ifssie
06-13-2010, 06:06
Здравейте!...Мисля, че моята история ще ви отегчи, но просто искам да си излея мъката както се казва :)))....В момента ,и не само сега, всеки ден се чувствам излизашна в моето семейство...На 14 съм, а не ми дават да си имам приятел...Но за мен тяхната забрана не важи! Хванах си приятел миналия месец и го обичам страшно много! Майка ми знае...за моя радост нямаше караница...просто ме предупреди да внимавам какво правя....Нооо баща ми е много строг...просто не мога да опиша какво ще стане ако разбере...имам брат който е причината за моя излишак в семейството :) всичко му принадлежи...командва майка ми и баща ми, а те правят каквото тои им каже, а е само на 15 години ;( ... Постоянно ми вика, майка ми ме удра...баща ми до сега не, но ако разбере за гаджето ми може и да ме пребие до смърт!...Моля ви посъветвайте ме! Какво да правя...имам 3 опита за самоубийство и трите са неуспешни....Даже наскоро мислех да се гръмна в главата с на баща ми пистолета, защото той е пазач и го беше оставил вкъщи! Да, смешно звучи, но е истина! ;(;( не издържам вече и нз какво да правя...HELP!!! ;( :love: