Влез

View Full Version : Секс без презерватив

bybalazi
06-13-2010, 01:20
Зачи преди около седмица с едно момиче се заиграхме малко повечко :oops: ии бяхме из квартала целувки милувки и тя ме попита "искаш ли" аз казах да и тръгнах да бъркам в джоба за презерватив . но тя го "сграбчи" и си го вкара .. не успях да сложа презерватив , не съм свършвал в нея и половият акт беше около 5 минути.Въпросът ми е може ли да съм "лепнал" нещо аз знам че съм здрав но не знам за нея щото се запознахме същия ден ;дд

ReachlessGirl
06-13-2010, 06:14
Може ако тя е била заразена с нещо .. :?

не е лесно да спиш, с която ти падне ..

exis7
06-13-2010, 06:28
ами ако тя няма цикал мисла че не може да забреминнее ако това имаш предвид
и аз оше нямам цикали като сам го правела с по големи момчета са ми казвали че всичко е ок и няма да забриминея.
питаи я дали има цикл.
ако пак има и кажи да пие хапчета
Съветвам те тоя fake профил да го изтриеш ; ) )
по темата-да може да си хванал естествено! Много безрасъдна постъпка е това.. Прегледай се най-добре,щото ако я питаш едва ли ще ти каже ;)

hahavteen
06-13-2010, 06:44
Абсолютно възноможно. Даже това че не е искала презерватив ме навежда на мисълта че може нарочно да е искала нещо да ти лепне ама айде да не прекалявам и да не те вкарвам във филми. Иди след няколко месеца да се изследваш.

vaseto0o
06-13-2010, 08:31
Секс без презерватив=болести ако момичето не е било чисто :o
Направи си изследвания...

vaseto0o
06-13-2010, 08:49
Направи си изследвания...е как ше се зарасзи бе.
то става когато някои ти кихне пред остата или когато се целуваш с човек с херпес
аи не плашете момчето
С тоя фейк профил почваш да ми лазиш по нервите не е забавно вече :? :-x

Z0mBay0
06-13-2010, 08:53
то става когато някои ти кихне пред остата или когато се целуваш с човек с херпес
аи не плашете момчето
o.O Момиче, леко вземи да се образоваш :? При полов контант без презерватив, има шанс да се е заразил с нещо, ако момичето го е имало ;) За да си по-спокоен, след седмица-две си направи изследвания :)

d3d0ks7eR
06-13-2010, 08:54
аи не плашете момчето

А ако е болно от СПИН ??!? Какво правим ?? При всяко проникване може да се зарази ако тя е била болна от спин .. тай че .. а и като те гледам 97 .. :-D :-D

Neon
06-13-2010, 08:57
е как ше се зарасзи бе.
аи не плашете момчето
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Какво викаш за "балгариа" ? :razz: :razz: :razz:

bybalazi
06-13-2010, 09:14
ами ако тя няма цикал мисла че не може да забреминнее ако това имаш предвид
и аз оше нямам цикали като сам го правела с по големи момчета са ми казвали че всичко е ок и няма да забриминея.
питаи я дали има цикл.
ако пак има и кажи да пие хапчета

ТИ СИ ЖЕРТВА НА НЕУСПЕШЕН АБОРТ.
На другите благодаря ще се изследвам. :)

Z0mBay0
06-13-2010, 09:18
аи не плашете момчето

А ако е болно от СПИН ??!? Какво правим ?? При всяко проникване може да се зарази ако тя е била болна от спин .. тай че .. а и като те гледам 97 .. :-D :-Dда бе се едно някои от бг ше е болен вав балгариа
то това е само по филмите :?
Моето момиченце... За съжеление, в България има болни от спин, и те не са малко (мисля, че по последни данни бяха около 4000)... А освен СПИН-а, има и още куп венерически болести... Така че, няма да е зле, да си седнеш малко на гъза и да прочетеш нещичко да се образоваш, преди да говорош глупости!

VinDiesel
06-13-2010, 10:08
1160 са болните от спин до месец май 2010.
Според мен ти няма нищо,също така спин при полово сношение, не се лови така лесно.Ако толкова се притесняваш направи си пълни кръвни изследвания.При мен е "Ад" ,когато трябва да ми вземат кръв,защото стените на вените са ми много здрави,кривя иглите и ми вземат с много дебели .......

Gr0zDan0v
06-13-2010, 10:11
Направи си изследвания...

най-добрия пост до сега....