PDA

View Full Version : Резултати, Желания и Училища - Прием след 7 клас (2010)

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]

Fiction7577
02-27-2011, 19:52
наистина,тази година..97-много намазваме :-D ...но при мен огромния проблем е , че не знам къде искам да ходя.. :o ужас..първо беше езикова,след което реших,че езикът ми е адски труден и не съм за там,се отказах..след това дойде като идея иконома..пусна се слух,че мн се е разпуснал ли-нещо такова..ПМГ-то бях категорична,че няма да ходя..но вече и за там не съм сигурна.. става въпрос за Сливен<-- може ли някой да ми ... не знам ..да каже как стоят нещата в иконома и ПМГ-то.. :) благодаря предварително...

За ПМГ-то и Езиковата в Сливен мога да ти дам информация, питай!
А иначе това относно злобата, аз се бъзикам, бе! 8-)

Fiction7577
02-28-2011, 11:48
наистина,тази година..97-много намазваме :-D ...но при мен огромния проблем е , че не знам къде искам да ходя.. :o ужас..първо беше езикова,след което реших,че езикът ми е адски труден и не съм за там,се отказах..след това дойде като идея иконома..пусна се слух,че мн се е разпуснал ли-нещо такова..ПМГ-то бях категорична,че няма да ходя..но вече и за там не съм сигурна.. става въпрос за Сливен<-- може ли някой да ми ... не знам ..да каже как стоят нещата в иконома и ПМГ-то.. :) благодаря предварително...

Ясно ми стана, че се бъзикаш. Но въпреки това ще ми е малко кофти да мятам моркови по новите зайци, след като мен по-големите нямаха щастиено да ме обстрелват. :-D Всъщност почнаха и тъкмо за малко един от метнатите да ме гръмне по кратуната, но се приземи в букета за госпожата.Горкото цвете.. :-D После учителите ги призоваха да спрат и почерпката с летящи моркови свърши.Затова казах, че ще им го дам, тъй като сигурно пак ще забранят мятането. :lol: Ще видим на 15.09 :lol:

Много зависи в кое училище си. Има някъде въобще няма подобни работи, мен преди 2 години също не ме мериха, макар че аз малко се изкуших в началото на 9 клас :lol: :lol:

flower757
03-02-2011, 20:38

Мерси за помощта !! :-) Ами .. ако в ПМГ-то съм в паралелка ,,Биология с английски език,, , къде мога после да се реализирам .. //каква ставам , така да се каже 8-) // ? И в ПМГ-то много ли е натоварено , смисъл , учи ли се и сутрин и обет ? И образованието , което се получава //образно казано// що годе ,,качествено,, ли е ? Ааа , и учителите как са , мн ли изискват / по-голямата част / , или е .. по-разпуснато ? И ако има някой , който е учил в 3-то 8-) и продължава в ПМГ или Иконом , нека пише . :) :wink:

LeDa
03-03-2011, 08:52
Аз пък си мисля, че 97 трябва да си направите нова тема, а не да пишете в тази, защото както виждате пише 2010 година. :) Не се панирайте, аз си бях супер спокойна, въпреки че по математика бях 99% сигурна, че ще се изложа, и на двете си изкарах хубави оценки, имах си бал 34 и ме приеха, където исках. Учете си и всичко ще е наред.

Fiction7577
03-03-2011, 10:13

Мерси за помощта !! :-) Ами .. ако в ПМГ-то съм в паралелка ,,Биология с английски език,, , къде мога после да се реализирам .. //каква ставам , така да се каже 8-) // ? И в ПМГ-то много ли е натоварено , смисъл , учи ли се и сутрин и обет ? И образованието , което се получава //образно казано// що годе ,,качествено,, ли е ? Ааа , и учителите как са , мн ли изискват / по-голямата част / , или е .. по-разпуснато ? И ако има някой , който е учил в 3-то 8-) и продължава в ПМГ или Иконом , нека пише . :) :wink:

Да, изпълнявам ти изискванията за това къде съм учила, така че пиша!! :D

Значи в биологичната паралелка ... ако тръгнеш да учиш там после можеш да се реализираш като доктор. По-принцип това е целта. Има сума ти университети (например в Бургас) където можеш да си продължиш образованието и да си следваш медицината.

В ПМГ ... ами натоварено си е. Смисъл не ме разбирай погрешно, но се учи доста, даскалото въобще не е разпуснато, точно обратното е.
Относно образованието ... ми мисля че е на едно високо ниво, наистина високо. Бая материал има по всеки един предмет.

Учителите си изискват, няма да те лъжа! Просто кратко и точно казано ако искаш да влизаш в ПМГ-то се подготви, че там се учи (в 3-то също се учи, ама гимназията си е друго).

Ааа... относно занималнята - НЕ! Математическата не са като езиковата, напълно нормален учебен ден имаш - или първа или втора смяна, после си обираш крушите и вкъщи! :wink:

Ако има друго-питай.

SuNsEt
03-03-2011, 15:29
Ех,колко бързо мина времето,когато и аз бях 7 клас. 8-)
Понякога ми се иска да се върна назад и да си променя списъка с училищата...но какво да се прави,шанс.
И да...наистина имате голям късмет сегашните седмокласници...

flower757
03-03-2011, 15:29
Мноооооого благодаря!!! :) Ако се сетя нещо , ще попитам. :)

Fiction7577
03-03-2011, 16:12
Мноооооого благодаря!!! :) Ако се сетя нещо , ще попитам. :)
За нищо.

Все пак, знай, че в трето дават една много добра подготовка.

Щом си оттам, няма да ти е чак такъв зор, (личен опит) това може поне малко да те успокои. :wink:

flower757
03-03-2011, 18:40
Aха , мерси . :) Ии да , поуспокоих се горе - долу .. :) Но се отказах от ПМГ - то в паралелка ,, Биология и англ.език,, понеже никак не ми се иска да следвам медицина .. Ще видим .. пълното спокойствието ще дойде едва , когато минат изпитите и нас - зайците 8-) , ни приемат някъде / където искаме , надявам се / .. а по-нататък ако ми хрумне някоя друга идея за бъдещото училище , се радвам , че мога да питам запознат човек !! :) :wink:

awesomespace
03-06-2011, 12:33
Здравейте! От гр. Варна съм.
Боже като ви четох темата от 1 до 51 или там някъде направо :shock: ..
Не знам как ще издържа на напрежението..Целта ми е 1ва;4та или 5та, като най вече 1ва, но не знам дали ще успея с тази пуста математика :x
Също така БАЛ-овете за 1ва при 2009/2010 от 30,714 скочиха на 2010/2011 на 32,572.. :cry:
Какво мислите вие тази година по-ниски или по-високи ще са изискванията?
Поздрави :) :grin:

TVDQueen
03-09-2011, 13:11
Не знам как ще издържа на напрежението..Целта ми е 1ва;4та или 5та, като най вече 1ва, но не знам дали ще успея с тази пуста математика :x
Също така БАЛ-овете за 1ва при 2009/2010 от 30,714 скочиха на 2010/2011 на 32,572.. :cry:

Йооо и аз съм от Варна.Ех тази първа 1-ва и на мен ми е цел.Първо така като разпитвам доста хора са се насочили към френската(4-та) напоследък, така че май там ще е ''боя'' според мои проучвания . 8-) Според мен лично ще са по-високи, защото отвсякъде чувам, чв випуск 97-ма е много силен попринцип.Не знам зависи и лесността на теста каква ще е.. :)

Juniorrr
03-09-2011, 18:22
В НГДЕК много ясно,че ще кандидатствам.То и там ме приеха :grin: :grin:

MoD3RatoR
03-12-2011, 11:15
Здравейте!
Сега ще ви обясня как можете сами да си изчислите балът по най-лесен начин.
1. Взимате си оценката от изпита по БЕЛ и Математика.
2. Удвоявате си и двете оценки.
3. Добавяте и оценките си по БЕЛ и Математика от края на годината ( от дипломата за завършен 7ми клас). :wink:

Послепис:
Как се справихте с изпитите накрая на годината. Аз сега сам в 7ми клас и доста се притеснявам за това. Оценките са ми отлични ( 6.00 1 срок БЕЛ и 6.00 1 срок Математика), но все пак се притеснявам да не ми излезе от главата всичко в последния момент. :wink:

DeAdLyDoSe
03-12-2011, 16:29
Хайде и аз да се похваля, макар и със закъснение...
Миналата година изкарах 5,786 по БЕЛ и 5,500 по математика...Балът ми беше 34,572, кандидатствах в ЕГ Благоевград и ме приеха на първо желание...Сега уча там в паралелка немски език с английски... :-D :-D :-D

Fiction7577
03-12-2011, 17:10
Здравейте!
Сега ще ви обясня как можете сами да си изчислите балът по най-лесен начин.
1. Взимате си оценката от изпита по БЕЛ и Математика.
2. Удвоявате си и двете оценки.
3. Добавяте и оценките си по БЕЛ и Математика от края на годината ( от дипломата за завършен 7ми клас). :wink:

Послепис:
Как се справихте с изпитите накрая на годината. Аз сега сЪм в 7ми клас и доста се притеснявам за това. Оценките са ми отлични ( 6.00 1 срок БЕЛ и 6.00 1 срок Математика), но все пак се притеснявам да не ми излезе от главата всичко в последния момент. :wink:

Това изчисление нали се сещаш, че е само за езиковите?

И не, нищо няма да ви излезе от главата! Кандидатствах 2009 и въобще не е толкова притеснително колкото си мислите, стига да сте ходили на пробен изпит. Аз лично и на двата изпита, и особено на този по БЕЛ се чувствах, все едно ходя ей така на няква олимпиада като за майтап. :lol: :lol: :lol:

Втълпявах си "Това ти е изпитът, съсредоточи се, не е пробен" ама няма брат.. :lol:

Притеснението е най-лошото. Ако до толкова си вкарвате в главата супер стряскащи мисли ще имате двойки и по двете.

А и ПП: Випуск 97, нали се сещате че са хората, които в момента са на 32? :lol: :lol:

Reingewinn
03-12-2011, 17:29
И аз малко със закъснение да се похваля ;ддд БЕЛ - 5,964, Математика - 5,304
Балът ми беше 34,536 и влезнах в 91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов" (София). :grin:

Farrow
03-21-2011, 17:19
Айде и аз с дооста закъснение да се похваля.. БЕЛ - 5,429 МАТ - 5.500, бал 33.858..ии влязох в 4-та ЕГ гр.Варна..с испански :D

kamen971
03-22-2011, 08:18
От Варна съм!
1.Първа езикова - английски
2.Първа езикова - немски ( тука искам най- много голямо учене падa
3.МГ др.Петър Берон - Информатика
4.МГ др.Петър Берон -Ае. и Мат.
5.МГ др.Петър Берон - ИнформТ.
6.МГ др.Петър Берон - Немски и Мат.
7. 5 ЕГ - немски
Ако има някой друг от Варна, който ще кандидатства в някое от тези училища да пише на skype - kamengeorge

Fiction7577
03-22-2011, 08:30

Човеееееекк последното, за което трябва да се притесняваш, е че баловете от 2009 са по-ниски от 2010.

Аз кандидатствах преди 2 години и знаеш ли какъв беше изпитът по математика? - КОШМАР!!

Средната оценка в страната беше едва 3.75 !! Така че не се притеснявай толкова ...

LeDa
03-22-2011, 14:46
Оф, защо не си направите тема, а продължавате да вдигате тема, която вече не е актуална, вие кандидатствате 2011!!!

nickeyy97
05-29-2011, 19:23
Оф, защо не си направите тема, а продължавате да вдигате тема, която вече не е актуална, вие кандидатствате 2011!!!

Ми то ние имаме тема аз 2011..Ама защо някой пишат тука не знам :D

LeDa
05-29-2011, 19:29

Ми то ние имаме тема аз 2011..Ама защо някой пишат тука не знам :D
О, боже мой! Темата беше направена след моя коментар.. Даже в първия ви пост от темата ви ми има ника. Тая тема не беше вдигана от моя пост, но, споко, защо пък да не я вдигнеш, за да ни уведомиш, че си имате тема, която ние всички виждаме, защото е най-горе на страницата.

nickeyy97
05-30-2011, 11:06
За първи път виждам толкова заяждащ се човек във форум. По-спокойно с нервите, LeDa :-)

emogirl22
06-11-2011, 18:25
Здрасти

Аз доста се поизложих на тестовете имам бал 26.964.Сигурна съм,че няма да ме приемат ;;xx ,но оставам с надеждата да попитам : ] .Имам ли поне МИНИМАЛЕН шанс да вляза в ЕГ Благоевград?

Благодаря за помоща на всички : ] :cry: :cry:

BaffaLsc
06-11-2011, 18:30
Пък аз в понеделник ще се боря за 6-ца по български за годината.. охх, една единица е много важна :/

dontcare
06-11-2011, 19:02
В НГДЕК много ясно,че ще кандидатствам.То и там ме приеха :grin: :grin:

Как така са те приели? :lol: Смисъл..явно имаш предвид за миналата година ,но все пак..
1.Поста е от март месец
2.Изпитът за НГДЕК е края на юни-началото на юли..

emogirl22
06-13-2011, 06:05
Български език и литература - 4.696
Математика - 3.786

Аз съм от Сандански.Имах големи амбиции за ЕГ Благоевград но нямам шанс нали? Вие как мислите ;;?

dontcare
06-13-2011, 13:22
Кат гледам си момиче,а не вярвам там бала за момичета да е 20.. :-o

sLaDkagRe6ka
06-13-2011, 17:08
i moia e 25-ma v moia grad niama dobri u4ili6ta samo pmg-to i egeto (dimitrovgrad) :? :? :? :? :? :?

еми да нямя добри училища и за т'ва сега вс от там ще се набутате в плд :? не че нещо не слагам всички под общ знаменател но идвате тука с отлични дипломи влизате в добро училище и после кво се оказва че оценките са без никакво покритие а този който е имал 5.50 знае мн повече от вас но вие сте го избутали при класирането не ме разбирай погрешно има и много хора които не са така сигурна съм но от хората които познавам и от лично наблюдение е така :-) :) нека не се превръща в спор много моля :) :) :) :) :)

rbdrbd
06-13-2011, 18:26
И аз малко със закъснение да се похваля ;ддд БЕЛ - 5,964, Математика - 5,304
Балът ми беше 34,536 и влезнах в 91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов" (София). :grin:
Когато кандидатства всеки профил на гимназията ли писа в заявлението или само името на гимназията?
А и можеш ли да уточниш кои са всичките 7 паралелки на 91 НЕГ? :-)

dontcare
06-13-2011, 18:30
^Специално за НЕГ не се пишат паралелките,както е за другите училища.Там езиците са руски и английски.
като си пишеш там желанията и пишеш само 91 Нег.. РЕ/АЕ ии чааак като влезеш те слагат там според бала ли,според нз кво в ква паралелка си.

rbdrbd
06-13-2011, 19:55
^Специално за НЕГ не се пишат паралелките,както е за другите училища.Там езиците са руски и английски.
като си пишеш там желанията и пишеш само 91 Нег.. РЕ/АЕ ии чааак като влезеш те слагат там според бала ли,според нз кво в ква паралелка си.
Мерси за отговора! :-)

dontcare
06-14-2011, 12:33
Мерси за отговора! :-)

Няма проблеми,успех!

BoysInc97
06-22-2011, 22:44
Здравейте
по математика имам 4,929, а по БЕЛ 5,625. От удостоверението всичко ми е 6. Дали ще ме приемат в ЕГ-то в Пазарджик с първи английски и втори немски
PS: Бала ми става 33,108

BulgaRiN
06-22-2011, 22:50
Абе хора не виждате ли,че темата е за миналата година ,тоест 2010,темата за 2011 ще ви избоде очите,ама вие пак търсите старата.

amk933
06-23-2011, 07:05
Ще убия някой вече.