Влез

View Full Version : Какво да правим през ваканцията?

yoan4etoo
06-13-2010, 08:12
Здравейте!
Очаквам важите предложения за развличения по време на ваканцията. :)
Надявам се да има и по-различни предложения от компютър и телевизия. :) Благодаря предварително! :)

ecstazy
06-13-2010, 08:18
море, планина, малка ваканция в чужбина, басейни. За съжаление аз тая ваканция ще си стоя в София, никъде няма да ходя :( :( :( :( :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: сигурно ще се побъркам .. :-x

Sunny95
06-13-2010, 08:19
планина,море,чужбина,лагер и т.н. :grin:

perli4kaa
06-13-2010, 09:21
работа работа работа и работа :x :booooomb:

mrtn
06-13-2010, 10:09
работа работа работа и работа :x :booooomb:
И аз така, ама щом се налага. 8-)
А предложения, може да ходите на басейн, разходки и други. На компютъра ми е много гадно да седя лятото, даже сега се нервя че ми се развалиха плановете за днеска.. ама кво да прайм.
Лятото го посвети на причтелите си, и си намери гадже.. забавно е. :)
Не си хабете лятото, щото само тогава имате време за всичко. 8-)

fUcKsMiLe
06-13-2010, 12:24
Моята програма е от разнообразна към по-разнообразна /честно и аз не знам какво казах, ама .. :D / :lol:
Ще ходя на басейните /най малко 2- пъти в седмицата от 9-10 до 17 ч./
Ще ходим в нашето горско /има билярдна зала там/ и по цял ден или ще киснем или билярд или някъде из градинките.. + Photos :oops:
Пред компа, в някой/я ФР, ще пием, ще се веселим .. има толкоз много рожденни дни през ваканцията че не знам дали ще има време да правя и други неща освен то по горе :lol: :lol: Както и излизание по кафетата ,/малко търсене на boys :D / и много други неща :P :oops:

Поздрави - fUcKsMiLe 8-)

Unendlich
06-13-2010, 13:24
Хохооо... по-скоро питай какво няма да правим през ваканцията (то е ясно - учене само няма да правим :D )

- екскурзия от даскало имаме
- събиране с най-лудия клас
- ходене по София/Пловдив
- следва морето с приятели
- с бащата пак ще обикалям из цялата държава
- ще си излизам най-редовно с приятели - разходки, кафенца,купончета
- опаааа, ваканцията свършиии :D :D