питат тука с к'во да мажат, защото имат идеална сексуална култура, дупките им са с диаметър 2х2, на кого му пука нали сме в игрите и поемаме по десетима на веднъж, с пълна програма с проверка по всички дупки дали са в изправност .. и после тъпи теми от рода "бременна ли съм" ... OMFG убиите ме... ае ча0, че много се изнервих :shock: :-x :-x :-x :-x
Познавам даа :-D .
Едно момче на 22,смотаничък е и ако продължава така положението няма да се промени...
hahavteen
06-17-2010, 13:04
Познавах един на 22 който беше девствен. Не искаше да се принизява толкова че да става подвластен на животинското в него :razz: . Много умно, симпатично и креативно момче. Пишеше невероятни разкази и стихове и рисуваше. Според мен нещо не му беше наред обаче за да мисли така за секса. А не е като да е нямал възможност. Сега е на 24-25 ама нямаме контакт и не знам какво е станало с него.
Иначе момичета на 20 девствени познавам бол. Повечето ми съученички бяха девтсвени поне до първия семестър в университета.
Grudi_SeXa
06-17-2010, 13:18
Иначе момичета на 20 девствени познавам бол. Повечето ми съученички бяха девтсвени поне до първия семестър в университета.
Дай някоя насам, ще помагаме. ;) :D
hahavteen
06-17-2010, 13:22
Дай някоя насам, ще помагаме. ;) :D
Е те са в Кипър, Англия и Гърция няма как да ти ги "дам" :D .
Grudi_SeXa
06-17-2010, 13:33
Мда, то ще стане прекалена ексКУРзия. :D
хаха аз познавам.. даскалката ми по български която скоро ще се пенсионира ;д
лол :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Grudi_SeXa
06-17-2010, 16:03
Едва ли. Колкото и да е грозна и спряла, за толкова години все някой се е прежалил там.
nefchi_bs
06-17-2010, 16:14
Едно момиче на 23 е ..
Grudi_SeXa
06-17-2010, 16:22
Едно момиче на 23 е ..
Значи най-вероятно ще се ожени за първия си.
YouDontKnowMe
06-17-2010, 16:32
Леле, и моята е така. Тя се е обрекла на Бог.
Иначе се сетих за още едно девствено мъжко парче на 20. Бих го хванала , но съм малко заета така...
да познавам : )) и са си мн готини , не са някви задръстени ,a модерни готини
sk8ergirl
06-27-2010, 12:51
познавам да.. :) :P
Piiseto0o
06-27-2010, 13:14
Аз определено познавам,едно момче от моя град,вече в узряла възраст 22 годишен :P не беше зле на външност ама що не беше спало досега с жена един господ знае :P Явно за да е девствено едно момче на толкова години има защо може би комплекси,чувство за малоценност знам ли :-D
BiGBaDWolF
06-27-2010, 13:14
Има неколко такива Путкопоклонници .. :D
pitbullxx
06-27-2010, 13:23
Да един авер и е на 29. :)
DJ_Mrav4o
06-27-2010, 15:35
Познавам на по 24-5, които са девствени, обаче и техният ред ще дойде.... някой ден :)
Vasoto129
06-27-2010, 16:47
:? :? :? Май не.
SolemnityOfDeath
06-27-2010, 17:57
Познавам две момичета на 20 YEARS, които още са VIRGIN.
За момчета не знам.
:oops: Aз не познавам :D
абе ей гей нали брачед ти беше VIRGIN бе нещо оплете лъжите :lol:
one_love
06-27-2010, 21:30
Моя много добра приятелка е на 24 и се пази за някой който наистина ще си заслужава. И не - не е грозна.
Да си девствен зависи не от това как изглеждаш,ами от комплекси и всякви такива при повечето хора е така,поне това е моето мнение.
UnaBletoLoVeU
06-27-2010, 22:56
Това, че си на 20 и не си правил секс не значи, че си смотан. Просто значи, че не си срещнал някого, с когото искаш да го направиш.
А за това, че не познавате такива хора - хайде, хайде, както някой по-напред каза - нищо не е такова, каквото изглежда.
На бас мога да се хвана, че половината от приятелите ви, които говорят за секс и си мислите, че няма как да не са правили, реално наистина не са правили. Не е престъпление да си на 20 и да не си спал с някого...въпреки че, ако се влияе човек от този форум трябва да изпадне в дълбока депресия, ако е над 14 и още е девствен.
bebito0o
06-28-2010, 04:53
познавам един на 20..добре е във фейс ама чака и той ..на гарата .. :razz:
аа сетих се за още един пример на 24 супер пича,душата на компанията винаги,абе направо страшен,но и той е зачакал яко..
ма какво нека си чакат ,не ми пречат на мен лично :D :D
nerazbranoZLO
06-28-2010, 07:35
На 23 е... :D
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
MochaOnMyLips
06-28-2010, 20:17
На бившия ми доколкото знам още не му се е отворил парашута, а стана на 20 през януари. Горкото момче, как му се искаше... :D
На бившия ми доколкото знам още не му се е отворил парашута, а стана на 20 през януари. Горкото момче, как му се искаше... :D
Предполагам,че и още му се иска :D :D
Annihilati0N
06-28-2010, 22:13
xAHXh познавам да... на 20 ;d
darkPaladin
06-28-2010, 23:27
познавам и по-възрастни
ако може някой да ми обясни какво му е смешното?
По-ли е добре да го направиш на 15 16г?
BiGBaDWolF
06-28-2010, 23:46
познавам и по-възрастни
Ти как мислиш ?
ПП.Живота е кратък няма да чакам смърта я !
Annihilati0N
06-28-2010, 23:48
Абе на 20 не е толкова смешно ама както имаше по-нагоре 30+ ... Това си е смешно ;]
darkPaladin
06-29-2010, 04:42
познавам и по-възрастни
Ти как мислиш ?
за теб живот няма,за теб живота е едно мъчение
ами хайде да се смеем на католическите свещенници повечето не са правили секс
е те смешни ли са?
Папа Йоан Павел 2 да не би да е правил ?Ама по вашата логика е смешен
BiGBaDWolF
06-29-2010, 09:40
познавам и по-възрастни
Ти как мислиш ?
за теб живот няма,за теб живота е едно мъчение
ами хайде да се смеем на католическите свещенници повечето не са правили секс
е те смешни ли са?
Папа Йоан Павел 2 да не би да е правил ?Ама по вашата логика е смешен
Да смешен е !
darkPaladin
06-29-2010, 09:42
иди го кажи на другите тогава може и да има някой идиот който да мисли като теб
vaseto0o
06-29-2010, 09:44
От нашия клас има 3ма 17годишни които просто няма начин да загубят девствеността си в близките 5 години, големи олигофрени са + това са и метали :D
Punisherrr
06-29-2010, 13:02
Мале пък и с е*ати иронията споменавате тея хора... ужас!
Аз не виждам кое му е за съжаление, надсмешка и т.н. да си на 20 и девствен. Безброй пъти по-готино е от това да си на 15 и голям ебач. Но тъй като днешно време всичко трябва да се ръководи от годините, а не от чувствата(''разбира се'') на повечето им се вижда смешно тва.
Аз съм на 21 и още съм девствен ама какво от това мисля,че не е кой знае какъв проблема!
vaseto0o
07-03-2010, 21:08
Аз съм на 21 и още съм девствен ама какво от това мисля,че не е кой знае какъв проблема!
Абе със сигурност имаш комплекси...
thespark
07-03-2010, 21:42
мне :) не познавам такъв човек :)
И да познавам някои който е на 20 и да е девстен той трябва да е луд че да си го каже ,ако е за момиче е някакси по приемливо но за момче секи ще си каже -Мале тоя е хомо.Аз бях на 16 като го направих за сефте и вече бях взел да си вкарвам здрави параной че съм закъснял много
Абе със сигурност имаш комплекси...
18+, ако е девствен човек - има комплекси, надут (в същото време смотаняк) и т.н. така ли? Да си най-големия (смешен) ебач на квартала не говори много добре за теб. Още повече за след 10 години. Просто.. това с комплексите..........назад.
И да познавам някои който е на 20 и да е девстен той трябва да е луд че да си го каже ,ако е за момиче е някакси по приемливо но за момче секи ще си каже -Мале тоя е хомо.Аз бях на 16 като го направих за сефте и вече бях взел да си вкарвам здрави параной че съм закъснял много
Гъзарията да правиш секс на 14-16 години вече е умряла работа. Не се изхвърляй толкова. Няма нищо, с което да се гордееш в случая.
bilqnavod
07-04-2010, 21:08
Да познавам представете си, дори цели 4 души от тях са ми близки приятели... Не виждам какво лошо има в това.. :x :x :x