View Full Version : Help me :)
raiskiogan
06-12-2010, 13:55
Здравей те искам да попитам.Приятелят ми обужава "аналния секс" а мене ме боли. Какво да направя за да спре тази болка :)
bybalazi
06-12-2010, 13:57
Здравей те искам да попитам.Приятелят ми обужава "аналния секс" а мене ме боли. Какво да направя за да спре тази болка :)
Има вече такива теми .. потърси малко , но единствения съвет който мога да ти дам е да се отпуснеш и да ползвате лубрикант ..
YouDontKnowMe
06-12-2010, 13:58
Да спреш да правиш "анален секс " :razz:
'Са сериозно ..
Добре е да използвате лубрикант и презервативи.И той да е по-внимателен. Трябва да си отпусната , да го правите в поза, в която ти се чувстваш най-добре.
whysosad
06-12-2010, 14:00
Ние всички го обУжаваме :booooomb:
Купете си някакъв лубрикант. Или някакво бебешко олио. Просто да е нещо мазно. Трябва да си се отпуснала максимално.
Приятелят ти да е внимателен и всичко би трябвало да е окей.
Ако от скоро го практикувате, с времето ще свикнеш и дори няма да са нужни такива мазила. :)
Успех!
VinDiesel
06-12-2010, 14:10
По-често да плюе,заеби тия лубриканти.Ако си стягаш гъза естествено ,че ще те боли повече.
hahavteen
06-12-2010, 14:10
Съвета с олиото не е добър защото може да повреди презерватива. Най-добре е лубрикант на водна основа.
Трябва да си отпусната и да го искаш. Аз предпочитам сама да си го вкарвам и да контролирам положението защото колкото и да е внимателен един мъж той не може да усети това което усещам аз. Кажи на приятеля си да е внимателен и дори когато е вече вътре да не прави резки движения защото може да те заболи в началото. Ако те боли не насилвай нещата и не си мисли че с времето ще мине защото може да си докараш проблеми.
stupid0boy
06-13-2010, 12:31
1. Поговори с приятеля си...
2. Ако си сигурна, че искаш да му доставяш това удоволствие, след като те боли, ползвайте лубриканти...
3. Смени си заглавието на темата, защото ще я заключат :))
ReachlessGirl
06-13-2010, 12:58
Ако толкова много искаш да му угодиш ползвайте лубрикант, но ако освен болката не изпитваш нищо друго - просто го спрете! .. :?
TheSunshine01
06-13-2010, 13:48
Тука има хора които се изказват, а нищо незнаят по въпроса ..
Кажи на приятеля ти че те боли, помоли го да бъде по внимателен.
Практикувайте повече ако ти харесва въобще де ползвайте презерватив, лубрикант ..
Или спрете да правите анален секс, лесно е ..
стискаи бузи :razz: :lol: