View Full Version : Помощ за косата!
viKIty829
06-12-2010, 12:22
Здравейте :) Косата ми е леко чуплива и всеки ден я изправям, защото стърчи изключително много :( Но напоследък като я изправя и след 30 мин пак се е равалила. Пръскам я с лак за коса, но и той не помага. Пробвах и да се топирам, но след час вече се беше равалила :? Сега смятам да спра да я изправям, защото е много изтощена, но прасто нз как ще излизам така :?: Знам, че звучи много тъпо и повърхностно [-X , но моля ви кажете ми какво да я правя или някакъв лак, гел, шампоан или каквото и да е , за да изглежда нормална и да не стирчи във всички посоки :-k :?
dimeto007
06-12-2010, 12:38
Първо... има много подобни теми.
Второ щом толкоз бързо ти се разваля косата,след като я топираш - значи не го правиш както трябва, пък и ако лака за коса ти е качествен предполагам ,че прическата ти ще издържи около 3 часа и повече дори ... например аз като се топирам и на следващия ден косата още ми е топирана, но просто чара и се е изгубил 8-) мясам на ритана зелка. Иначе ако държиш да продължаваш да си гориш косата ... давай. Аз ти предлагам да си закупиш продукти подходяши за твоята коса... и да започнеш малко по малко да се грижиш за нея.
TroublLeGirlL
06-12-2010, 13:51
а защо не пробваш с пяна за коса? Гледам напоследък все начупени косища. Ще ти седи супер, щом си с начупена коса, само трябва да я оформиш, намачкаш и така.. :-)
Molzinka
06-13-2010, 09:19
Шампоан, балсам или някакъв гел за изправяне може би, който да подпомогне изправянето.