Влез

View Full Version : Едно момиче

ElectricFire
06-12-2010, 19:57
Здравейте всички имам проблем.Има едно момиче с което се запознах като започнах да тренирам нов спорт.Първоначално бе6е на здравей и здрасти после ако може да се каже ''любов от пръв поглед'' от моя страна е малко пресилено но е нещо подобно.Накрая разбрах че тя се познава с един приятел.И го накарах да разпита дали си има гадже.Оказа се че имала.Спря да идва на тренировките и ми стана много криво,че я невиждам.Първоначално смятах да пребия гаджето й, но знаех че тва няма да ми помогне да тръгне с мен за това се отказах.Тя изглежда че не изпитва ни6то към мен, но можете ли да ми дадете някъкав съвет как да я спечеля и кво да правя с гаджето й ,освен да чакам да скъсат.

Благодаря предварително.Знам,че звучи смешно но не пречете на темата. :)

BlueFace
06-12-2010, 19:59
Само от това ,че си смятал да приебиеш гаджето и мога да си направя извод колко ти е акъла :? :?

givemereasontolive
06-12-2010, 20:08
Само от това ,че си смятал да приебиеш гаджето и мога да си направя извод колко ти е акъла :? :?

+В днешно време защо се оправяте само с бой... :?

FuckedUp
06-12-2010, 20:27
+++
Това е най-тъпия начин да се докажеш...Да пребиеш гаджето на момичето и тя веднага да хукне след тебе..
Не става само с бой, трябва и акъл..

Justify
06-12-2010, 20:28

+В днешно време защо се оправяте само с бой... :?

Защото е някакъв комплексар и си мисли че ако пребие гаджето и тя ще му падне в ръцете. Ем сори пич ама така НЕ СТАВА.За да спечелиш едно момиче се покажи като мъж а не като лайно, Капиш? :-o

Sa6eks
06-12-2010, 20:35
Пребий баджето й, след това я спечели на търг за 1 млрд.

TroublLeGirlL
06-12-2010, 20:39
+++
Това е най-тъпия начин да се докажеш...Да пребиеш гаджето на момичето и тя веднага да хукне след тебе..
Не става само с бой, трябва и акъл..

++++

Изобщо тва не е изхода от ситуацията :? Не всички момичета харесват гаднярите, на какъвто искаш да се правиш ти.

anonymous708973
06-12-2010, 21:01
Лелеее, на мен ако някой ми докосне момчето (независимо дали сме с най-здравата връзка на планетата или пред раздяла) не само няма да тръгна след него, а ще го съсипя от бой, син ще го направя!
Що са психика?!

Bixel
06-12-2010, 21:41

сигурно е доста хитър

Lincheto
06-12-2010, 22:21
Темите стават все по-безсмислени...

Jumbie483
06-13-2010, 06:09
Знам,че звучи смешно но не пречете на темата. :)

Това с тоя бой не е смешно, а жалко.
Не пречи на връзката им. Ако СКУЧАЙНО скъсат, си опитай късмета, иначе лапите долу. :?

s3nsual
06-13-2010, 06:32
Дори и да го пребиеш , няма да постигнеш нищо . Няма какво да направиш, освен да се откажеш или да чакаш да се разделят

ReachlessGirl
06-13-2010, 06:52
++

.. и още нещо: на сила хубост не става .. :?

ivcheto0o
06-13-2010, 07:10

Остави момичето,да си живее живота с този които иска.

ElectricFire
06-13-2010, 08:23
Първо благодаря за мненията на всички и приемам някои градивни критики.Второ добре съм си с акъла,изглежда сте си извадили грешни заключения за мен и ме смятате за човек, който скача и за най-малкото на бой.За въпроса за боя не съм се оточнил точно в описанието , аз не си мислех по цял ден как да се сбия с момчето,беше момент от 5 мин. ,когато ги видях защото се изндедах и приятелят ми о6те не ми беше казал , че си има гадже.Затова ако може да затворим тема без повече мнения.За момичето смятам да я оставя и когато скъсат тогава да си пробвам късмет или да я забравя и да си намеря свободно момиче.

BlueFace
06-13-2010, 08:24
Еми значи приключихме темата :)

Slave4You
06-13-2010, 08:27
Поддържай си близки отношения с нея (приятелски де ;) ) и се надявай да скъсат все някога.. но НЕ прави нищо за да ги разделиш - това по никакъв начин няма да ти помогне! :)

bbbrs
06-13-2010, 09:50
е от де разбра че ще можиш да го пребиеш :D може тои пак да та аргаса кои знае ? :D

Sunshin3
06-13-2010, 10:48
"смятах да пребия гаджето й"... :lol:

soul1199
06-13-2010, 11:01
За момичето смятам да я оставя и когато скъсат тогава да си пробвам късмет или да я забравя и да си намеря свободно момиче.най-правилното решение :)